5 bästa cellsignalförstärkare för bättre mottagande av verizon 2020

Så långt som de flesta mobilleverantörer går, erbjuder de alla anständiga, om inte utmärkta cellulära signaler för dina smartphones och till och med surfplattor om du har det på så sätt. Men vi är alla bekanta med döda zoner. Ibland finns det områden i huset som bara inte kan ta emot en signal - oftast kan det vara en källare. För att förbättra situationen kanske du vill överväga att använda en cellsignalförstärkare. En cellsignalförstärkare kan öka signalstyrkan till ditt hus ganska väsentligt, beroende på vilken modell du plockar upp.

Verizon Signal Booster

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkare1699

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris

Om du, säg, på Verizon och har svårt med din cellsignal, var noga med att följa med nedan - vi visar dig de bästa cellsignalförstärkare på marknaden för att öka din Verizon-mottagning!

weBoost Connect

Först upp, vi har weBoost Connect. WeBoost Connect (speciellt 4G-X) anses vara en signalcellförstärkare för hela hemmet. Ställ in den här enheten i ditt hem och du bör kunna öka signalstyrkan för upp till 7 500 kvm. Det kan ge dig ytterligare 2 timmar extra samtalstid i områden som inte har den bästa signalen.

Med en booster som denna, bör du uppleva färre tappade samtal, bättre röstkvalitet och ännu bättre uppladdnings- och nedladdningshastigheter eftersom du signalstyrka uppenbarligen kommer att bli bättre. Denna booster stöder särskilt alla nätverk, så förutom Verizon kan du också få bättre täckning med AT&T, Sprint och T-Mobile också.

SureCall Fusion4Home

Nästa gång har vi SureCall Fusion4Home. WeBoost Connect är en av de bästa cellsignalförstärkare som finns på marknaden just nu, men om du är kontrapassad kanske du vill överväga vad Fusion4Home erbjuder. Som du kan förvänta dig har Fusion4Home samma allmänna idé: öka röst, text och 4G LTE-signalstyrka för att ge bättre täckning hemma. Denna booster är kompatibel med alla nordamerikanska transportörer.

Booster själv kan stärka signalen i hem upp till 3 000 kvm. Tänk bara på att det inomhus signalökning som denna cellförstärkare kan ge beror på hur mycket täckning antennen kan plocka upp utanför. Om du inte får bra täckning utanför, kan den extra täckningen inuti vara minimal. Fortfarande är detta en bra enhet, och genom att öka signalens täckning inuti kan du öka batteriets livslängd, eftersom du inte kommer att ha en svag signal som tappar batteriet.

Phonelex GSM Booster

Du kanske också vill överväga Phonelex GSM Booster. Det är inte ett populärt märke som SureCall eller weBoost, men det kommer utan tvekan att få jobbet gjort. En nackdelen med denna booster är att den bara kommer att fungera med 3G-hastigheter på grund av dess driftsfrekvens 824–849 MHz. Det här är inte alls en dålig sak, eftersom vissa områden fortfarande bara har 3G-täckning, vilket gör denna GSM Booster till ett bra sätt att förbättra dessa hastigheter.

weBoost EQO 4G

WeBoost EQO 4G är ett annat utmärkt val om du bara försöker fixa en död plats någonstans i ditt hem. Den bör kunna öka signalstäckningen i ett 500 kvadratmeter stort område. Så om du har problem i, till exempel, din källare, borde detta kunna hjälpa till att öka din signal i upp till 500 kvadratmeter av din källare, vilket ger dig åtminstone något istället för en "No Service" -symbol. Det fina med den här enheten är att den kan öka hastigheterna 4G LTE och 3G, så du bör få en stark täckning oavsett vilken frekvens du är på.

SureCall Fusion5X

Om du letar efter något för en affärsapplikation vill du säkert överväga vad Fusion5X har att erbjuda. Det ökar all 3G & 4G-cellmottagning för alla operatörsleverantörer i USA och Kanada. Den kan täcka upp till 20 000 kvadratmeter stor räckvidd, så det rekommenderas att du använder detta i kommersiella applikationer, eventuellt ett stort lager eller en butik till och med. Om du har haft problem med celltäckning tidigare bör Fusion 5X rensa alla dessa problem direkt, vilket ger dig bättre datahastigheter än du någonsin har haft tidigare.

Dom

Så vilka celler signal booster bör du hämta? Vi rekommenderar att du går med antingen weBoost Connect eller SureCall Fusion4Home. Men om du behöver något för en kommersiell applikation kan du inte gå fel med täckningen och hastigheterna som SureCall Fusion5X erbjuder heller.

Verizon Signal Booster

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SureCallSureCall Fusion5X mobiltelefonsignalförstärkare1699

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris