5 bästa ATV-telefonmonteringar

Att åka en ATV har varit en av de mest populära rekreationsaktiviteter som extrementusiaster älskar. Föreställ dig den hisnande och spännande upplevelsen du kommer att gå igenom när du åker. Om du nu är ute efter utmaningen bör du aldrig spela in ditt företag. Andra bör se hur bra du har haft det! Dela det på dina sociala mediekonton eller ha ditt YouTube-konto och locka andra människor att prova det också! Spela in det smidigt genom att ha de bästa ATV-telefonfästena som kommer att placera din enhet stadigt framför dig.

ProduktvarumärkenamnPris

BaggeRamfästen RAM-B-149Z-UN7U StyrstångKolla pris på Amazon
MORPHEUS LABSMORPHEUS LABS M4s iPhone X Bike MountKolla pris på Amazon

VUPVUP SilikoncykelfonmonteringKolla pris på Amazon

BenelandCykelväska, vattentät pekskärm Cykelhandtag Framtelefonramväska hållareKolla pris på Amazon

AileapAileap aluminiumcykelhållare 360 ​​° justerbar motorcykelcykelstyrt telefonmonteringKolla pris på Amazon

Om du letar efter de bästa ATV-telefonfästena som finns på Amazon, låt mig hjälpa dig att hitta en baserad på olika faktorer och preferenser.

Must-Have ATV-telefonfästen

Ramfästen RAM-B-149Z-UN7U

Om du letar efter något utöver det vanliga kan du njuta av att få Ram Mounts RAM-B-149Z-UN7U. Den kan rymma alla mobiltelefonstorlekar, med eller utan skyddsfodral, på grund av sin gummibelagda fyrbensdesign. X-greppet är känt för sin nära anslutna hållkraft utan att dölja viktiga portar och knappar runt din enhet.

För extra stöd kommer det med ett gummi som håller ihop kanterna på din smartphone så att den inte glider av. Det är också tillverkat med komposit och rostfritt stål, vilket gör det rostbeständigt och säkerställer att det inte skadas lätt. Det är idealiskt för räls, stolpar och rör som mäter 0, 5 till 1, 25 ″ i diameter.

Morpheus Labs M4s

Om du är Apple-användare fungerar den här ATV-telefonfästet perfekt för dig. Det har en strömlinjeformad och attraktiv design med sitt patenterade magnetiska låssystem som automatiskt kopplar in och placerar bräckliga mobiltelefoner snabbt. Det är tillverkat av stål, TPU och polykarbonat som är testade och godkända enligt US Military Standard (STD 810G - 516.6: 26 droppar 1, 22 meter).

För extra stöd och säkerhet har den ett ultralås för bunnsolid hållare. Produkten är tillverkad i Tyskland och levereras med ett M4s iPhone-fodral och ett fäste. Det kan monteras på valfritt styr med en periferi från 22 till 32 mm. Oavsett om du vill spela in en video för rekreationsändamål eller om du vill använda den för att navigera runt är M4s ett utmärkt alternativ att ha!

VUP Silikonfäste

Om du äger en större mobiltelefon är VUP-silikonfästet ditt bästa alternativ. Den är kompatibel med alla smarttelefoner med en skärmstorlek mellan 4 till 6, 5 tum. Oavsett om du är en Android- eller Apple-användare är detta perfekt för dina ATV-äventyr. Det snygga spindelliknande gummiet säkerställer att din enhet är säker och inte glider eftersom den inte bara säkrar kanterna utan också den övre och nedre delen, utan att täcka portarna och knapparna.

Den skyddar också din enhet med sin stötdämpande och vibrationsabsorberande design, vilket verkligen är viktigt när du kör din ATV på steniga och branta terrängen. Du kan också rotera hållaren i upp till 360 grader för att uppnå bästa vinkel och för enkel handfri åtkomst. En annan anmärkningsvärd funktion är dess justerbara rem, liknande en klocka, som har flera hål som matchar din styrstorlek.

Beneland vattentät telefonmontering

Oväntat regn när du kör din ATV? Skydda din telefon med hjälp av det vattentäta telefonfästet i Beneland. Denna ATV-telefonfäste är tillverkad av PU- och PVC-material med dubbelt tjocka inre skiktkuddar. Dessutom håller den mångsidiga designen inte bara din telefon ordentligt säkra när du kör, eftersom den också låter dig hålla dina små föremål som nycklar, solglasögon och handskar i sin dubbla blixtlåsficka.

Den skyddar enheten med en beröringskänslig plast och en visir som hjälper dig att se din skärm även under extremt solljus. Slutligen finns det ett antislip läder längst ner så att din enhet inte faller. För att installera finns det tre kardborrband på baksidan för snabbare frigöring och installation, som också kan klippas för att matcha storleken på styret.

Aileap telefonmonterad aluminium

Aluminiumtelefonfästet från Aileap passar alla telefoner på upp till 6 tum. Det är tillverkat med aluminium i flygplan, vilket gör det till den mest robusta bland de produkter som nämns ovan på listan. Den skyddar telefonen med sina tre käftar med silikonskydd för att undvika repor.

Klämman på styret har två stora skruvar; så det kan ta lite tid att installera. Det extra skyddet säkerställer dock att din telefonmontering inte glider av även när du måste gå igenom leriga djunglar och branta terrängen. Fästet är helt justerbart med en 360-graders plats som gör att du kan placera din telefon i bästa möjliga vinkel flexibelt.

Varför spela in din ATV-upplevelse?

Inte alla av oss har lyxen att köra en ATV. Spela in din upplevelse med din mobiltelefon tätt fastklämd på ett fäste. Skatt dig upplevelsen och låt dina vänner titta på hur mycket du har haft upplevelsen.

Dessutom visar inspelningen inte bara hur bra du har manövrerat, utan den låter dig också hålla reda på den rutt du har gått igenom, särskilt om du är någon som vill utforska ännu mer. Om du går vilse kan du granska din videoinspelning för att hjälpa dig hitta rätt väg tillbaka till ditt läger.

Slutligen, om du har stött på en olycka (som jag hoppas att du inte kommer), kan det tjäna som ett bevis under utredningen.

Överväganden när man köper en ATV-telefonmontering

Om du planerar att köpa en ATV-telefonmontering på nätet kan det vara mycket utmanande att hitta vad som passar dina behov och preferenser eftersom du inte kommer att kunna inspektera det personligen. Innan du trycker på den köp nu-knappen ska du se till att du granskar varje monterings funktioner noggrant. Titta alltid på materialet som användes och hur bra den kan hålla din enhet. Det skulle också vara bra att mäta styret eftersom vissa bara passar på motorcyklar och cyklar.

ProduktvarumärkenamnPris

BaggeRamfästen RAM-B-149Z-UN7U StyrstångKolla pris på Amazon
MORPHEUS LABSMORPHEUS LABS M4s iPhone X Bike MountKolla pris på Amazon

VUPVUP SilikoncykelfonmonteringKolla pris på Amazon

BenelandCykelväska, vattentät pekskärm Cykelhandtag Framtelefonramväska hållareKolla pris på Amazon

AileapAileap aluminiumcykelhållare 360 ​​° justerbar motorcykelcykelstyrt telefonmonteringKolla pris på Amazon