5 bästa Bitcoin-nyhetswebbplatser och källor 2020

Strax efter att brottsbekämpningen hade tagit bort AlphaBay - en av de största dolda marknaderna med droger, vapen och stulna kreditkort - tidigare denna månad, minskade värdet på Bitcoin, som det gör nästan varje gång en stor cryptocurrency-baserad marknadsplats stängs av. De som följde Bitcoin-nyhetssajter och källor visste om Alphabay-borttagningen så snart det hände, vilket gjorde att de kunde göra kloka investeringar.

Håll koll på live Bitcoin-priset med Android-appen Bitcoin Clock.

  • Bitcoin Clock - Live Price Checker

Om du äger en Android-smartphone har du ingen ursäkt för att inte följa med Bitcoin. Förutom att använda inbyggda Android-appar för att få nyheter som levererats direkt till din meddelandefält, kan du också gå med i olika onlinemiljöer som är intresserade av Bitcoin för att få reda på vad Bitcoin-användare bryr sig om och vart går världens mest populära cryptocurrency nästa.

Enligt Alexa.com är Reddit den 9: e mest besökta webbplatsen i världen. Det är ett gigantiskt onlineforum som tillåter registrerade användare att skicka in textmeddelanden och direktlänkar till webbartiklar, bilder och videor. Användare röstar inlämningar upp eller ner, och de inlägg som får flest röster blir mer synliga, så småningom visas på framsidan. I teorin och för det mesta också i praktiken är de mest värdefulla och anmärkningsvärda inlämningarna också mest synliga.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Även om det inte är ovanligt att Bitcoin-relaterade inlagor visas på framsidan för hela Reddit, kan du få mycket mer relevant innehåll genom att fokusera på / r / Bitcoin och / r / btc subreddits, som är forum dedikerade till ett specifikt ämne, Bitcoin i det här fallet. Skillnaden mellan de två subredditerna kommer till / r / Bitcoin förespråkar för att hålla blockstorleken liten, och / r / btc ser ökningen av blockstorleken som det enda sättet hur Bitcoin kan hålla sig relevant mot andra kryptokurser.

Du kan läsa Reddit på din Android-enhet antingen med hjälp av deras mobilvänliga webbplats eller med en av flera tillgängliga Android-appar, inklusive den officiella Reddit-appen.

Vi kan tacka president Trump för att förvandla Twitter till en oändlig källa till nöjen, men den populära sociala nätverkstjänsten där användare publicerar upp till 140 tecken långa meddelanden är också en utmärkt källa till Bitcoin-nyheter. Personer som postar på Twitter kan göra sina inlägg mer synliga och lätt sökbara med hjälp av hashtags, nyckelord förinställda med symbolen #.

Populära Bitcoin-relaterade hashtags på Twitter inkluderar #bitcoin, #cryptocurrency, och till exempel #BTC. Du kan också använda Twitters sökfunktion för att hitta ännu mer Bitcoin-relaterade tweets. Se bara till att verifiera källan innan du tar något du läste på Twitter som faktum.

Twitter's webbplats fungerar bra på mobila enheter, men den officiella Android-appen är ännu bättre.

CoinDesk är en populär nyhetssida för cryptocurrency som är känd för sitt CoinDesk Bitcoin Price Index (CoinDesk BPI), som är ett genomsnitt av Bitcoin-priser över Bitcoin-börser. Webbplatsen grundades 2013 av Shakil Khan och förvärvades av Digital Currency Group i januari 2016. Varje kvartal publicerar CoinDesk sin State of Blockchain-rapport, som sammanfattar viktiga trender, data och händelser inom den offentliga och företags blockchain-sektorn.

Som en modern webbplats är CoinDesk optimerad för alla enheter och alla skärmstorlekar, men den officiella CoinBase Android-appen är vårt favorit sätt att hålla oss uppe på de senaste Bitcoin-nyheterna samt det aktuella priset på Bitcoin.

Cointelegraph är en oberoende nyhetssajt som täcker allt från cryptocururrency till blockchain till internet. Webbplatsen grundades 2013 och har sedan dess vuxit till att bli en av de mest pålitliga källorna till Bitcoin-nyheter på Internet. Cointelegraph skapar en balans mellan korta nyheter och artiklar i lång form som utforskar ett visst ämne i detalj.

Den officiella Android-appen gör det enkelt att läsa webbplatsen på vilken Android-enhet som helst, så att du kan hålla dig uppe på cryptocurrency-industrin var som helst.

Även om Bitcoin Magazine inte har någon egen Android-app, tror vi fortfarande att den förtjänar uppmärksamhet från alla användare av Android-enheter som en ansedd källa till Bitcoin-nyheter. Webbplatsen grundades 2012 av Vitalik Buterin och Mihai Alisie som en av de ursprungliga utgivarna av nyheter och tryckt tidskrifter som specialiserat sig på Bitcoin och digitala valutor. Den nuvarande ägaren är paraplyet BTC Media Group, som driver det från Nashville, Tennessee.

Den officiella webbplatsen har en responsiv layout som automatiskt ändras beroende på vilken enhet du kommer till webbplatsen från.

Intresserad av att investera i Bitcoins eller andra Altcoins?

Så här köper vi Bitcoin och Ethers. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.