5 bästa bredformatskrivare 2020

Skrivare finns i överflöd idag. Men om vi talar om bärbara skrivare, finns det inte många namn som kommer att tänka på. Medan extremt funktionella, bärbara och trådlösa skrivare har sina egna begränsningar. I huvudsak kan dessa skrivare inte skriva ut storlekar som krävs för en affisch eller en banner. Kommer du att du befinner dig i en liknande situation med din skrivare?

Bredformat-skrivare

bildvarumärkeproduktpriserna

brorBrother MFC-J6935DW Inkjet Allt-i-ett färgskrivare, trådlös anslutning, automatisk dubbelsidig utskrift, påfyllning av Amazon Dash aktiverad309, 00

brorBrother MFC-J6930DW Allt-i-ett-färgbläckstråleskrivare, trådlös anslutning, dubbelsidig utskrift, Amazon Dash-påfyllning aktiverad272, 99

HPHP OfficeJet Pro 7720 skrivare i ett bredformat med trådlös utskrift229, 99

EpsonWorkForce WF-7720 trådlöst bredformat färgbläckstråleskrivare med kopiering, skanning, fax, Wi-Fi Direct och Ethernet, påfyllning av Amazon Dash aktiverad199, 99

KanonCanon iP8720 trådlös skrivare, AirPrint och Cloud Compatible191, 99

Nåväl, då är en bredformatsskrivare vad du behöver få. Det finns många alternativ att välja mellan, så kunden måste vara extra försiktig när han väljer ett av dessa. Vi kommer att prata om fem av de bästa bredformatskrivarna som finns på marknaden idag med hopp om att hjälpa dig att fatta rätt beslut med din skrivare. Enkelt uttryckt, bredformatskrivare gör att du kan skriva ut olika format och inte bara två eller tre som konventionella skrivare.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa bredformatskrivare

HP OfficeJet Pro 7720

Detta är en extremt praktisk skrivare från ett av de bästa företagen där ute. Denna skrivare kan bekvämt skriva ut 11 × 17 sidor, förutom att du kan skicka fax, ansluta trådlöst via internet (för trådlös utskrift) och till och med ge dig dubbelsidig utskrift. En skrivare som denna är perfekt för ditt högskoleprojekt eller skolprojekt med många sidor. Det faktum att skrivaren stöder HP: s Smart-app innebär att kunder kan skanna objekt med sin smarttelefonkamera och få dem direkt utskrivna på skrivaren.

Det är ganska tydligt att HP när det gäller teknik och ombordfunktioner är långt före tävlingen. Den här skrivaren är också kompatibel med Amazon Alexa, så det är gratis att spela upp röstkommandon när det passar dig. Den ovannämnda applikationen är kompatibel med både Android- och iOS-enheter.

HP OfficeJet Pro 7720 ställer dig bara tillbaka med $ 107 på Amazon, vilket gör det till ett hett val på vår lista.

Brother MFC-J6935DW

Denna skrivare är byggd för effektivitet på arbetsplatsen eller hemma. Företaget nämner att det kan vara extremt prisvärd, särskilt om du använder det för utskrift i stora mängder. Du kan ta ut nästan 3 000 svarta sidor för bara $ 30 och 1 500 färgsidor för $ 20 per företag. Det är mycket meningsfullt om du använder detta i en kontorsatmosfär.

Om du får den här skrivaren på Amazon, kanske du vill veta att det är Dash-påfyllning aktiverat, vilket automatiskt beställer patroner / bläck när skrivaren är slut. Skrivaren är kompatibel med Brothers dedikerade iPrint & Scan-applikation och ger även stöd för trådlös utskrift via Wi-Fi på Android- och iOS-enheter.

Det stora utsidan gör att skrivaren enkelt kan skriva ut 11 × 17 sidor i jämn takt, så att du inte behöver vänta. Kundrecensioner tyder på att detta är en bra skrivare med mycket att erbjuda. Se till att kolla in det på Amazon. Återförsäljaren har för närvarande MFC-J6935DW för $ 299, 99, vilket gör den lite dyr jämfört med HP: s OfficeJet Pro.

Canon iP8720

Canon kan inte lämnas kvar när vi pratar om skrivare och med goda skäl. Företaget tillverkar utskriftsprodukter för både den genomsnittliga konsumenten och de tunga användarna. Den här skrivaren är avsedd för stora fototryck och broschyrer eller magasinformade tryck. Med tanke på storleken kan den inte särskilt skriva ut i snabb takt, men om du letar efter en skrivare för ditt personliga bruk är något som det här meningsfullt.

Eftersom att skriva ut foton är en av de viktigaste höjdpunkterna här, gör iP8720 ett fantastiskt jobb med att rensa ut bilder utan kantlinjer, nästan som om de togs i studion. Detta gör det till en utmärkt följeslagare om du gillar att skriva ut dina egna foton från ditt hem. Den högsta färgåtergivningen och utskriftskvaliteten är tack vare 600 x 600 ppi (svarta och vita foton) utskrifter och 9600 x 2400 ppi (färgfoton).

Canon har sin dedikerade AirPrint-app som hjälper kunder att skriva ut foton trådlöst från sin smartphone eller surfplatta. Medan trådlös utskrift ger bordet bekvämlighet finns det en massiv 3-tums skärm ovanpå skrivaren, så att du kan göra de justeringar du behöver manuellt.

Den här skrivaren är prissatt till $ 167, 99 och kan köpas på Amazon. Recensionerna tyder på att det här är en bra skrivare, så du har all anledning att kolla in det.

Brother MFC-J6930DW

Den andra Brother-skrivaren på vår lista, det här specifika erbjudandet låter dig skanna större papper, till exempel bokar till exempel utan att behöva trampa in dokumentet för rum. Det levereras med ett pappersfack på 500 ark, så att du kan glömma att lägga till papper hela tiden. Skrivaren kan hantera dubbelsidiga utskrifter relativt enkelt, vilket gör det lämpligt för dina projekt på jobbet eller på college. Vidare kan du kopiera och till och med faxa med den här maskinen, så det är definitivt en heltäckande lösning för dina kontor.

Lyckligtvis är den här skrivaren något billigare än dess andra syskon som vi nämnde här. Denna variant kommer bara att få dig tillbaka med $ 239, vilket är något bättre än att spendera $ 300 på en skrivare. Det säger sig självklart att de dyrare skrivarna har bättre funktioner ombord. Som den andra skrivaren från det här företaget, kommer den här också med Amazons Dash-påfyllningssystem.

Epson WorkForce WF-7720

Den här skrivaren gör listan eftersom den förbrukar 80% mindre ström jämfört med andra skrivare i samma segment. Det kan bekvämt hantera utskrifter av ”print shop quality” på upp till 13 x 19, medan 11, 7 x 17 dokument också kan hanteras enkelt. Den kan rymma 500 pappersark åt gången, där utmatningsfacket kan hålla ihop 125 ark åt gången. Andra funktioner som dubbelsidig utskrift finns också här.

Det finns en massiv pekskärm på skrivaren, så att du kan navigera i dess funktioner manuellt. Naturligtvis stöder skrivaren trådlös utskrift och du kan använda företagets Epson Connect-app för att göra det. Det stöder också utskrift med NFC, vilket kräver en enda kran på skrivaren för att para ihop enheten. Denna fantastiska skrivare kan köpas på Amazon för bara 299, 99 dollar.

Bredformatskrivare

bildvarumärkeproduktpriserna

brorBrother MFC-J6935DW Inkjet Allt-i-ett färgskrivare, trådlös anslutning, automatisk dubbelsidig utskrift, påfyllning av Amazon Dash aktiverad309, 00

brorBrother MFC-J6930DW Allt-i-ett-färgbläckstråleskrivare, trådlös anslutning, dubbelsidig utskrift, Amazon Dash-påfyllning aktiverad272, 99

HPHP OfficeJet Pro 7720 skrivare i ett bredformat med trådlös utskrift229, 99

EpsonWorkForce WF-7720 trådlöst bredformat färgbläckstråleskrivare med kopiering, skanning, fax, Wi-Fi Direct och Ethernet, påfyllning av Amazon Dash aktiverad199, 99

KanonCanon iP8720 trådlös skrivare, AirPrint och Cloud Compatible191, 99