5 bästa bärbara externa batteriladdare för MacBook 2020

Apples serie med MacBook-enheter har redan en utmärkt batteritid, med en full laddning som generellt tar dig åtta till tio timmar på batteriet. Det är en utmärkt batteritid för en bärbar dator, där de flesta bärbara datorer bara ger dig cirka fyra till åtta timmar, beroende på efterfrågan du ställer på batteriet.

ProduktvarumärkenamnPris

FlePowAC-uttag Portabel laddare BatteripaketKolla pris på Amazon

KrisdoniaAC Power Bank, Krisdonia 222Wh / 60000mAh 130 W AC Outlet Bärbar bärbar bärbar datorladdareKolla pris på Amazon

RAVPowerRAVPower FBA_RP-PB055 (B) AC bärbar laddareKolla pris på Amazon

Intocircuit Power Monster 32000mAh bärbar laddare Power BankKolla pris på Amazon

Som sagt kan du lätt gå tom för juice när du är på språng. Och om du inte är i närheten av ett utlopp kan det vara problematiskt. Det är därför du kanske vill överväga att plocka upp en bärbar extern batteriladdare till MacBook. Följ med nedan, så visar vi fem av våra favoriter.

AC-uttag bärbar laddare

AC Outlet Portable Charger kommer inte att styra dig fel alls. Du kan inte bara använda den för att ladda din MacBook med rätt kabel, utan du kan använda den för att sätta upp andra bärbara datorer och elektronik på ett säkert sätt.

Och med en mängd säkerhetsfunktioner inbyggda i den bärbara laddaren, skyddar du din elektronik med överspänningsskydd, överladdning och mer.

Den här har en massiv kapacitet, hela vägen upp till 20 000 mAh. Det är gott om kapacitet för att hålla din bärbara dator laddad hela veckan, liksom extra juice för din andra elektronik också.

Detta är mer på den unika sidan, och erbjuder faktiskt några intelligenta kylfunktioner för att hålla batteriet vid genomsnittliga driftstemperaturer.

Krisdonia AC Power Bank

Därefter tittar vi på Krisdonia AC Power Bank. Du har inga problem att hålla en MacBook uppladdad hela veckan, om inte ens längre, allt tack vare sin kapacitet på 60 000 mAh. Så länge du har din MacBook-nätsladd - även en USB-C till USB-C fungerar - kommer du att kunna hålla den laddad. Det finns också portar för andra enheter.

Det har alla de portar du någonsin kan behöva - ett nätuttag, två USB 3.0-portar, ett USB-C-val och sedan DC-In för att ladda själva elbanken.

RAVPower 27000mAh AC bärbar laddare

Bärbara externa batteriladdare för MacBook bör alltid åtminstone ha en vägguttag, varför vi gillar RAVPower så mycket. Förutom att driva din MacBook har denna 27 000 mAh-modell från RAVPower en tvåpolig växelström som kan driva alla 110 volt hushållsapparater upp till 100 watt.

Det kommer även med en nyare Type-C-port för USB-C-publiken, och sedan två USB-portar att följa med. Typ-C-porten är endast avsedd för utdata, så du kan inte ladda upp MacBook själv.

I de flesta fall är 27 000 mAh tillräckligt för att ladda de flesta bärbara datorer ungefär tre gånger helt, så det borde kunna hjälpa dig att få igenom veckan ganska snabbt.

ChargeTech 27000mAh bärbart AC-batteripaket

Vi älskar vad ChargeTech erbjuder i sitt bärbara externa batteri. Den här träffade marknaden som en del av en Indiegogo-kampanj.

Vi älskar den här eftersom den är tillräckligt kompakt för att passa in i någon väska utan att ta upp mycket utrymme, men kan ändå leverera en massiv 85 watt växelström. Alla USB-laddningsportar är utrustade med företagets FastCharge-teknik, som hjälper till att juice upp din MacBook, men också kan hålla din smartphone juicerad.

Laddaren har också godkänt några av världens strengaste säkerhetsinspektioner, vilket säkerställer att du aldrig kommer att ha problem med överspänning eller överladdning.

Intocircuit Power Monster 32.000 mAh bärbar laddare

Introcircuit Power Monster kanske kommer att hålla på vår nedräkning, men det är fortfarande ett fantastiskt externt batteri för MacBook och annan elektronik. Intocircuit Power Monster-laddaren har den största kapaciteten av alla bärbara laddare på vår roundup och slår på kapacitet på 32 000 mAh.

Det finns en LCD-skärm överst på enheten, som indikerar procentandelen eller batterinivån på den. Dessutom bör du kunna ladda själva batteriet tillbaka minst 500 gånger innan du börjar se nedbrytning av battericeller.

Dom

Som ni ser har du en mängd alternativ så långt som externa batteriladdare för MacBooks går. Någon av dessa kommer att kunna hålla din MacBook laddad under resan, såväl som all annan elektronik som du har med dig.

Alla dessa har en stor batterikapacitet, så du kan ganska mycket ta det med dig någonstans utan att oroa dig för laddningen. De flesta av dessa kan lätt passa in i en ryggsäck eller bärväska och utan att ta upp för mycket utrymme.

ProduktvarumärkenamnPris

FlePowAC-uttag Portabel laddare BatteripaketKolla pris på Amazon

KrisdoniaAC Power Bank, Krisdonia 222Wh / 60000mAh 130 W AC Outlet Bärbar bärbar bärbar datorladdareKolla pris på Amazon

RAVPowerRAVPower FBA_RP-PB055 (B) AC bärbar laddareKolla pris på Amazon

Intocircuit Power Monster 32000mAh bärbar laddare Power BankKolla pris på Amazon