5 bästa Bluetooth-högtalare på arbetsplatsen 2020

Om du arbetar i en miljö där borrar och andra verktyg ständigt fungerar, skulle du vara medveten om hur bullrigt det kan bli. Mitt i allt detta brus är det nästan omöjligt att lyssna på dina favoritlåtar på en högtalare. Men tack och lov finns det en handfull talare där ute som är designade för just detta ändamål. Det fantastiska är att dessa högtalare kommer från några av dina favoritverktygstillverkare. Det finns märken som DeWalt och Bosch i mixen här, som kryddar din lista, så att du kan välja en högtalare från din favoritverktygstillverkare. Arbetsplatsradioer / -högtalare är tänkta att stå tidens test och följaktligen med en robust yttre. Vissa av dem är också resistenta mot vatten, vilket är en bonus. Alla talare som vi diskuterar idag kommer med Bluetooth-funktion aktiverad som standard, vilket gör det till ett värdefullt alternativ för praktiskt taget alla med bullriga omgivningar.

ProduktvarumärkenamnPris

Milwaukee Electric ToolMilwaukee Electric Tool 2792-20 M18 Job Radio / ChargerKolla pris på Amazon
BOSCHBosch Bluetooth Power Box Jobsite AM / FM Radio / Charger / Digital Media Stereo PB360CKolla pris på Amazon

NETGEARNetgear C6300-100NAS AC1750Kolla pris på Amazon

Klein ToolsTrådlös högtalare, bärbar högtalare spelar ljud och svar samtal handsfree Klein-verktyg AEPJS1Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

5 bästa Bluetooth-högtalare på webbplatsen 2017

Milwaukee Electric Tool

En av de mest populära verktygstillverkarna i USA, Milwaukee Tool har en egen Bluetooth-högtalare på Jobsite, som tilltalar de mest lojala kunderna. Den har en ganska robust yttre, vilket ger den en otroligt robust och hållbar look. Det jag gillar med den här högtalaren är det faktum att du kan lagra dina små tillhörigheter och / eller en smartphone i dess väderbeständiga fack. Enbart denna aspekt gör detta till en favorit för alla som arbetar i mycket bullriga miljöer.

Top of the line högtalare tillsammans med en 40 Watt förstärkare, gör detta till en ganska populär enhet i segmentet. Så den har en ganska kraftfull intern hårdvara utöver den hållbara utsidan. Användare kan strömma musik från över 100 fot tack vare Bluetooth. Du kan komma åt ett gäng radiostationer som är förinställda och till och med ändra dina utjämnarinställningar på egen hand. Detta innebär i princip att du inte behöver nöja dig med ljudinställningarna ombord och kan experimentera med din musik lite. Högtalarna levereras med Milwaukee M18-batterier ombord, som kan laddas. Dessa högtalare kommer för närvarande sätta dig tillbaka med $ 186, 99, vilket är ganska anständigt när du tänker på vilken typ av funktioner som det ger till bordet. Amazon erbjuder gratis frakt på denna produkt, vilket är en bonus.

Bosch PB360C Power Box

Den här ser ganska hållbar ut, tack vare den ganska vinklade designen ombord. Med tanke på det faktum att det kommer från en populär verktygstillverkare som Bosch, tvivlar vi inte på dess hållbarhet. Du kan lyssna på musik från en Bluetooth-driven enhet upp till 150 fot, vilket är ganska fantastiskt. Högtalarna är skyddade av en gummi- och metallrullebur, som kommer att hålla din enhet säker. Den levereras med 4-vägs högtalare, tillsammans med en subwoofer. Företaget lovar att dessa högtalare erbjuder 360 graders ljud, vilket delvis har bekräftats av en handfull recensioner. Radion levereras med 4-vägsuttag, vilket gör detta till en ganska bekväm enhet totalt sett. Alla dessa aspekter tillsammans med det faktum att det kommer från ett företag som Bosch gör detta till en värdefull radio / högtalare att äga.

Produkten säljs för närvarande på Amazon för $ 179, och med fri frakt. Produkten kommer under Amazon Prime vilket innebär att du får ganska snabb frakt på varan. Det är svårt att förbise denna speciella uppsättning högtalare om du vill investera i en ny Jobsite-radio. Var noga med att läsa vidare för att fatta ett informerat beslut om ditt köp.

DeWalt DCR006

Denna speciella högtalare är något mindre i jämförelse, även om den packar en stans. Med den ikoniska svart-gula kombinationen av DeWalt kommer högtalarna säkert att slå ett ackord med fans av märket. Högtalarna har ett Bluetooth-intervall på upp till 100 fot, vilket är ganska anständigt för en enhet av denna storlek. Även om många kanske anser att storleken är negativ, känner jag personligen att det är bra eftersom det gör det lättare att bära dem överallt. Det finns praktiska kontroller överst på högtalarna tillsammans med en LED-indikator för att berätta om den är på eller inte.

Även om dess prestanda kanske inte är i nivå med några av de avancerade högtalarna, är det utan tvekan en ganska kraftfull enhet att äga. DeWalt är inte exakt ny för just denna bransch och har en serie högtalare som spänner från den låga änden av spektrumet till den höga änden. Du måste skala ut 79 $ för DeWalt DCR006, vilket gör den till en av de billigaste högtalarna i sitt sortiment. Kundrecensioner har också varit ganska gynnsamma, vilket är mycket bra kunskap att ha om du ska investera i just den här produkten.

iClever BoostSound

Detta är av de minsta talarna på denna lista. Kommer från en lite känd tillverkare som iClever, skulle vi inte bli förvånade om blivande köpare var lite tveksamma att investera i den här produkten. Men flera onlinerecensioner från både experter och användare har lovordat denna kostnadseffektiva högtalare. Till att börja med kommer den med en IP65-certifierad kaross, vilket tillåter enstaka vattenstänk på enheten. Det kommer förmodligen inte att överleva en nedsänkning. Företaget nämner att den här högtalarens kropp också är stötsäker, vilket gör det till ett riktigt bra erbjudande. Den levereras med en 5W-högtalare ombord, som borde ge måttlig bas och ljudklarhet med musik.

Detta är bara en högtalare och kommer inte med radio som några av de andra högtalarna på denna lista. Denna aspekt borde egentligen inte vara ett avtal som bryter med tanke på att det bara kostar $ 21.99. Högtalarna har också en cykelfäste, vilket gör det till en ganska anständig uppsättning högtalare att äga om du ska cykla. Vi kan inte rekommendera detta tillräckligt starkt till någon musikälskare där ute. Se till att kolla in det från Amazon, eftersom återförsäljaren också erbjuder gratis frakt. Det finns några högtalare där ute med nästan samma funktioner men dubbelt priset, så var försiktig med de överprissatta högtalarna.

Klein Tools AEPJS1

Det här kan tyckas vara en vanlig mini-storlek Bluetooth-högtalare, men det är mycket mer än så. Tyvärr erbjuds högtalarna bara i en färg, så du har inte mycket att säga när det gäller färger. Men det är inte särskilt en dealbrytare med tanke på det faktum att det inte bara är en snygg enhet. En varning med just detta erbjudande från Klein Tools är att den har ett Bluetooth-sortiment på bara 10 meter, vilket är ganska lika stort som alla vanliga Bluetooth-högtalare. Företaget nämner att högtalaren kan överleva droppar på 2 meter, vilket är ganska anständigt för daglig användning.

Om du arbetar runt metall, kommer du att vara glad att veta att det finns en magnet på baksidan som hjälper dig att fästa den till praktiskt taget alla metallföremål. Med en batterilivslängd på 10 timmar kan du vara säker på att det inte kommer att ge upp dig halvvägs genom dagen. 10 timmar är ganska lång tid för talare i den här genren. Den har den konventionella uppsättningen knappar som du förväntar dig av en vanlig Bluetooth-högtalare. Du måste betala ut $ 39, 90 för just detta erbjudande. Även om det är lite mer än konventionella Bluetooth-högtalare, motiverar det att det kommer från Klein Tools något priset. Produkten kan snacks upp direkt från Amazon med Prime frakt ingår.

ProduktvarumärkenamnPris

Milwaukee Electric ToolMilwaukee Electric Tool 2792-20 M18 Job Radio / ChargerKolla pris på Amazon
BOSCHBosch Bluetooth Power Box Jobsite AM / FM Radio / Charger / Digital Media Stereo PB360CKolla pris på Amazon

NETGEARNetgear C6300-100NAS AC1750Kolla pris på Amazon

Klein ToolsTrådlös högtalare, bärbar högtalare spelar ljud och svar samtal handsfree Klein-verktyg AEPJS1Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.