5 bästa bitcoin-widget-widget-appen 2020

Bitcoins har funnits ett tag men har bara ökat till nyligen. Du kan använda Bitcoin på flera ställen nu, med dedikerade Bitcoin-uttagsautomater runt om i världen, vilket säkerställer att användare kan köpa och sälja Bitcoin utan att oroa sig för mycket om deras plats. Naturligtvis lagras hela Bitcoin online, så länge du har en dator med åtkomst till en webbläsare kan du köpa och sälja bitcoin bekvämt. Anledningen till att människor föredrar Bitcoin framför annan konventionell form av valutor är att Bitcoin-transaktioner inte kan spåras av någon eftersom det är helt anonymt. Detta gav också upphov till många olagliga aktiviteter runt om i världen, eftersom betalningar inte kunde spåras av regeringen. Lyckligtvis skärper myndigheterna nu stämningen på sådana brottslingar.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Men om du helt enkelt vill gå in på Bitcoin-åtgärden för den typ av värde den ser just nu, bör du kunna göra det utan mycket besvär. Men tänk om du redan har Bitcoin med dig och vill veta om förändrade priser och värde? Det är där mobilappar är praktiska. Vi kommer att diskutera fem bitcoin-tickerwidgets för din Android-smarttelefon under 2020. Alla appar som vi pratar här är värda en titt, så se till att kolla in dem.

5 bästa bitcoin ticker widget-app

kryptovaluta

Att gå med ett enkelt och enkelt namn CryptoCurrency är en vanlig Bitcoin-spårningswidget som kan placeras var som helst på din hemskärm. Vi föredrar personligen att använda detta på lager för Android-lanseringar (Google Now Launcher), eftersom det skulle fungera bäst utan röran på din telefon. Prata om själva widgeten, det finns flera alternativ tillgängliga till ditt förfogande. Du kan välja att använda dem i en mängd olika kombinationer, inklusive i små 4 × 1 rader eller större 4 × 4 rader. Naturligtvis kan du filtrera vad du vill visas på din widget.

Genom att trycka på widgeten på din hemskärm öppnas appen med detaljerad information om alla populära kryptokurser, inklusive Bitcoin och en mängd Altcoins, som är alternativa mynt precis som Bitcoin. Utvecklaren stöder för närvarande 1000+ Altcoins, så du bör hitta den önskade valutan här. Du kan till och med ställa in widgeten för att visa Bitcoin-priser jämfört med Ethereum, och vice versa. Detta kan göras med en mängd olika Altcoins, så alternativen för konvertering är ganska oändliga. Appen är kritikerrosad av användarna och har för närvarande ett bra betyg på 4, 8 i Google Play Store. Det är gratis att ladda ner och kommer med annonser. Dessa annonser kan inaktiveras med ett köp i appen.

Bitcoin Ticker Widget

Detta är ännu en populär Bitcoin-spårningsapp och även en widget som kan ge dig information i realtid om kryptokurser som finns tillgänglig i omlopp just nu. Det stöder ett brett utbud av Bitcoin-utbyten från hela världen, så din geografiska plats borde inte betyda mycket (det gör sällan med Bitcoin). Widgets kan ändras i storlek och placeras efter dina önskemål, med mindre widgetar som bara erbjuder grundläggande information om Bitcoin-värde. Du kan använda USD, EUR och ett gäng andra valutor för att spåra Bitcoin. Vissa användare har bett utvecklarna att lägga till HUSH i widgeten också, vilket är en populär Altcoin.

Uppdateringsintervall kan ställas in upp till 60 minuter, även om det rekommenderas att hålla det fem minuter för att få de senaste Bitcoin-priserna på din hemskärm. När det gäller Bitcoin-spårningswidgets har Bitcoin Ticker Widget alla sina baser täckta. Du kan ladda ner appen gratis från Google Play Store. Den har dock annonser och köp i appen. Appen har redan laddats ner nästan en miljon gånger, så den är oerhört populär på marknaden.

Enkel Bitcoin widget

Detta är kanske en av de mest förenklade snygga widgetarna vi har stött på. Det komplicerar inte saker med för mycket information om en viss cryptocurrency, utan håller sig vid bara en liten widget som kan placeras var som helst på din hemskärm. Vidare kan du lägga till så många widgetar på din hemskärm som möjligt, helst för varje Altcoin. Värdena visas i valutan (USD, EUR etc), vilket är bekvämt. Med tanke på dess förenklade natur har utvecklaren bara byggt widgeten, så det finns ingen dedicerad app just nu. Men med inställningssidan kan du göra nödvändiga ändringar i widgeten, till exempel att ändra valutan eller lägga till fler utbyten.

Utvecklaren tar till och med feedback, så om du ser att ditt föredragna Bitcoin-utbyte inte syns på appen kommer de att lägga till det i tid. Allt du behöver göra är att skicka ett e-postmeddelande till utvecklaren. Med tanke på att det erbjuder en no-nonsense-widget har kunderna betygsatt den till 4, 4 av 5 i Play Store, vilket gör detta till en publikfavoritwidget. Dessutom är widgeten helt gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen. Se till att kolla in det.

Bitcoin Chart Widget

Detta är för Bitcoin-entusiaster som inte bryr sig om långa grafer på sin hemskärm. Det här formatet kanske inte är för alla, men vi kan säkert se hur det kan vara användbart för vissa kunder. Den spårar trenderna i Bitcoin, så att du kan få en mycket god förståelse för de fallande och stigande priserna för en viss cryptocurrency. Widgeten erbjuder realtidsdiagram med MACD, RSI, Stoch-RSI-indikatorer. Den stöder för närvarande utbyten som Poloniex, Bittrex, Bitfinex, GDAX, Bitstamp, Kraken, BTC-e, CeX.io, Gemini, Quoine, Qryptos, Bitflyer, Okcoin, Bitmex, Luno, Bitsquare, Bithumb, Quadriga, Binance och mer.

Du kan också ställa in widgeten så att du meddelar dig via vibrationer eller LED-indikatorn på enheten när priserna går upp eller ner. Det är mycket anpassningsbart, vilket är det som gör den till en måste-app för alla Bitcoin-entusiaster. Appen är gratis att ladda ner men har annonser och köp i appen.

Bitcoin-diagramwidget av StarMedia

Detta är ett alternativ till appen som vi nämnde ovan. Även om de har samma funktionalitet på papper är utseendet något annorlunda här. Detta kan stödja upp till fyra widgetar, med uppdateringsintervall mellan en dag till fem minuter beroende på dina inställningar. Widgetsna kan visa priser på Bitcoin, Ethereum, Litecoin, ETC, DASH, XMR, Ripple, USDT och några få andra valutor. Det kan visa upp till 20 priser i taget på ett diagram, vilket är ganska anständigt. Detta är förmånerna i den kostnadsfria versionen, och uppgradering till pro ger dig tillgång till 30 priser åt gången, med uppdateringsintervall på 1 minut till 1 dag. Vi föreslår användare att prova den gratisappen först, och först sedan köpa in-appen för att få Pro-versionen.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.