5 bästa bodybuilding-appar 2020

Traditionellt är bodybuilding en konst som krävde erfarenhet och vägledning av tränare för att ta dig vidare. Tiderna har dock förändrats nu. Du behöver inte särskilt en tränare eller en vän för att hjälpa dig förstå nyanser av kroppsbyggnad som i gamla dagar. Utvecklingen av mobil teknik har gjort det möjligt för användare att lära sig hantverk som de aldrig visste om tidigare, allt utan att kosta alltför mycket pengar.

Det finns många appar i Google Play Store för att hjälpa dig att hålla dig i form och i form, men bodybuilding-appar är något annorlunda. Dessa appar kommer att prata om träningen du behöver genomföra samtidigt som de ger dig viktiga tips på din diet liksom fördelarna med vikt / muskelökning för en kroppsbyggare. Det finns dock många appar som gör det här. Vi har genomsökit mycket för att hitta de fem bästa bodybuilding-apparna som du kan få 2020. Vissa av dessa är gratisappar med köp i appen, medan det också finns betalda appar på denna lista. Se till att kolla in dem alla och ta ditt val.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa bodybuilding-appar 2020

JEFIT Workout Tracker

Denna app innehåller ett omfattande bibliotek med videor, foton och träningsmaterial (över 1500) för att hjälpa dig ringa rätt samtal om bodybuilding. Att spåra eller logga träningspass är också relativt enkelt och kräver inte mycket ansträngning. Appen kan hjälpa dig mycket att bygga muskler medan du skär ner onödigt fett från din kropp och hjälper dig att nå ditt perfekta BMI eller kroppsmassaindex. Appen har också månatliga fitnessutmaningar som kan hjälpa dig att hålla dig i form och till och med tjäna pengar om du är motiverad tillräckligt.

Gemenskapens aspekt av appen säkerställer att varje användare förblir motiverad och gör att du kan göra mer varje gång. Om du har några likadana kroppsbyggare runt omkring dig kan de läggas till med appen, så att du kan interagera med dem och lära dig nya affärer eller lära dem något. Det är en fantastisk app för såväl erfarna som amatörbyggmästare. JEFIT är också en Editor's Choice-app i Play Store och är tillgänglig gratis. Det finns annonser och köp i appen ombord. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0.3 och senare.

BodySpace

BodySpace består av ett stort fitness-community såväl som informativt innehåll som videor, som hjälper dig att träna till din potential. Utvecklaren hävdar att appen byggdes i samarbete med doktorer, experter och idrottare som Jim Stoppani, Kris Gethin, Jamie Eason, Ashley Conrad och Lee Labrada. När det gäller information om rätt typ av träning att göra är BodySpace den bästa appen du kan ha på din smartphone.

Appen har också utmärkta samhällsbaserade program som kan hjälpa dig att uppnå dina individuella mål. Det finns flera mål att välja mellan, vilket ger dig friheten att välja som du vill. Du kan tillämpa dessa mål och träningspass på den inbyggda BodyCalendar som kommer att sätta upp påminnelser och arbetslistor varje dag för att hålla dig motiverad. Träning som du hittar på den här appen är specifikt utformad för att ge dig den bästa träningen, och med hjälp av instruktionsvideor som innehåller steg för steg-metoder kan du förbättra dina träningsförmågor kraftigt. Om du är en pro bodybuilder och handlar efter kosttillskott för att följa din fitnessregim, erbjuder BodySpace också näringsprodukter direkt på appen. Detta är en gratis app i Google Play Store och saknar annonser eller köp i appen.

Fitness & Bodybuilding

Detta är en omfattande träningsapp med ett träningspass som utformats för varje kroppsdel, så att du kan välja det träningspass du är mest bekväm med. Appen erbjuder också träningsplaner för styrklift såväl som fitness utöver bodybuilding. Du kan titta igenom dina tidigare träningspass för att få en uppfattning om hur du gick tidigare. Det finns timrar i appen som motiverar dig att nå ditt mål förr.

Om du har tränat på egen hand ett tag ger appen dig möjlighet att lägga till din anpassade träningsrutin, med möjligheten att lägga till foton också. Mycket som appen som vi pratade om ovan, den här appen har också en träningskalender som kan visa dig när din nästa träningsdag är. Varje övning du väljer med den här appen kommer med detaljerade textinstruktioner såväl som foton. Fitness & Bodybuilding är en gratis app i Google Play Store och stöds av både annonser och köp i appen.

Du är ditt eget gym

Denna app är baserad på den bästsäljande träningsboken av Mark Lauren, och ger dig alla viktiga tips du behöver innan du börjar på din bodybuilding-karriär. Denna app kommer med över 200 kroppsvikt övningar, vilket ger dig tillräckligt med information för att träna dina muskler. I appbeskrivningen nämns att dessa pass har utformats noggrant för US Special Operations soldater, vilket innebär att du lär dig av det bästa av det bästa.

När du installerar appen hämtar den automatiskt över 200 foton med information om hur du kommer igång med din bodybuilding-regim. Som du kan förvänta dig är denna app inte gratis och kommer att ställa dig tillbaka med $ 4, 99 i Play Store.

GainGuy

Som namnet antyder är den här appen utformad för att hjälpa dig få muskler och träna mot en passande kropp. Appen berättar i första hand om vad du ska äta för att upprätthålla en hälsosam kost och hjälpa till att bygga muskler eller gå ner i vikt. Tyvärr erbjuder appen inte träningsinformation, så håll detta bara som en dietguide för att få muskler på kort tid.

Användare kan ställa in påminnelse om måltiderna och även sätta viktmål med hjälp av viktspårningsfunktionen. Det finns en enorm mat- och receptdatabas som hjälper dig mot ditt mål. Med tanke på den här appens enkelhet är det inte förvånande att det är en gratis nedladdning i Play Store. Dessutom har den inga annonser eller köp i appen.