5 bästa Bluetooth-sändare med låg latens

Bluetooth-tekniken har avsevärt förbättrat våra liv på sätt som vi inte kan föreställa oss. Om vi ​​lyssnar på musik trådlöst i våra hörlurar beror det mest på Bluetooth. Men inte all teknik stöds av Bluetooth. Tack och lov finns det idag teknik för att förvandla normal ljud- eller videoutrustning (högtalare eller TV-apparater) till ett Bluetooth-kraftverk tack vare en enkel sändare.

ProduktvarumärkenamnPris

AvantreeAvantree 2020 Audikast aptX Low Latency Bluetooth 4.2 LjudsändareKolla pris på Amazon

TaoTronicsTaoTronics Bluetooth 5.0-sändare och mottagareKolla pris på Amazon

HomeSpotHomeSpot Bluetooth-sändareKolla pris på Amazon

AudioengineAudioengine B1 Premium Bluetooth-musikmottagareKolla pris på Amazon

StarStarTech.com Bluetooth-ljudmottagareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Men att hitta önskad sändare kan vara relativt svårt eftersom det finns många märken och alternativ att välja mellan. Vi kommer dock att göra ditt jobb enklare idag genom att lista fem av de bästa Bluetooth-sändarna med låg latens för din TV eller högtalare.

Vi kommer att prata om produkter över ett brett utbud av prispunkter, så det kommer att finnas något för alla här.

5 bästa Bluetooth-sändare med låg latens

TaoTronics Bluetooth 4.1-sändare

Ett snabbt blick genom Amazon antyder att den här enheten har glatt en majoritet av sina kunder tack vare sin förmåga att fungera som mottagare och sändare. Du kan använda det här för att förvandla dina trådbundna högtalare till en Bluetooth-högtalare eller helt enkelt ansluta den till tv: ns hörlursuttag för att njuta av trådlöst ljud på ett par Bluetooth-hörlurar. Det bästa är att sändaren kan ansluta till två Bluetooth-enheter eller hörlurar samtidigt, vilket i teorin innebär att två användare kan njuta av en film med två separata Bluetooth-hörlurar. Dessa kan också användas med spelkonsoler som Sony PS4, så att du kan använda Bluetooth-hörlurar medan du spelar (som inte stöds som standard på konsolen).

Detta är helt batteridrivet, vilket innebär att du måste komma ihåg att ladda den. Men användare hävdar att batteriets livslängd är mer än vad du kan förvänta dig av en enhet som denna, så användarna bör inte ha några problem där. En annan funktion som jag personligen gillar är att du kan ladda den och fortfarande fortsätta använda produkten, så att den körs så länge du vill. Den här gadgeten är prissatt till $ 25, 49 och kan köpas på Amazon just nu.

Avantree aptX Bluetooth-ljudsändare

Denna aptX-kompatibla Bluetooth-sändare med låg latens av Avantree är idealisk för ljudanvändning, vilket gör den till en utmärkt passform för högtalare och andra liknande enheter. Sändaren sänker ljudfördröjningen till oskiljbara nivåer, vilket gör det till ett värdigt tillägg till ditt hem. Sändaren är naturligtvis ganska större än några få andra enheter vi stött på, och det är inte nödvändigtvis en dålig sak.

Dessutom har den en räckvidd på 100 fot, vilket gör den idealisk för musik. Det är viktigt att notera att medan denna sändare fungerar med de flesta hörlurar, är den utformad för att fungera bättre med aptX-kompatibel ljudutrustning. Så se till att du har rätt typ av hörlurar innan du använder dessa. Skärmen ombord har flera instruktioner, så att du kan känna till enhetens status.

En varning här är att den här enheten inte har ett batteri under. Så du är begränsad till att använda detta på nätadaptern. Detta begränsar dess portabilitet något, men om dina behov inte går längre än TV: n, är det svårt att ignorera detta erbjudande. Du kan för närvarande få detta på Amazon för $ 49.99.

HomeSpot Bluetooth-sändare

Denna speciella enhet är ganska lik den första enheten vi talade om på den här listan. Den har en mindre formfaktor och innehåller ett batteri så att du inte behöver hålla det anslutet för att fungera hela tiden. Enheten kan dock endast hålla sju timmar på batteriet, så du kanske vill hålla ett öga på batterinivån medan du njuter av ditt media. Lyckligtvis kan enheten låta dig veta när batteriet är slut.

Enheten kan anslutas till all modern mediautrustning inklusive TV: er, högtalare och spelkonsoler, vilket gör den till en mycket mångsidig produkt. Det är enkelt att ställa in det och tar några sekunder. Det finns en knapp ombord som hjälper dig att para dina enheter. HomeSpot kommer också med dubbelt läge, så att du kan ansluta till två Bluetooth-högtalare eller hörlurar samtidigt. Denna snygga produkt kan snacks upp på Amazon för bara $ 31.99.

Audioengine B1

Detta är en något exklusiv Bluetooth-sändare, som prislappen kommer att säga. En av de saker jag personligen älskar med den här enheten är den enkla installationsprocessen. Att installera den är lika enkelt som att slå på den genom att ansluta den till en nätadapter, ansluta 3, 5 mm-kabeln till den högtalare du väljer och hitta enheten (Audioengine B1) i din lista över Bluetooth-enheter. Nyckeln här är att förvandla dina gamla högtalare till ett trådlöst kraftverk och Audioengine B1 uppnår det på alla nivåer.

Det kan dock inte gå in i hörlurar eller TV, vilket kanske är det enda fallet. Men om du är en audiofil och vill spela musik trådlöst från de gamla högtalarna du har, bör den här enheten definitivt finnas på din lista. Som vi nämnde ovan är denna produkt något dyr till 189 dollar. Men med tanke på vilken typ av kvalitet du får med en Audioengine-produkt är det inte så stort offer.

StarTech BT2A

Denna produkt är högt rankad av både användare och experter. I likhet med Audioengine B1 används den här främst för högtalare som inte har trådlös funktionalitet. Som en bonus kommer den också med NFC, så Bluetooth är inte den enda metoden att para din smartphone med BT2A. Du måste helt enkelt knacka på din smartphone på enheten för att få de två enheterna direkt ihopkopplade.

Enheten stöder också Wolfson DAC och aptX som standard, vilket gör det till en verkligt behaglig musikupplevelse för hardcore-audiofiler. Enheten levereras som standard med en 3, 5 mm ljudkabel, vilket sparar besväret med att behöva leta efter en separat. Denna speciella enhet sätter dig tillbaka med $ 52, 47, vilket är ganska rimligt med tanke på kostnaden för vissa andra högändarsändare där ute. Det finns inget stöd för hörlurar och annan Bluetooth-utrustning här. Men det är fortfarande en ganska bra produkt som är värd din uppmärksamhet. Se till att kolla in det.

ProduktvarumärkenamnPris

AvantreeAvantree 2020 Audikast aptX Low Latency Bluetooth 4.2 LjudsändareKolla pris på Amazon

TaoTronicsTaoTronics Bluetooth 5.0-sändare och mottagareKolla pris på Amazon

HomeSpotHomeSpot Bluetooth-sändareKolla pris på Amazon

AudioengineAudioengine B1 Premium Bluetooth-musikmottagareKolla pris på Amazon

StarStarTech.com Bluetooth-ljudmottagareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.