5 bästa billaddare för iPhone 8

Att hålla telefonen laddad under resan kan ibland vara svårt. Vi använder dem ganska mycket, och batteriet tappas alltid så fort. Att inte ens tala om att det vanligtvis är mycket svårt att hålla dem ladda i bilen - laddarna som vi kan hämta från den lokala bensinstationen eller butiken är bara inte imponerande - de lurar ofta bara ladda din telefon, bara ger dig ett par procent varje timme, knappt nog för att hålla telefonen igång resten av dagen. Inte bara det, utan ibland är billaddarna extremt billiga och slutar antingen sluta ut.

iPhone 8 billaddare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

AUKEYAUKEY Billaddare423

RAVPowerUSB C-billaddare RAVPower7, 99

AnkerAnker Quick Charge 3.0 & USBKontrollera pris

MeagoesMeagoes Dual USB Fast Car Charger AdapterKontrollera pris

I många fall kan de billaddare som vi hämtar från butiken inte producera det effekt eller strömstyrka som krävs för att möta iPhone 8: s snabbladdningsmöjligheter. Så även om du hämtar en kvalitetsladdare från butiken kommer du fortfarande att få den olyckliga trickladen.

Om du håller dig med oss ​​och följer med nedan visar vi dig de bästa billaddare du kan få för din iPhone 8.

Aukey 36W PD-laddare

Först upp har vi Aukey 36W PD-laddare. Denna laddare kan snabbt ladda din iPhone 8 utan problem. Du får en normal snabbladdning som du skulle göra om du anslutits till ett vägguttag, vilket är ganska sällsynt för en billaddare. Dessutom kommer laddaren med en vanlig USB-C-port inbyggd för att ladda alla andra enheter du kan ha. USB-A-porten är reserverad för din iPhone 8s blixtkabel. Kolla in det nedan!

Anker 54W PowerDrive + 4

Din iPhone 8 kan inte laddas över 30 watt, den här 54 watt laddaren kan tyckas vara lite överdödig; men det är trevligt att ha eftersom du har fyra totala portar. Som sagt, kommer du att kunna ladda de flesta enheter som är anslutna till denna billaddare ganska snabbt, och alla samtidigt! Den har också flera säkerhetsfunktioner - så du kan vara säker mot spänningsspikar, överladdning som kan uppstå och till och med galna temperaturökningar.

BC Master 34, 5W Laddare

Därefter har vi BC-mästaren. Denna laddare kan mata upp till 34, 5 watt, vilket innebär att du kan få en snabb laddning för din iPhone 8 utan problem. Den har en supertunn design, så det tar inte mycket utrymme runt din cigarettändare. Det finns två portar på den - en USB-A-port för att ladda din iPhone 8 supersnabb. Det finns också en USB-C-port för att ladda allt annat du kan ha, vilket gör laddaren lite mer multifunktionell än bara för iPhone 8.

RAVPower Charger

Därefter har vi RAVPower-laddaren. Denna laddare har också två portar, förutom att USB-A anses vara en "smart" port. Detta betyder att laddaren automatiskt kan upptäcka vilken laddningshastighet din enhet kan, och kommer automatiskt att justera sin utgång baserad på den (dvs. mer utmatning för den bättre enheten, mindre utdata för den mindre kapabla enheten). Du har också en USB-C-port för laddning av andra produkter. Det unika med denna billaddare är att RAVPower stödjer den med en 30-månadersgaranti, så att du vet att de är mycket säkra på kvaliteten på deras produkt. Kolla in det nedan.

Meagoes PD Billaddare

I slutändan kanske du vill överväga vad Meagoes har att erbjuda med sin PD-billaddare. Denna laddare, liknande RAVPower-laddaren, har två USB-portar - en är en "smart" port som kan upptäcka den optimala utgången för din telefon, eller i detta fall iPhone 8. Den har också en USB-C-laddare för laddning, ja, allt annat. Det är en lågprofilladdare, så du behöver inte oroa dig för att det tar alltför mycket konsolutrymme. Den har en LED-ring runt sig för att indikera om den är driven eller inte, vilket hjälper dig att navigera i sladdar mycket bättre i mörkret.

Dom

Så vilken billaddare ska du få? Det beror till slut på hur många enheter du vill ladda samtidigt. Alla laddare på listan kan ladda snabbt din iPhone 8, och de är alla kvalitetsladdare, så du borde inte behöva oroa dig för att ladda eller ladda ut en laddare längre! Det enda du kanske vill överväga är att plocka upp PowerDrive + 4 om du vill ladda en handfull enheter samtidigt.

iPhone 8 billaddare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

AUKEYAUKEY Billaddare423

RAVPowerUSB C-billaddare RAVPower7, 99

AnkerAnker Quick Charge 3.0 & USBKontrollera pris

MeagoesMeagoes Dual USB Fast Car Charger AdapterKontrollera pris