5 bästa bärbara telefonprojektorer 2020

Projektorer har funnits sedan mer än hundra år sedan. Moderna projektorer har emellertid utvecklats i en sådan utsträckning att de inte längre kräver stora mängder utrymme. Genom att förpacka dem i mindre produkter har projektorer blivit ett mycket bärbart tillbehör i den aktuella eran. Kombinera detta med det faktum att du kan spela innehåll från din smartphone på dessa projektorer och i princip ha en minibiohall med dig. Projektorer varierar i termer av lumen, och mörka rum arbetar ofta med 1000 - 1200 lumen. Om du befinner dig i ett större utrymme eller i ett rum som inte är tillräckligt mörkt, behöver du en projektor med högre lumen.

Bästa bärbara telefonprojektorer

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

TENKERTENKER S6 Mini Cube299, 99

AnkerNebula kapsel299, 99

RIF6RIF6 CUBE199, 99

DBPOWERDBPOWER T2053, 21

Om detta är för komplicerat för dig kommer vi att göra ditt jobb enklare. Vi kommer att välja fem av de bästa bärbara telefonprojektorerna du kan köpa 2020. Vissa av dessa är så bärbara att du till och med kan tappa dem om du inte hanterar dem noggrant. De flesta av dessa projektorer som vi har valt ut för dig kommer också i olika prispunkter, så det är tillgodoses för alla potentiella köpare.

5 bästa bärbara telefonprojektorer

TENKER S6 Mini Cube

Denna miniatyrprojektor ser otroligt liten ut, men är mycket funktionell. Det kan projicera innehåll upp till 100 tum om det ligger 2, 5 meter bort. Detta är otroligt för något av denna storlek, även om det inte är oväntat med tanke på vad vi har sett i branschen hittills. Wi-Fi-stöd ombord innebär att du kan ansluta din Android-enhet (via Miracast) och strömma innehåll till projektorn. Om du vill använda den i en mer professionell miljö har tillverkaren tillhandahållit en HDMI-port här, liksom ett 3, 5 mm hörlursuttag. Med tanke på storleken kommer det bara med ett 2 600 mAh batteri ombord. Företaget hävdar att detta kan göra att produkten håller upp till 1, 5 timmar. Det är anständigt med tanke på produktens storlek. Det finns termiska ventiler på sidan för att släppa ut den varma luften, vilket är en smart designidé, om än en nödvändig.

Kunderna har några bra recensioner för produkten, vilket är ett bevis på produktens kvalitet. För att säkerställa att användarna inte är oroliga för garantiproblem erbjuder företaget till och med 3 års garanti med enheten. Du måste betala ut $ 269, 99 för Tenker S6 Mini Cube på Amazon.

Nebula kapsel

Du har antagligen hört talas om Anker, företaget som tillverkar kraftbanker och andra laddningstillbehör. Tja, de gör också projektorer nu, kända som Nebula Capsule. Formad ganska mycket som en kapsel, detta är något större än produkten vi nämnde ovan. Den här erbjuder också ett intervall på 100 tum, vilket är ganska anständigt av alla mått. Med tanke på storleken hade vi dock förväntat oss något mer. Men det kommer inte att vara ett problem för många eftersom det fortfarande kan ganska mycket täcka en vägg i standardstorlek.

Du kan också strömma innehåll från Netflix, Hulu och andra tjänsteleverantörer, även om enheten inte tillåter dig att projicera innehållet från en annan enhet. Tillverkaren nämner att du måste använda apparna i enheten för att titta på dem. Eftersom det finns appstöd har du absolut ingenting att oroa dig för medieinnehåll som du kan njuta av sömlöst. Kroppen är tillverkad av aluminium, vilket gör att den är lätt att bära och också något slitstark. Det är lite dyrt jämfört med modellen vi pratade om tidigare. Amazon har produkten för närvarande listad för $ 349. Detta kan tyckas vara mycket, men du måste också inse att det har ett bredare utbud av funktioner under, vilket således rättvisar prislappen.

RIF6 CUBE

Detta är ännu en liten futuristisk snygg projektor som kan kopplas ihop med din Android-smartphone. Det kan knappt dyka upp i din handflata, så dess sortiment skulle vara lite oroande. Men du kommer att bli förvånad över att veta att den har en skärm räckvidd på 120 tum, vilket gör det bättre, om inte i nivå med de andra erbjudanden som nämns här. Lampan som medföljer projektorn kan pågå i 20 000 timmar, det är ganska lång tid. Den levereras med en ljusstyrka på 50 lumen, så det är inte den ljusaste bland miniprojektorer.

Med tanke på storleken tillhandahåller företaget också ett ministativ för att placera det bekvämt på en plats. Det fungerar med vanliga HDMI-kompatibla enheter, inklusive bärbara datorer, spelkonsoler och naturligtvis Android-surfplattor och smartphones. Den väger över 800 gram, så det är inte exakt den lättaste projektorn heller. För sin storlek och visningsområdet som det täcker tror vi emellertid att detta är ett litet offer att göra. Det bästa med kuben är att den bara kostar 229, 99 dollar på Amazon just nu. Det är ganska rimligt med tanke på hur andra projektorer för närvarande prissätts. Du får dock inte mycket val när det gäller färger, och du måste välja det alternativet Silver-silver. Det är ett fantastiskt köp och perfekt för hem eller kontor.

AEHR

Detta kommer från en relativt okänd tillverkare, men kundrecensioner tyder på att det fungerar ganska bra och i nivå med andra dyrare fickprojektorer. När det gäller design är detta något större än de andra här, även om det är rektangulär form som skulle göra det lättare att placera på bord. Du kan ansluta denna projektor till din telefon, bärbara dator eller till och med en spelkonsol, så det är inte annorlunda jämfört med de andra enheterna på den här listan. Du kan till och med njuta av liveinnehåll med projektorn, förutsatt att du har en leverantör som är uppradad för direktuppspelning av TV. Det är en bekväm projektor och med en vikt på bara 263 gram är den lättare än de flesta projektorer vi ser runt oss. Det kommer att kosta $ 268 på Amazon, vilket är ganska anständigt för en produkt som denna. Tillverkaren erbjuder även projektorskärmar för att visa innehåll mer effektivt. Dessa ger dig tillbaka upp till 49, 99 dollar om du väljer 100-tums skärmen.

DBPOWER T20

DBPOWER T20 är det billigaste erbjudandet på den här listan med ganska långt avstånd. Jag antar att det är ett offer man måste göra för en kostnadseffektiv projektor. Anslutningsmöjligheter finns här i överflöd. Du kan använda HDMI, SD-kort, USB-flashenheter och mer för att projicera ditt innehåll på en större skärm. Det erbjuder ett intervall på 32 till 176 tum, vilket är tillräckligt för att fylla alla rum. Ljusstyrka är också ganska anständigt här, så brist på mörker borde inte vara något problem. Denna projektor, liksom de andra vi har nämnt här, kan endast användas inomhus. De är helt enkelt inte starka för att arbeta i dagsljus, såvida du inte planerar att använda det efter mörker. Denna attraktiva miniprojektor kostar endast 99, 49 dollar på Amazon. Det erbjuder inte mycket när det gäller utseende, men det finns verkligen ingenting att klaga på när det gäller de funktioner som den erbjuder.

Bästa bärbara telefonprojektorer

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

TENKERTENKER S6 Mini Cube299, 99

AnkerNebula kapsel299, 99

RIF6RIF6 CUBE199, 99

DBPOWERDBPOWER T2053, 21