5 bästa Bluetooth Smartwatches med hjärtövervakning 2020

Många smartwatches blir oberoende genom att de inte behöver ansluta till en telefons Bluetooth-signal för att fungera korrekt. Men många smartwatches använder fortfarande Bluetooth-anslutning, och många använder dessa smartwatches för sportaktiviteter. Det finns också en oöverstiglig mängd smartur att välja mellan. Följ med nedan så visar vi dig inte bara de bästa Bluetooth-smartklockorna på marknaden just nu (från billiga till avancerade), men vi kommer också att visa dig alternativen utrustade med pulsmätare, eftersom detta ger dig en mycket mer exakt bild av hur intensivt ditt träningspass var.

Bluetooth Smartwatches med hjärtövervakning

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HuaweiHuawei Watch 2279, 99

ÄppleApple Watch Series 1156, 97

FitbitFitbit Blaze155

SepverSEPVER GW01 SmartwatchKontrollera pris

SEPVER GW01 Smartwatch

GW01 från SEPVER är ett litet känt smartur, men är en funktionsrik enhet som du inte har sett tidigare i ett så prisvärt paket. I GW01 får du flera funktioner - ringa samtal, svara på samtal, tryckmeddelanden, en pulsmätare, pedometer, sömnmonitor (om du så väljer att bära den till sängen) och mer. Du kan också komma åt alla dina favoritappar med det - Facebook, Twitter och WhatsApp bara för att nämna några.

GW01 har också en snygg, 1, 33-tums rund IPS 240 × 240 HD-skärm och är utrustad med en lågeffektprocessor, som fungerar bra, men också gör batteriets livslängd prioriterad. Du kan hämta detta på Amazon för en liten $ 75. Smartwatch fungerar med både Android och iOS.

Villkorlig SW018

Om du letar efter något som är lite mindre snyggt, men mer sportigt, kommer Willful SW018 inte att svika dig. Kompatibel med Android och iOS kan den här klockan tas i nästan alla miljöer med sin IP68-vattentäthet. Oavsett om du är på språng eller vill spåra dina simaktiviteter, kommer SW018 att fortsätta göra just det även i dessa ogynnsamma förhållanden som kan verka farliga för de flesta tekniker.

Den har en repa-resistent HD-skärm - perfekt för utomhusaktiviteter. Och naturligtvis har det alla sensorer som du kan förvänta dig att ett smartur ska ha - pulsmätare, pedometer, sömnmonitor och mer. Du kan använda olika appar med det och till och med få SMS-meddelanden med Bluetooth-anslutningen.

Slutligen har den ett anständigt 360mAh-batteri. Om du använder det regelbundet hela dagen, bör batteriet hålla dig fram till slutet av dagen, men med sällan användning bör du kunna få sju dagar ur en enda laddning, enligt tillverkaren. Du kan hämta detta smartwatch från Amazon för bara $ 57 i grönt eller rött.

Fitbit Blaze

Om du letar efter ett smart smartwatch för att uppnå inte bara dina fitnessmål, utan en enhet som också kan rymma vardagen, är Fitbit Blaze ett måste. Den är utrustad med en imponerande toppmodern pulsmätare, som inte bara gör att du kan kontrollera din vanliga hjärtfrekvens, utan också se olika hjärtfrekvenszoner för olika nivåer av intensitet under ditt träningspass.

En snygg funktion som fitnessentusiaster kommer att älska är spårning med flera sporter. Du kan spåra löpningar, cross-training, cykling och många andra typer av konditionsträningar. Den har också en GPS så att du kan kartlägga dina rutter på vilken träning du för närvarande spårar. Dessutom gör det det möjligt för dig att visa statistik över din takt såväl som din träningstid och så mycket mer.

Med tanke på att detta är ungefär lika bra som det blir för fitnessbaserade Bluetooth-smartklockor, kan Fitbit Blaze vara lite dyr på cirka $ 200, men väl värt kostnaden.

Huawei Watch 2

Inte i de många fitness-stil smarturarna där ute? Eller kanske du letar efter något som passar mer in i en professionell miljö och fortfarande erbjuder fördelarna med fitnessrelaterade funktioner, till exempel pulsmätning. I så fall är Huawei Watch 2 det perfekta alternativet. Huawei Watch 2 är utrustad med Android Wear 2.0 och ger dig tillgång till alla dina favoritappar - sociala medier eller fitnessrelaterade - samtidigt som du får en elegant look.

Huawei Watch 2 har många stora fördelar - utbytbara remmar, en inbyggd GPS, hjärtfrekvensövervakning, förmågan att lyssna på musik offline oberoende av din smartphone, lång batterilivslängd, och naturligtvis den mängden fitnessalternativ vi nämnde tidigare. Det enda detta smartwatch inte har är sömnspårning, vilket inte är ett enormt problem med allt värdet du får istället.

Du kan hämta den kritikerrosade Huawei Watch 2 på Amazon i Betonggrå, Titanium Grey (den mer stilrena versionen; cirka $ 330) och Carbon Black (det billigaste alternativet till mindre än $ 200).

Apple Watch Series 1

Apple har släppt uppgraderade versioner av Apple Watch under åren, med den senaste versionen Watch Series 3. Det har gjorts mycket minimala förbättringar, vilket innebär att Watch Series 1 fortfarande fungerar som ett utmärkt Bluetooth smartwatch fortfarande, och för en hel del billigare sedan det finns nyare versioner.

Det fantastiska med Apple Watch är att, precis som Huawei Watch 2, det ser professionellt ut, men du får ändå Apples svit med fitnessfunktioner - hjärtövervakning, spårning av olika typer av övningar, spårning av din takt, förbrända kalorier etc.

Ovanpå allt detta får du en expansiv svit av appar som du också kan använda - Twitter, Facebook, WhatsApp, Uber, Evernote, TripAdvisor och så mycket mer. Även om Apple Watch bara fungerar med iPhone (för tillfället), eftersom nyare versioner av Apple Watch har kommit ut, har detta blivit mycket billigare att få tag på. För $ 250 eller mindre kan du få dig till en högkvalitativ Apple Watch i 8mm, 38mm eller 42mm band. Kontrollera det själv på länken nedan.

Vår ta

Alla smartwatches på denna lista är tillverkade av kvalitet samtidigt som de är överkomliga. Någon av dessa skulle göra en perfekt present till den kommande semestersäsongen, oavsett om du handlar för friluftsmannen eller en professionell. Apple Watch, Huawei Watch 2 och Fitbit Blaze kan vara lite dyr, men kvaliteten som är oöverstiglig. Men om du behöver ett mer prisvärt alternativ är inte Willful SW018 och SEPVER GW01 heller dåliga val.

Bluetooth Smartwatches med hjärtövervakning

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HuaweiHuawei Watch 2279, 99

ÄppleApple Watch Series 1156, 97

FitbitFitbit Blaze155

SepverSEPVER GW01 SmartwatchKontrollera pris