5 bästa Carb Tracker-appar 2020

Med tanke på de tider vi lever i finns det så mycket information till kunskap om våra egna kroppar, som berättar vad vi ska äta och vad man ska undvika att äta. Kolhydrater eller kolhydrater är en sådan fara som erkänns av praktiskt taget alla inom det medicinska samfundet. Men att skära kolhydrater helt från din diet är inte riktigt möjligt. Det är därför det är absolut nödvändigt att vi har en god uppfattning om hur mycket kolhydrater vi konsumerar, så att vi kan övervaka och regelbundet konsumera det i vår dagliga rutin.

Det finns flera sätt att spåra dina kolhydrater idag. Men det enklaste sättet att göra det är genom att använda en tredjepartsapp på din Android-smarttelefon för att manuellt logga de kolhydrater du har konsumerat, för att ge dig en god uppfattning om din totala konsumtion på en dag, vecka eller månad. Vi ska prata om fem av de bästa appen för spårning av kolhydrater som finns tillgängliga i Google Play Store just nu. Så låt oss komma rätt till det.

5 bästa Carb Tracker-appar 2020

Carb Manager

Carb Manager är en av de bästa appen för spårning av kolhydrater som finns där ute, med flera berättelser om användare som tappar flera kilo med en strikt dietregime. Appen har sammanställt mer än 1 miljon livsmedel från hela världen för att ge dig ett omfattande dietalternativ. Varje mat du väljer har all den dietinformation som finns, vilket gör det lättare att spåra ditt kolhydratintag. Du kan också söka efter mat med din kamera, röstsökning eller en enkel textsökning.

Om du inte har ett lågkolhydratrecept i din diet hjälper appen dig att hitta recept som är perfekta för dig. Om du inte har gått över till en lågkolhydratdiet kommer den här appen säkert att hjälpa dig att hoppa. Appen har också ett gäng övningar som du kan prova, vilket ger dig förmågan att hålla dig i form medan du äter sunt. Appen har en omfattande diagramöversikt som visar användarens kolhydratintag under en viss tidsram.

Carb Manager är en gratis app i Google Play Store och kommer med köp i appen. Appen fungerar med smartphones som kör Android 4.4 och senare.

Makron

Detta är en omfattande kalorispårnings-app som kan hjälpa dig att få din hälsosamma dietregime tillbaka och på nolltid. Det hjälper dig i princip att beräkna alla makronäringsämnen som du konsumerar, och kommer att rekommendera de ändringar du kan göra för att komma i form tidigare. Du kan till och med sätta mål för att gå ner i vikt, lägga till muskler osv. Med specifika instruktioner för varje mål. Appen hjälper dig också skapa recept så att du kan komma in på den diet som rekommenderas av experter.

Om du vill spåra befintliga matvaror kan du söka igenom appen för att hitta kaloriantalet för varje livsmedel. På samma sätt kan du också skanna streckkoderna som du hittar på detaljhandelsförpackningar för livsmedel för att hjälpa dig spåra exakta detaljer som kolhydrater, protein etc. Den här appen rekommenderas också för dem som har en ketogen diet. Du kan också skapa ditt eget matbibliotek manuellt.

Makron är en gratis nedladdning med annonser och köp i appen. Att göra ett köp i appen i appen kommer att ta bort annonser och lägga till ett par andra funktioner som saknas i gratisversionen.

senza

Denna app har ett förfinat utseende och användargränssnitt, vilket gör att den sticker ut från andra kalori- och kolhydratappar där ute. Du kan använda Senza för att ändra din diet helt, medan appen också kommer att vägleda dig om intermittent fasta, vilket rekommenderas av experter som ett säkert sätt att gå ner i vikt. För dem som ivrigt vill byta till en keto-diet har appen ett 5-dagars program som hjälper dig att underlätta processen. Om du är en erfaren eller professionell användare, kommer appen att låta dig spåra ketoner såväl som glukosvärden.

Om du är förvirrad över några av aspekterna av en keto-diet kan appen ansluta dig till en expert näringsläkare direkt med live support. Appen stöder också en online coachingwebbplats som gör det möjligt för nutritionister att övervaka framstegen hos sina kunder. Med beaktande av dessa faktorer verkar det som om Senza är en av de bästa kalorispårningsapparna där ute. Det är en gratis app i Google Play Store men kommer med köp i appen.

Kalori Counter - MyFitnessPal

Detta är en omfattande kalorispårningsapp som låter dig ansluta automatiskt till dina bärbara och logga data. Vidare kan du också övervaka ditt kaloriintag genom att logga in dem på appen för senare granskning. Det finns flera livsmedel och råvaror att välja mellan, så det ska inte finnas någon brist på den matvaran du gillar mest. Det finns recept tillgängliga här också, så att du kan laga en hälsosam måltid på nolltid. Du kan också skapa dina egna måltider och logga in dem till frukost, lunch eller middag i enlighet därmed.

Det här är den app du behöver för alla dina fitnessbehov, eftersom den också kan spåra de steg du har tagit på en dag och avståndet täckt under din dagliga jogga eller springa. Appen kommer också att rekommendera dig att göra ändringar i dina dietvanor för att leva en hälsosam livsstil. Calorie Counter av MyFitnessPal är en gratis nedladdning, men kommer med annonser och köp i appen.

MyPlate Calorie Tracker

I likhet med appen som vi talade om ovan, har MyPlate ett brett utbud av livsmedel och recept som kan hjälpa dig att spåra ditt kolhydratintag regelbundet. Den har en streckkodsscanner för att hitta matvaran enkelt, medan du också kan manuellt logga mat på appen med deras dietinformation direkt tillgänglig. Ett stort community av användare erbjuder regelbundet stöd till andra användare, hjälper dem att förbli motiverade och fokusera på det större målet.

Med denna app kan du hålla ett öga på ditt regelbundna intag av protein, fett, kolhydrater, fiber, socker, natrium etc. Det är en gratis app med annonser och köp i appen. Se till att kolla in det i Play Store.