5 bästa appredigeringsappar för Pixel 3

Google Pixel 3 är den överlägset bästa Android-telefonen just nu. Det finns ett antal skäl till det. Det har den senaste och bästa versionen av Googles Android-operativsystem och garanteras stöd i ytterligare två år, medan det också är ganska funktionen i fråga om kameraregistreringar. Som vi vet förtjänar varje kameratelefon ett fotoredigeringsverktyg som kan ändra dina bilder som du vill. Medan den aktuella Android-kamera-appen finns med några redigeringsverktyg ombord, är det du inte får granulära kontroller.

Det är här som tredjepartsapplikationer sparkar in, vilket ger användarna flexibilitet att prova ett antal variationer med avseende på komposition och eftereffekter. Det är också sant att det finns hundratusentals fotoredigeringsappar i Play Store, vilket gör att det är en besvär att välja den bästa appen. Därför har vi beslutat att lista ut några av de bästa fotoredigeringsapparna som passar din Google Pixel 3.

Vi ska prata om de fem bästa apparna som passar enheten. Så utan ytterligare, låt oss ta en titt.

5 bästa appredigeringsappar för Pixel 3

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe är utan tvekan en av pionjärerna inom fotoredigeringsprogramvara under det senaste decenniet eller så. Dess datorprogramvara har hjälpt miljontals spirande fotografer och artister redigera sina foton, och deras lätta redigeringsverktyg, Lightroom, har en app för Android. Detta är lika bra som desktopversionen av Lightroom med den extra fördelen av bekvämlighet och redigering när du är på språng. Lightroom för Android var en av de första apparna som erbjöd redigering av .dng- eller RAW-filer, vilket har gett appen anständigt respekt i branschen.

Redigering finns i ett antal versioner. Du kan antingen välja och välja specifika områden på ett fotografi för att redigera eller helt enkelt använda en förinställning för att göra några snabba ändringar med ett enda tryck. Dina foton kan organiseras baserat på taggar och stjärnbetyg. Adobe Sensei använder smart AI för att kategorisera dina bilder, även om detta är en premiumfunktion. Lightroom är en gratis app i Play Store men kommer med köp i appen. Detta gör att du kan köpa premiumabonnemanget som öppnar möjligheten att synkronisera mellan flera enheter (datorer, surfplattor osv.).

För att sammanfatta är Lightroom en fantastisk app, även om vissa av dess funktioner kan kräva viss förkunskaper.

SKRWT

Den här betalda appen är tänkt att hålla dina foton sakna asymmetri och är ett instrument för att hålla dina foton riktade och raka. Den har också ett antal redigeringsfunktioner som har fått tillräckligt rykte bland fotoredigeringsappar där ute. Tillägg i appen som MRRW och 4PNTS hjälper dig att redigera dina foton ytterligare genom att lägga till perspektiv och erbjuda förslag till alternativa vinklar. Appen använder komplexa algoritmer för att se till att det inte finns några problem med redigeringsplattformen.

Även om vi inte kan kalla detta en fullständig fotoredigerare, är det säkert något som alla behöver ha, särskilt om du söker perfektion med dina foton. Appen kostar $ 0, 99 i Play Store och har köp i appen för att skaffa sig de ovannämnda app-förlängningarna. Vi skulle ha velat om utvecklarna samlade detta i ett paket, dock.

Fotoredigerare av Aviary

Aviary är en omfattande fotoredigeringsprogramvara för din Android-smarttelefon som ganska mycket kan överträffa sina konkurrenter baserat på funktioner bara. Du får tillgång till ett antal filter, klistermärken, såväl som möjligheten att justera färgtemperatur, åtkomst till färgstänk och så vidare. Med tanke på den sociala aspekten på appen kan du också förvandla den till en meme-generator med bilder och citat som du vill. När det gäller grundläggande fotoredigering, markerar Aviary alla rutorna på vår lista.

Enskilda foton kan förbättras genom att ta bort fläckar, röda ögon och till och med bleka ämnets tänder, vilket kan ge utmärkta bilder på sociala medier. Appen är gratis att ladda ner men kommer med köp i appen. Det finns köpbara effekter från appen som ger dig tillgång till mycket fler redigeringsalternativ. Lyckligtvis finns det dock inga annonser på den här appen.

PhotoDirector

Den här appen ser kanske inte så mycket ut, men den har massor av funktioner under, vilket gör den till en värdig fotoredigeringsapp för din Pixel 3. Appen låter dig justera HSL-reglage och RGB-färgkanaler för avancerad fotoredigering. Det finns dedikerade skjutreglage för ljusstyrka, kontrast, mörker och exponering, så att du kan göra de minsta ändringarna i dina bilder enligt dina önskemål.

När det gäller effekter kan du göra ändringar i hela bilden eller bara i specifika delar. Detta gör det möjligt för användare att göra ändringar efter behov. Detta är en ad-stödd freemium-app, vilket innebär att även om vissa av dess funktioner erbjuds gratis, måste användare göra ett köp i appen för att skaffa ytterligare verktyg. Det finns ett månadsabonnemang som erbjuds av utvecklarna som blir av med annonser och låser upp ovannämnda pro-funktioner.

Pixlr

Pixlr har funnits länge, och dess robusta funktionsuppsättning såväl som fortsatt popularitet har gjort det till Editor's Choice-appen i Play Store, en ära reserverad endast för några appar. Min favoritfunktion på Pixlr är funktionen med en knapptryckning för automatisk förbättring som automatiskt kan upptäcka mindre problem med din bild och göra ändringarna i enlighet därmed. Du kan ändra bakgrunderna på dina bilder, lägga till text ovanpå, lägga till filter och göra mycket mer med Pixlr.

Appen har också en favoritknapp som sparar dina favoritverktyg för enkel åtkomst. Det som gör appen riktigt populär är att den har en kombination av grundläggande såväl som professionella funktioner, och därmed riktar sig till en bredare användarbas. Du kan selektivt ändra motivets färg eller helt enkelt justera bakgrundssuddighet enligt dina önskemål med Pixlr. Appen är en gratis nedladdning i Play Store, men kommer med annonser och köp i appen.