5 Bästa Bluetooth-kontrollenhet för Chromebook Android-spel

Android-appar har kommit på Chromebooks, och det betyder tillgång till en enorm katalog med spel. Även om du kanske inte kan spela den senaste AAA-megahiten på din Chromebook (ännu!), Finns det ingen brist på äldre PC- och konsolhits såväl som aktuella mobila spelupplevelser. Det enda som hindrar dig från att njuta av en förstklassig spelupplevelse på din Chromebook är bristen på en spelvänlig kontrollmetod.

Bluetooth-kontroller

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

GameSirGameSir G3s49, 99

Mad CatzMad Catz CTRLR49, 99

BEBONCOOLBEBONCOOL Bluetooth Gamepad22, 99

BD & APOWER A MOGA Pro PowerKontrollera pris

Mad CatzMad Catz LYNX9Kontrollera pris

Du kan övervinna detta hinder genom att köpa en Bluetooth- eller USB-styrenhet med stöd för Android-spel. Chrome OS känner igen många kontroller, och både trådbundna och trådlösa parning kunde inte vara enklare. USB-styrenheter bör fungera automatiskt när de är anslutna till USB, och trådlösa styrenheter kan kopplas ihop som alla andra Bluetooth-enheter från systemfältet.

MOGA Pro Power har en bekant layout, med dubbla klickbara analoga pinnar, fyra actionknappar, en riktningsdyna och L1 / R1-axel- och L2 / R2-triggerknappar. Styrenheten är bekvämt stor och fungerar med de flesta Bluetooth-aktiverade datorer och smartphones, inklusive Chromebooks.

Det som skiljer det från traditionella PC- och konsol trådlösa styrenheter är MOGA SMRT Lock Arm, som fäster regulatorn direkt till din smartphone och låter dig fortsätta spela oavsett var du är. Inuti styrenheten finns ett stort 2200 mAh-batteri, som inte bara driver styrenheten själv utan också kan ladda din smartphone via den medföljande USB-kabeln. Det enda MOGA Pro Power saknar är vibrationsåterkoppling, vilket är något som nästa styrenhet på den här listan utmärker sig på.

GameSir G3s är en mångsidig, elegant trådlös styrenhet med PlayStation-kontrollerlayout och utmärkt stöd för flera plattformar. Du kan ansluta den till alla Android-smarttelefoner eller surfplattor, till Windows-datorer, till Samsung Gear VR-mobil virtuell verklighetshörlurar och till och med till Sony PlayStation 3.

GameSir G3s har ett snabbt 32-bitars MCU-chip för stellar noggrannhet och ett Realtek Bluetooth 4.0-chip för stark och stabil trådlös anslutning. A / B / X / Y-knapparna är LED-bakgrundsbelysta, och under varje handstöd är en kraftfull vibrationsmotor för realistisk och uppslukande feedback när du spelar spel. Styrenheten körs på ett 600 mAh batteri, vilket kan hålla det levande i upp till 18 timmar.

Även om du inte ser dig själv så mycket av en spelare, erbjuder Mad Catz CTRLR många tvingande argument varför det är vettigt för dig att spendera pengar på det. CTRLR har tre lägen: GameSmart-läge för styrning av Android-enheter, PC-läge för datorspel och musläge för att använda kontrollen som en mus. CTRLR har också en rad dedikerade multimedieknappar som du kommer att uppskatta när du kopplar av framför TV: n på soffan.

Mad Catz CTRLR levereras med en avtagbar smartphonehållare för konkurrenskraftig spel på språng. Hållaren kan passa smartphones upp till 3, 17 tum bred. I stället för ett inbyggt batteri kör CTRLR AAA-batterier, vilket kan hålla det strömförsörjat i upp till 40 timmar.

LYNX9 från Mad Catz ser ut som en transformator för det är i princip vad det är. Denna något dyra styrenhet har designats med modularitet i åtanke. Du kan klippa in din smartphone och använda kontrollenheten som du skulle göra på någon annan gamepad. Du kan också dela regulatorn i två halvor och fästa varje hälft till din surfplatta. Du kan till och med använda de medföljande PlayBig-kablarna för att ansluta din surfplatta eller smartphone till din HDTV för att spegla spel och appar på den stora skärmen.

Styrenhetens ram är tillverkad av metall, alla knappar har testats av Mad Catz för långvarig hållbarhet och noggrannhet, och den integrerade mikrofonen erbjuder kristallklar ljudkvalitet. Inkluderat med styrenheten är ett valfritt QWERTY-tangentbord för webbläsning och kommunikation, och LYNX9-smarttelefonappen låter dig anpassa styrenheten till ditt hjärts innehåll.

BEBONCOOL Bluetooth-gamepad är en utmärkt styrenhet med ett attraktivt pris. Byggt med många av samma hårdvarukomponenter som finns i mycket dyrare spelplattor, BEBONCOOL-spelpanelen håller priset lågt med sin plastkonstruktion som, även om det känns lite billig, inte gör det något mindre funktionellt.

Tillverkaren erbjuder en praktisk följeslagar-app, som har hundratals kompatibla Android-spel för din bekvämlighet. Istället för att slumpmässigt försöka vilka spel som fungerar bra med kontrollenheten och vilka inte, kan du helt enkelt slå på appen och omedelbart se allt som finns tillgängligt. Styrenheten har ett inbyggt batteri på 400 mAh, vilket bör ge upp till 8 timmars spel.

Bluetooth-kontroller

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

GameSirGameSir G3s49, 99

Mad CatzMad Catz CTRLR49, 99

BEBONCOOLBEBONCOOL Bluetooth Gamepad22, 99

BD & APOWER A MOGA Pro PowerKontrollera pris

Mad CatzMad Catz LYNX9Kontrollera pris