5 bästa barntablett med WiFi år 2020

Använder ditt barn din surfplatta regelbundet? Du kanske ställer in dem på YouTube-videor eller laddade ner dem ett par spel för att spela och hålla dem upptagna. Långsamt inser du att dina barn tar över din surfplatta eller smartphone och kanske måste överväga att skaffa dem sina egna. Men det kan vara farligt, kanske du tänker, öppna dem för denna galna värld som de kanske inte är redo att hantera, eller så är du orolig för att du inte har en fullständig uppfattning om vad de gör på webben. Lägg denna rädsla åt sidan, kära läsare, eftersom nu tabletter som är gjorda direkt för barn kommer med en mängd föräldrakontroller och Internetbegränsningar.

Barn-surfplatta med WiFi

bildvarumärkeproduktpriserna

AmazonFire 7 Kids Edition Tablet, 7 tums skärm, 16 GB, Blue Kid-Proof Case99, 99

SamsungSamsung Galaxy Tab E Lite Kids 7 "; 8 GB Wifi-surfplatta99, 00

Nabinabi DreamTab HD8 Tablet (Wi-Fi aktiverat)65, 95

BENEVEBENEVE M755 Barn-surfplatta, 7 tum Andriod 7.1-tablett med 1 GB RAM 8 GB ROM och Wifi, barnprogramvara iWawa förinstallerat49, 99

ContixoContixo 7 tum Kids Tablet K3 | Wi-Fi-kamera-appar Spel för barn Småbarn Barn Föräldrakontroll med skyddande skyddsfodral för barn0, 00

Om du följer med nedan visar vi dig de bästa barntabletterna med WiFi på marknaden just nu. Här är våra favoritpicks.

Contixio 7-tums Kids Tablet K3

Först upp på vår lista är Contixio K3, en 7-tums surfplatta designad för barn. Operativsystemet är Android, men byggt ovanpå är Contixios egen program för föräldrakontroll. Detta säkerställer att dina barn inte kommer in i någonting som de inte borde använda när du använder surfplattan - de är begränsade till bara några specifika appar som är pedagogiska, roliga och videobaserade. Allt innehåll på denna surfplatta är barnvänligt, så du behöver aldrig oroa dig för att de kommer in i något de inte borde göra. Med Wi-Fi-kapacitet kan du som förälder ladda ner ytterligare barnvänliga spel och appar om ditt barn slutar på innehåll.

Om du inte har WiFi finns det ett gäng spel som är förinstallerade. Med ditt köp får du också ett stort silikonfodral för att skydda tabletten. Vid köp kan du välja vilken färg du vill, vare sig det är rosa, lila, rött, grönt, etc. Det finns massor att välja mellan.

Nabi DreamTab HD8

Du kanske har hört talas om Nabi DreamTab HD8. På barnens surfplattemarknad är Nabi ett produktivt namn, som naturligtvis erbjuder en högkvalitativ Android-upplevelse med sin egen barnvänliga och föräldrakontrollmjukvara byggd på toppen. Nabi är på en gammal version av Android - 4.4 KitKat - men surfplattan har fortfarande mycket inbyggt innehåll. Du kan ladda ner appar från Google Play Store, även om det kräver föräldrotillstånd. Batteriets livslängd tar upp till åtta timmar, och det finns ett hårt fodral som håller DreamTab skyddad från droppar och olyckor.

Beneve M755

Vill du att dina barns surfplatta ska ha den senaste versionen av Android? Tänk sedan på vad Beneve erbjuder i M755: en Android 7.1-upplevelse med iWaWa barnprogramvaran byggd på toppen. Det finns en handfull föräldrakontroll på surfplattan. Med de inbyggda verktygen kan du begränsa tiden på surfplattan och appar som de har åtkomst till. Det levereras med 8 GB lagringsutrymme och 1 GB RAM, tillräckligt för att dessa appar ska fungera smidigt. Du kan också ladda ner mer innehåll här, men med föräldertillstånd. Tabletten är innesluten i ett silikonväska som håller det säkert faller och faller.

Samsung Galaxy Tab E Lite Kids

Om du letar efter en surfplatta med ett mer produktivt namn på tablettmarknaden kommer Samsung Galaxy Tab E Lite Kids Edition att ligga precis uppe i gränden. Du får all kraften bakom Samsung Galaxy Tab E, men med Samsung Kids-programvara byggd på toppen. Tabletten ger dina barn tillgång till utbildningsinnehåll från alla typer av stora namnmärken, till exempel Dreamworks Animation, Sesame Street, National Geographic och mer. Här finns mycket engagerande Samsung Kids-innehåll, allt som stämmer överens med STEM och Common Core-utbildning - ditt val.

Fire 7 Kids Edition Tablet

Sist, men säkert inte minst, har vi Amazons eget erbjudande: Fire 7 Kids Edition Tablet. Detta är en fullständig tablett fullpackad med massor av innehåll, allt från Amazon AppStore. Med köpet av surfplattan får du tillgång till Amazons FreeTime Unlimited, som öppnar upp 15 000 appar och spel som föräldern kan ladda ner för sina barn. Tabletten levereras i ett fall, men du får också två års garanti. Garantin är enkel: barnen bryter tabletten, Amazon kommer att ersätta den gratis, inga frågor ställs.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska barntabletter tillgängliga med WiFi-funktioner. Men med så många tillgängliga, vilken hämtar du? Vi rekommenderar att du går till Fire 7 Kids Edition Tablet eller Galaxy Tab E Lite Kids Edition. Dessa är båda surfplattor av hög kvalitet som inte styr dig fel.

Barn-surfplatta med WiFi

bildvarumärkeproduktpriserna

AmazonFire 7 Kids Edition Tablet, 7 tums skärm, 16 GB, Blue Kid-Proof Case99, 99

SamsungSamsung Galaxy Tab E Lite Kids 7 "; 8 GB Wifi-surfplatta99, 00

Nabinabi DreamTab HD8 Tablet (Wi-Fi aktiverat)65, 95

BENEVEBENEVE M755 Barn-surfplatta, 7 tum Andriod 7.1-tablett med 1 GB RAM 8 GB ROM och Wifi, barnprogramvara iWawa förinstallerat49, 99

ContixoContixo 7 tum Kids Tablet K3 | Wi-Fi-kamera-appar Spel för barn Småbarn Barn Föräldrakontroll med skyddande skyddsfodral för barn0, 00