5 bästa Bose-solo 5 alternativ 2020

Det finns många bra ljudfält tillgängliga på marknaden, och många av dem driver gränserna så långt design, teknik och ljudkvalitet går. Bose Solo 5 är ett av dessa alternativ. Om du letar efter skarpt och tydligt ljud i en ljudfält som är extremt lätt att installera är Bose Solo 5 din kille. Men å andra sidan finns det inte en hel del funktioner inuti den, och det är ganska litet så långt som ljudfält går. Ju mindre det är, desto mindre rum fyller ljud du kommer att kunna få. Det är fortfarande en bra enhet, men om det inte är något du är för angelägen om att köpa finns det många alternativ där ute. Ta reda på vad de är belwo.

Bose Solo 5 Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

SonosHelt nya Sonos Beam - Kompakt Smart TV Soundbar med Amazon Alexa Voice Control Inbyggd. Trådlös hemmabio och strömmande musik i alla rum. (Svart) - BEAM1US1BLK398, 00

KlipschKlipsch R-10B Bluetooth Soundbar med trådlös subwoofer279, 99

SonySony CT290 Ultra-tunn 300W Sound Bar198, 00

VIZIOVIZIO SB3821-C6 38-tums 2.1-kanals ljudfält149, 99

AmazonBasicsAmazonBasics 2.1-kanals Bluetooth Sound Bar med inbyggd subwoofer80, 36

Sonos Beam

Vår favoritljudfält är Sonos Beam. Detta är en kompakt ljudfält som ger utmärkt ljudkvalitet överallt. Om du vill uppgradera din TV: s crummy stockhögtalare är Sonos Beam den perfekta ersättaren. Den har en inbyggd subwoofer inuti, så att du får blomstrande och rik bas också. Det är perfekt för att få lite mer nedsänkning till din film- och TV-inställning. En unik sak med Sonos Beam är att den har Alexa inbyggd, så att du enkelt kan berätta för din Sonos Beam att spela musik från specifika tjänster, som Amazon Music, Spotify och mer.

Sonos Beam är faktiskt super mångsidig - Sonos Beam fungerar på egen hand mycket bra, men den kan kopplas ihop med andra Sonos-högtalare för att göra en riktig surroundljud för hemmabioinstallation.

AmazonBasics 2.1 Channel Soundbar

AmazonBasics 2.1 Channel Soundbar är perfekt för människor som har en budget. Det är billigare i kostnad, men du offrar inte någon ljudkvalitet med den här ljudfältet. Det är en 2, 1-kanals ljudfält så den kommer med en inbyggd subwoofer - som ger dig den blomstrande och rika basen du behöver för filmer, TV-program och djupare sång. Ljudfältet är nästan 32 tum stort, så att du kan få lite allvarligt rumsfyllande ljud. Du kan använda din smartphone för att ansluta till den via Bluetooth för direktströmning av musik eller poddsändningar till ljudfältet. På bara $ 100 kan du verkligen inte gå fel med den här.

Klipsch R-10B Soundbar

Folk som hämtar Klipsch R-10B Soundbar-inställningen kommer absolut att älska sitt hemunderhållningssystem. Det här ljudfältet och subwooferparet kan ge en helt fantastisk ljudkvalitet till din TV tillsammans med djup, blomstrande och rik bas. Den har en toppeffekt på 250W, så Klipsch R-10B är mer än kapabel att spränga högt ljud. Det finns knappar på själva ljudfältet för att justera volym, hoppa över låtar och spela / pausa. Du kan ansluta soundbar-TV: n via trådbundna lägen, men den fungerar också på Bluetooth för att strömma musik via trådlöst. Det sätter dig tillbaka $ 280, men det kommer att göra din hemmabioinställning till en dröm.

Vizio SB3821

Vi är stora fans av Vizio SB3821 och dess 2.1-kanalsystem. Denna ljudfält har en storlek på 38 tum, så att den kan ge dig ett fantastiskt rumfylldt ljud. Det är toppfunktioner på cirka 100dB, men om du håller det så högt kommer ljudkvaliteten att försämras. Vizio SB3821 finns på ett 2.1-kanalsystem som vi nämnde, så det kommer med en dedikerad hårdvaru subwoofer som du måste ansluta till SB3821. Denna ljudstångsinställning ger dig bra ljudkvalitet, och med den dedikerade subwoofern får du fenomenal rik bas.

Sony CT290

Sist, men säkert inte minst, är Sony CT290 ett utmärkt alternativ. Denna ultratunna ljudfält har en kapacitet på 300 W. Det räcker med att säga att detta alternativ från Sony kommer att kunna spränga några fenomenala ljud på din väg. Den har också en dedikerad subwoofer, så att du inte har problem med djup och rik bas. Du kan koppla detta ljudfält till ditt TV-system, men utöver det kan du strömma musik direkt till det genom att ansluta det till Bluetooth via din telefon eller surfplatta. Inställningen sätter dig tillbaka cirka $ 200, men det är helt värt det eftersom det är en allvarlig uppgradering av ljudet.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska alternativ till Bose Solo 5-ljudsystemet. Om du verkligen vill uppgradera din hemmabio är det enkelt att välja Sonos Beam eller Klipsch R-10B.

Bose Solo 5 Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

SonosHelt nya Sonos Beam - Kompakt Smart TV Soundbar med Amazon Alexa Voice Control Inbyggd. Trådlös hemmabio och strömmande musik i alla rum. (Svart) - BEAM1US1BLK398, 00

KlipschKlipsch R-10B Bluetooth Soundbar med trådlös subwoofer279, 99

SonySony CT290 Ultra-tunn 300W Sound Bar198, 00

VIZIOVIZIO SB3821-C6 38-tums 2.1-kanals ljudfält149, 99

AmazonBasicsAmazonBasics 2.1-kanals Bluetooth Sound Bar med inbyggd subwoofer80, 36