5 bästa Bluetooth-hörlurar för cykling 2020

Även om du redan äger ett par fitnessinriktade hörlurar, finns det en god anledning till att du fortfarande ska få ett annat par bara för cykling. Och om du inte har några hörlurar som är lämpliga för aktiv användning är orsakerna många.

ProduktvarumärkenamnPris

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i öratKolla pris på Amazon

AUKEYAUKEY Latitude trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

AftershokzAftershokz AS600IG Trekz Titanium trådlösa hörlurar med öppen öron, Ivy GreenKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics BackBeat Fit Bluetooth-hörlurar - SvartKolla pris på Amazon

Sennheiser Consumer AudioUrbanears Hellas aktiva trådlösa Bluetooth-hörlurar, Rush (4091226)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Vilken typ av funktioner förväntar du dig att fitnessinriktade hörlurar ska ha? De flesta vill ha utmärkt komfort, vatten- och svettmotstånd, lång batteritid och brusisolering, och det är precis vad de flesta tillverkare av hörlurar levererar.

Vad är problemet? Problemet är att det sista du vill är att inte kunna höra inkommande trafik, andra cyklister, fotgängare, polis- och ambulanssirener och andra potentiella faror som du oundvikligen kommer att stöta på någon under nästan varje cykeltur . Med andra ord, du vill inte att dina hörlurar ska isolera för mycket ljud.

Lyckligtvis finns det två typer av fitnessinriktade hörlurar som erbjuder alla funktioner som konsumenterna önskar men isolerar väldigt lite utomhusbuller: de två sortarna är öppen-bak hörlurar och hörlurar med benledningar.

Om du inte vet, är öppen-rygg-hörlurar hörlurar med en perforerad kapsling, vilket gör att luften fritt når dina trumhinnor. Som en trevlig bonus tenderar öppen-bak hörlurar att låta, ja, mer öppna.

Benledningshörlurar leder ljud till det inre örat genom skallens ben. Tekniken har använts av många hörapparater under en längre tid, och den har nyligen hittat sin väg till konsumentelektronik också, särskilt när Google Glass släpptes.

I den här artikeln listar vi de fem bästa Bluetooth-hörlurarna för cykling 2020, inklusive något för fansen av benledningshörlurar och öppen rygghörlurar.

Aftershokz Trekz Titanium är de mest populära benledningshörlurarna på marknaden och deras popularitet är välförtjänt. Istället för att förlita sig på vanliga hörlursdrivrutiner levererar Aftershokz, som den här modellen ofta kärleksfullt, musik genom kindbenen, lämnar öronen helt öppna och låter dig njuta av omgivande ljud och märka faror på vägen innan det är för sent.

Trots att de är fullpackade med modern teknik är Aftershokz anmärkningsvärt lätt och mycket bekvämt. Det omlindade pannbandet är både flexibelt och hållbart, och det kommer att anpassa sig till huvudets form oavsett om du är en storbenad starkman-tävlare eller någon som fortfarande får ID i barer trots att du är närmare 30 än 20.

Aftershokz är IP55-certifierad, vilket innebär att de kan överleva svett, damm och fukt, och de har något som kallas PremiumPitch + -teknologi för ljudupplevelse av ljudfil, bred dynamisk räckvidd och rik bas. Hörlurarna kan hålla upp till sex timmars kontinuerlig uppspelning på en laddning, och det är även när du ringer med paret med brusreducerande mikrofoner som på ett intelligent sätt utesluter omgivande brus och effektivt förbättrar talet.

Allt detta för $ 129, 95. Om du inte är rädd för att prova något nytt, ge Aftershokz Trekz Titanium en chans; Vi lovar att du inte kommer ångra det.

Plantronics BackBeat FIT rekommenderas starkt Bluetooth-hörlurar bakom nacken för alla aktiva människor som inte vill ge upp avancerad ljudkvalitet när man tappar tunga vikter eller erövrar en omöjlig klättring på en fixie.

BackBeat FIT ger överlägsen stabilitet och lyssningskomfort tack vare de unika, ergonomiska öronsnäckorna, som är lika bekväma som skumörstips, men som håller mycket längre och är vatten- och dammbeständiga. Om vi ​​talar om detta är hela hörlurarna IP57-certifierade, vilket säkerställer skydd mot nedsänkning mellan 15 centimeter och 1 meters djup och från begränsad damminträngning.

Ljudet från dessa hörlurar är inställt på röst, men även bastung musik låter inte alls dåligt. Höjdpunkter kan ibland vara för hårda, men den här frågan inträffar endast med lågt blandade låtar. Bäst av allt, BackBeat FIT blockerar precis rätt mängd utomhusbuller för att du ska kunna njuta av vad du för närvarande lyssnar på samtidigt som du alltid vet exakt vad som händer runt dig.

Beroende på hur högt eller tyst du gillar att din musik ska vara, kan BackBeat FIT pågå i upp till 8 timmar på en laddning tack vare dvalsläget Deep Sleep, som aktiveras när du är utom räckhåll för din mobila enhet. Du kan vanligtvis hitta hörlurarna för $ 84.99.

Urbanears Hellas är inte rädda för svett eftersom de har meshy, tvättbara öronkuddar och pannband, som båda lätt kan tas bort, rengöras och klippas tillbaka. Förutom deras svettvänliga design har de också ett bekvämt touchgränssnitt som helt eliminerar jakt på den högra knappen bara för att öka volymen eller hoppa över en låt.

De meshy öronkuddarna isolerar inte för mycket ljud, vilket gör hörlurarna perfekta för cykling och andra aktiviteter som kan utföras säkert endast om man är tillräckligt medveten om sin omgivning. Även om du definitivt kommer att kunna berätta exakt vad som händer omkring dig, kommer det förvånansvärt raffinerade ljudet från de två stora enheterna inuti de väl ventilerade öronkopparna att ta den centrala scenen och motivera dig att driva dig mot ditt mål.

Vissa ägare av Urbanears Hellas har rapporterat anslutningsfrågor, men det är något som betyder mer på enheten som hörlurarna är anslutna till än på själva hörlurarna. Om du köper från Amazon har du ingenting att oroa dig för ändå eftersom Amazons kundsupport alltid tar din sida och gör allt för att hjälpa dig lösa dina problem, även om det innebär att du får full återbetalning och låter dig behålla hörlurarna, vilket är bra nyheter med tanke på Urbanears Hellas kostar $ 119.

Det finns mycket att gilla med Jaybird X3, vilket är att de är bland de mest populära Bluetooth-hörlurarna för cykling. Jaybird designade X3 för att vara så kompakt som möjligt utan att offra prestanda och utseende. Hörlurarna är svettbeständiga tack vare sin hydrofoba nano-beläggning, som håller fukt borta från de känsliga komponenterna inuti, och de har en lång batteritid på upp till 8 timmar.

Jaybird X3 kan kopplas ihop med MySound-appen (tillgänglig för iOS och Android). Med appen kan du anpassa dina EQ-inställningar efter dina unika preferenser. Inställningarna sparas direkt på hörlurarna, vilket innebär att dina anpassningar kommer att transporteras över olika uppspelningsenheter. Förutom att skapa dina egna ljudprofiler kan du också ladda ner anpassade ljudprofiler från idrottare eller artister och uppleva hur de vill lyssna på sin favoritmusik.

Till $ 129, 95 har Jaybird X3 förvånat oss med hur många tillbehör som ingår i lådan, och vi blev också förvånade över deras utmärkta byggkvalitet.

Aukey Latitude är vår bonusrekommendation. De kostar bara $ 29.99, de är mycket billigare än alla andra hörlurar på listan, men deras ljudkvalitet, komfort och byggkvalitet är alla utmärkta. Aukey Latitude ansluter trådlöst via Bluetooth 4.1, de är IPX4-certifierade och de håller upp till 8 timmar mot en avgift.

Vad är haken? Jämfört med andra hörlurar på den här listan blockerar Aukey Latitude något för mycket ljud utanför för vår smak. Om du håller volymen nere kommer du inte att stöta på några problem, men du kanske inte kan höra en böjande bil eller en skrikande fotgängare om du gillar att lyssna på din musik på en öronträngande volymnivå.

ProduktvarumärkenamnPris

JaybirdJaybird X3 trådlösa Bluetooth-hörlurar i öratKolla pris på Amazon

AUKEYAUKEY Latitude trådlösa hörlurarKolla pris på Amazon

AftershokzAftershokz AS600IG Trekz Titanium trådlösa hörlurar med öppen öron, Ivy GreenKolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics BackBeat Fit Bluetooth-hörlurar - SvartKolla pris på Amazon

Sennheiser Consumer AudioUrbanears Hellas aktiva trådlösa Bluetooth-hörlurar, Rush (4091226)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.