5 bästa cellsignaler för projekt Fi 2020

Använder du Googles Project Fi som din primära celltjänst? Upptäcker du att cellsignalstäckningen i ditt hem inte är så bra som den borde vara? Det beror på att Google inte driver sitt eget nätverk - Project Fi är utformat för att få tillbaka andra amerikanska nätverk, till exempel Sprint, T-Mobile och US Cellular. Som sagt kommer du förmodligen inte att få den absolut bästa servicen i jämförelse med att vara på, säg AT&T. Men om din största frustration är att du bara inte får någon bra signal inomhus, kan det åtminstone fixas med hjälp av lite extra hårdvara.

Project Fi Signal Booster

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99

En cellsignalförstärkare kommer helt klart att lösa alla dina inomhus celltäckningsproblem. De tar signalen utanför hemmet och förstärker den inuti hemmet och ökar din LTE-, 4G- eller 3G-täckning exponentiellt. Inte säker på vilken cell signal booster att få? Se till att följa med nedan, eftersom vi visar dig de bästa på marknaden.

Redo att spara på din telefonräkning? Få 20 $ av din första räkning om du registrerar dig idag.

weBoost Connect

Först upp på vår lista är Connect by weBoost. Detta är den perfekta cellsignalförstärkaren för stora hus och små butiker. Om du upplever någon form av död zon i ditt hem är weBoost Connect 4G-X mer än kapabelt att eliminera dem med sitt kraftfulla intervall på 7 000 kvm. WeBoost Connect kan ta 4G / LTE-signalen utanför hemmet och förstärka den inuti hemmet direkt efter att systemet har ställts in. Du behöver inte oroa dig för att weBoost Connect är nätverksspecifikt, eftersom det kommer att öka signalen för alla nätverk i USA.

Med förstärkaren kan du också förvänta dig att få mycket bättre batterilivslängd och prestanda för telefonen - för det första tappar inte ditt telefons batteri ständigt på grund av en svag signal (telefoner är ökända för att göra detta), och du ser en prestationsökning på grund av en mycket bättre signal över hela linjen.

SureCall Fusion4Home

WeBoost Connect är en ganska cellsignalförstärkare. Det är packat med teknik och kan förstärka en 4G LTE i ett område på 7 000 kvadratmeter riktigt bra. Men det finns inte många människor som behöver täcka ett helt 7 000 kvadratmeter stort område, såvida du inte är en liten butik eller ett litet kontor. Med det i åtanke är Fusion4Home av SureCall mycket mer lämpad för den genomsnittliga konsumenten. Det kan förstärka din signal upp till 3 000 kvadratmeter, vilket är mer än tillräckligt för det genomsnittliga amerikanska hushållet.

Det finns många cellsignaler som bara kan förstärka 3G-nät i hemmet, men Fusion4Home kan förstärka LTE-, 4G- och 3G-nätverk i hela ditt hem. Eftersom det fungerar med 3G-nät, kan man vara mer lämplig att plocka upp den här om man bor i ett landsbygdssamhälle där celltäckningen inte är så bra.

MobileForce Car Cell Booster

Förstärkare av bilceller är en under-populär teknik. Har du någonsin kört medan du pratade i telefonen, och sedan plötsligt tappade ditt samtal? Döda zoner! De är ökända för att förstöra telefonsamtal, särskilt när du är på språng. Det är därför du också bör överväga att plocka upp en MobileForce Car Cell Booster. Denna kompakta cellsignalförstärkare är designad för din bil och förstärker signalen runt dig. Det fungerar med alla amerikanska nätverk, så du är inställd på något som studsar mellan nätverk som Project Fi. Med MobileForce kan du säga adjö till borttappade samtal när du är på språng.

weBoost EQO 4G

WeBoost Connect är en utmärkt cellsignalförstärkare, men om du inte behöver nästan så mycket ström eller bara har ett litet rum som du behöver förstärka signalen i, kanske du vill titta på en av deras mindre sofistikerade modeller. EQO 4G av weBoost är utformad för att förstärka 4G-signalen i ett 500 kvm stort utrymme, och det gör det mycket bra. Om du bara försöker förbättra anslutningen på ett litet kontor är detta den perfekta cellsignalförstärkaren för dig.

Phonelex GSM Booster

Det är också värt att överväga Phonelex GSM Booster. Billigare än både Fusion4Home och weBoost Connect, kommer du att upptäcka att detta kan vara lite lämpligare för dem som har en budget. Den enda nackdelen med Phonelex GSM Booster är att den bara kan öka 3G-frekvenserna i ditt hem. Med detta i åtanke är GSM Booster det perfekta alternativet för dem som kanske inte befinner sig i ett område där LTE- eller 4G-frekvenser kan nå.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta alternativ för cellsignalförstärkare, men med så många, vilken bör du få? Allt beror på ditt hemstorlek och behov. Om du har ett genomsnittsstorlek kommer Fusion4Home att gå bra. Men om du har ett mycket större utrymme att täcka kanske du måste tänka på något lika robust som weBoost Connect. Har du bara ett litet kontor du behöver för att öka signalen? Då kommer weBoost EQO 4G till din gränd.

Project Fi Signal Booster

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontor899, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris

phonelexPhonelex 3G Verizon AT&T Band5 850 MHz FDD GSM CDMA MobilsignalförstärkareKontrollera pris

weBoostweBoost EQO 4G 474120 mobiltelefonsignalförstärkareKontrollera pris

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster Kit499, 99