5 bästa Boston Subway-app för iPhone

På väg ut till Boston? Kanske för en semester, eller kanske du är på väg till storstaden för arbete och affärer. Hursomhelst, Boston, som är metroområdet som det är, är en stad full av hemsk, hemsk trafik - inte bara är trafiken hemsk på grund av densitet och befolkning, men det är också omöjligt att hitta en parkeringsplats på en sidogata eller även i vissa parkeringsgarage. För att inte tala om att om du kan hitta ett utrymme är prissättningen absurd. Och det är därför Bostons snabba transportsystem finns - kan du inte navigera i staden med bil? Och i den tidsram du behöver? Då kan navigera i Boston tunnelbanesystem vara ett bättre alternativ för dig.

Tyvärr är det inte alltid lätt att få tillgång till tunnelbanainformation i Boston, men som det verkar med allt finns det en app för det! Om du följer med nedan visar vi dig de bästa Boston Subway Map-apparna för iPhone. Låt oss dyka rätt in, ska vi?

MBTA Boston T

Om du letar efter en enkel app som hjälper dig att navigera i MBTA, eller "T", kommer MBTA Boston T-appen att vara uppe i gränden. Den har en interaktiv karta som gör att du kan navigera runt Boston Subway system-rutter, och med en internetanslutning kan den till och med dra data från MBTA för att visa uppskattade ankomst- och väntetider. En av höjdpunkterna i denna app är att du kan se servicestatusen för transportsystemet för att undvika eventuella förseningar på din resa genom Boston

Boston T-karta

Boston T Map kommer in som en av de renaste och skarpaste Boston-specifika tunnelbana kartorna på marknaden. Om du konsulterar Google för dina Subway Map-behov, gör Boston T Map synd med högupplösta grafik som är lätt synliga. Denna app var till och med utformad för att användas offline, till och med så att du kan leta upp offline scheman för specifika stationer över Boston. En av höjdpunkterna och unika sakerna med detta alternativ är att Boston T Map har ruttplanering tillgänglig.

Ladda ner det nu: iTunes

Boston Subway Map

Och på tredje plats har vi den riktigt kallade Boston Subway Map. Om du letar efter något som kan hjälpa dig med ruttplanering och schemaläggning offline. den här kommer att vara uppe i din gränd. Du får direkt tillgång till alla typer av tunnelbanekartappar över Boston och de omgivande tunnelbanor, och för specifika tågstationer också. Inte bara det, men du kan se servicestatus för många stationer utan att ens öppna appen! Dra bara åt vänster på telefonens skärm för att se dina widgetar, så får du en lista med statuser för alla dina favoritåg.

Citymapper

Och på andra plats har vi ett alternativ som heter Citymapper. Det viktigaste för Citymapper är att det har ett vackert användargränssnitt som är lätt att navigera. Citymapper kommer att visa dig information för Boston - såväl som för alla andra större stad eller huvudstad - när det gäller deras transportsystem, även visa dig nedladdningsbara kartor. Citymapper har alla vanliga transitfunktioner som buss-, tunnelbana- och tågrutter samt realtids- och ankomsttider. Det finns även funktioner för ridesharing för cyklar, mopeder och skoter. Citymapper uppdateras ständigt, så du har alltid all den senaste transportinformationen till hands.

Genomresa

Kommer vi först och främst har vi den välrenommerade Transit-applikationen. Transit har faktiskt en ganska lik designfilosofi som Citymapper - du får en förstklassig användarupplevelse med ett modernt grafiskt användargränssnitt. Ett av områdena som skiljer det från Citymapper är att det stöder många fler städer över hela världen, till exempel i Asien. Transit kommer att sätta ankomsttider för tunnelbana och bussar på planerade rutter direkt till hands. Du kan se eventuella förseningar såväl som servicestatusen för transiteringssystemet som du använder. Transit har faktiskt många funktioner när det gäller de större transiteringssystemen. Du kan enkelt dra ner offline-kartor över tunnelbanelinjer inom Boston och till och med hitta den närmaste stationen att hoppa på.

Stängning

Här har vi visat dig fem av de bästa Subway Map-apparna för iPhone. Någon av dessa kommer att få dig över Bostons tunnelbanesystem i en vits. Någon av dessa hjälper dig att komma dit du behöver vara inom det stora metroområdet i Massachusetts; Transit och Citymapper är dock lätt de bästa alternativen med sin polska och kvalitet.

Har du en favoritöverföringsapplikation för iPhone? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan!