5 bästa bärbara soluppladdare för iPhone 8

Vill du börja ladda din iPhone 8 med grön energi? Tro det eller inte, det finns många sätt att börja ladda din iPhone 8 genom grön energi. Många företag börjar smälla solpaneler på bokstavligen allt, inklusive kraftbanker. Inte bara det, men de har utvecklat sätt du kan bära runt en lätt solpanel på, till exempel, vandringsturer så att du enkelt kan ladda din enhet utan att vara i närheten av ett vägguttag.

iphone sol laddare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ALLSOLARBatteripaket 24000mAh solladdareKontrollera pris

dizauLSoluppladdare, Dizaul 5000mAh bärbar solenergibank19, 95

AnkerAnker 21W Dual USB Solar Charger139, 99

RAVPowerSolar Charger RAVPower 24W Solar Panel69, 99

BeartwoBeartwo bärbar solladdare 10000mAhKontrollera pris

Följ med nedan: vi visar dig de 5 bästa bärbara soluppladdarna för iPhone 8.

Beartwo 10.000 mAh solladdare

Du kanske vill börja med att överväga en kraftbank som får sin laddning genom solteknologier. Kraftbanker är utmärkta val, eftersom de kan ladda din telefon när du kommer i nypa. Denna speciella Beartwo Solar Charger har en kapacitet på 10 000 mAh, så att du kan ladda din iPhone 8 ett par gånger med lite juice kvar. Denna elbank debiterar en integrerad solpanel; panelen är dock ganska liten, så det tar lite tid för Beartwo Solar Charger att nå sin fulla kapacitet på 10.000 mAh. Som sagt, den har en port för att ladda den vid väggen om du så önskar.

AllSolar Power Bank

Nästa är AllSolar Power Bank, ett liknande alternativ som Beartwo. En unik faktor för denna kraftbank jämfört med Beartwo är att den har över dubbla kapaciteten. Solpanelen på denna kraftbank är mer av en "i händelse av nödsituation" typ. Detta beror på att solpanelen är så liten att laddning av elbanken i princip är en sladdladdning. Det tar dagar, om inte veckor, att ladda detta upp till dess fulla kapacitet på solenergi ensam. Det är därför det finns en extra port för att ladda solbanken via tråd.

Dizaul Portable Solar Bank

Om du vill gå uteslutande med sol, överväga Dizaul Portable Solar Bank. Denna Power Bank debiteras endast av solenergi. Det finns inget annat sätt att ladda det, inte ens en port som låter dig ladda via tråd. Och det är därför kapaciteten är relativt liten. Den har bara 5 000 mAh, men det är OK eftersom det är ganska en uppgift för solpanelen att ladda. Denna Power Bank är perfekt för utomhus, särskilt på grund av dess motstånd mot vatten, damm och chock. Kolla in det själv nedan!

Anker 21W Dual USB Solar Charger

När du kommer bort från solbanker bör du överväga en särskild installation för solpaneler för att ladda din iPhone 8. Det är vad Anker 21W Dual USB Solar Charger handlar om. Det är en installation av fem solpaneler som tar så mycket sol som den kan och omvandlar den direkt till energi för din iPhone 8 eller någon annan enhet du laddar. När solljuset är optimalt kan det faktiskt laddas relativt snabbt, eftersom det matar ut 21 vätta.

Den övergripande installationen är ganska stor, så det är verkligen inte något du bara kan kasta i rygfickan och gå. Nej, det tar en betydande mängd rum även i en resväska. Men hela installationen är faktiskt ganska lätt, vilket gör det enkelt att bära runt under en vandring eller dra ut i parken.

Tänk på att det här är en dedikerad solladdare, så att den konverterar solenergi direkt till energi för din iPhone 8. Den lagrar inte någon överskottsenergi som den skapar.

Köp det nu: Amazon

RAVPower 24W soluppladdare

RAVPower Solar Charger är ganska lik den Anker ovan; den har dock en extra effekt på 3 watt, vilket gör att du kan ladda din iPhone 8 så mycket snabbare. Det är en liknande installation - 5 solpaneler för att maximera mängden solenergi den kan fånga. Det ska också vara lite effektivare, så du bör i teorin verkligen få en snabbare laddare än vad Anker tillhandahåller med sin 21W-enhet. Återigen är detta en dedikerad solladdare och kommer inte att lagra någon extra energi som den producerar.

Dom

Som du kan se finns det massor av alternativ för att ladda din enhet med soluppladdning. Solenergidrivna banker är riktigt trevliga alternativ, men lurladdningen kan göra det svårt att hålla den laddad. Om du verkligen vill ladda dina enheter med grön energi, är Anker eller RAVPower soluppladdare förmodligen de bästa alternativen här - du kommer bara inte att få så mycket soltäckning med en liten elbank.

iphone sol laddare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ALLSOLARBatteripaket 24000mAh solladdareKontrollera pris

dizauLSoluppladdare, Dizaul 5000mAh bärbar solenergibank19, 95

AnkerAnker 21W Dual USB Solar Charger139, 99

RAVPowerSolar Charger RAVPower 24W Solar Panel69, 99

BeartwoBeartwo bärbar solladdare 10000mAhKontrollera pris