5 bästa billiga mobiltelefonplaner för familjer

Mobila enheter finns tillgängliga i överflöd idag, och operatörer rusar överträffa sina konkurrenter och erbjuder de bästa planerna för sina kunder. Men mitt i allt detta kan det vara ganska förvirrande att välja det bästa paketet för dig själv. Bland mobiltelefonplanerna är de som täcker hela familjen, vilket hjälper dig att spara stora pengar på månadsavgifter.

Det finns flera familjeplaner där ute som erbjuder det bästa priset för pengarna, och vi kommer att prata om de 5 bästa mobiltelefonplanerna för familjer. Du kommer att se ett gäng populära transportörer på den här listan, men vi har också sett till att inkludera förbetalda flygbolag som annars skulle gå obemärkt. Så låt oss ta en titt.

5 bästa billiga mobiltelefonplaner för familjer

T-Mobile

Det borde inte överraska att T-Mobile är en av de bästa transportörerna när det gäller familjeplaner, och utbudet av erbjudanden som företaget erbjuder gör det ännu mer attraktivt för flera köpare. En av de mest spännande kampanjer som operatören för närvarande kör är Data Stash, vilket effektivt ger dig tillgång till oanvänd data i upp till 12 månader. Som en uppvisning av god tro kommer företaget att ge dig 10 GB data till att börja med.

Företagets One Plus-plan är oerhört attraktiv för en familj på fyra och passar perfekt för internationella resenärer. Det prissätts till 45 dollar per månad (per linje) och kommer med gratis Netflix, gratis Wi-Fi under flygning på amerikanska flygningar via Gogo och obegränsad textning och dataanvändning i 210 regioner runt om i världen. Så om du letar efter en omfattande plan med mycket data och roamingalternativ, rekommenderas T-Mobile's One Plus starkt. Naturligtvis erbjuder transportören också många andra familjeplaner som är värda att kolla in.

Republic Wireless

Republic Wireless erbjuder inte en familjeplan som standard, även om flera rader kan läggas till samma konto, vilket är ungefär samma som en familjeplan. Deras månatliga planer börjar från så låga som $ 15 per månad (per rad), vilket gör det idealiskt för en familj på fyra eller fem. Republic är en transportör utan kontrakt, vilket innebär att du kan registrera dig och lämna när du vill. Transportören ersätter dig för oanvända uppgifter på ditt konto, vilket är en mycket bra tjänst.

En sak att tänka på när du går med Republiken är att denna transportör förlitar sig starkt på Wi-Fi-nätverk och använder Sprints nätverksanslutning runt USA Med tanke på den robusta infrastrukturen på plats bör kunder som tidigare använt Sprint inte ha några problem med Republic Wireless och dess tjänster. Republic erbjuder också ett gäng smartphones på sin webbplats, så du har ett stort utbud av enheter att välja mellan. Naturligtvis kan du också ta med din egen smartphone för att aktivera den via Republiken, så alternativen är praktiskt taget obegränsade.

När det gäller förbetalda budgetföretag, är Republic Wireless säkert en nedskärning över resten på marknaden.

Virgin Mobile

Virgin Mobile är ett grundläggande operatörsalternativ för de som inte vill överkomplicera sina månatliga planer. Tyvärr har transportören inte en familjeplan på plats, men som med Republic Wireless kan lägga till flera rader med individuella planer vara en ganska säker satsning. En sak som påpekar här är att företaget maximerar sitt gratis samtal på 300 minuter, så det finns inget sätt att du kan få mer än så. Planerna börjar dock från så låga som $ 20, medan $ 35-planen ger dig tillgång till 300 minuters röstminuter, obegränsad textning och 250 MB data. Du kan också välja att utöka data upp till 2, 5 GB, med transportören strypa hastigheterna efter att du har nått din gräns.

Virgin tillåter inte att ta med din egen telefon, även om operatören har en bred uppsättning enheter att välja mellan, inklusive alla nya iPhoner. Medan Virgin kanske inte är för alla, förnekar det inget att dess planer erbjuder kunderna värde.

Uppriktigt talat

Kanske en av de bättre budgetbärarna runt, Straight Talk har en stor uppsättning alternativ att välja mellan. Till exempel börjar planer på $ 30 per rad, men om du är villig att utöka det till $ 45 per månad får du obegränsade röstminuter, sms och upp till 3 GB data. Eftersom detta är en MVNO (mobil virtuell nätverksoperatör) kan du få åtkomst till nätverk från någon av USA: s främsta flygbolag, så att du är väl täckt när det gäller räckvidd och anslutning.

Medan Straight Talk har sitt eget bibliotek med telefoner att välja mellan, kan du också välja att ta med din egen enhet till transportören, vilket är bekvämt av flera skäl. Straight Talk är inte riktigt meningsfullt om du behöver mycket mobil dataanvändning. Men om du är omgiven av Wi-Fi hela tiden och bara behöver mobildata sparsamt kan dessa planer vädja till ett brett spektrum av kunder.

Boost Mobile

Boost Mobils planer börjar från så låga som $ 35 per månad, vilket inte är exakt billigt jämfört med vissa andra budgetföretag, men kommer fortfarande att få jobbet gjort. Boost fungerar på Sprints nätverk runt om i USA så du bör vara väl täckt om du har Sprint-anslutning i ditt område. Den ovannämnda $ 35-planen levereras med 1 GB data kombinerad av obegränsade röstminuter och sms. Men att lägga till ytterligare $ 20 eller $ 10 ovanpå det ger dig tillgång till 9 respektive 4 GB extra data, vilket är ganska praktiskt.

Boost Mobile tillåter dock inte sina kunder att ta med sina egna telefoner. Men transportören har ett antal nya smartphones att välja mellan, som sträcker sig under 150 dollar. Om du handlar efter en budgetenhet och ett nätverk, rekommenderar vi dig starkt att gå över till Boost Mobils webbplats för att få tag i alla detaljer om deras erbjudanden.

Tänk dock på att Boost Mobile endast fungerar med Android-smartphones och iPhones. Transportören erbjuder inte surfplattor eller hotspot-anslutning, så det är ganska begränsande när det gäller tillvägagångssätt jämfört med vissa andra budgetföretag.