5 bästa appredigeringsappar för Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 är en av de bästa smartphones som finns idag. Lanseringen tidigare i år har rampljuset något skiftat med ankomsten av Galaxy Note 9, men det är fortfarande en av de bästa Android-telefoner du kan köpa. En av de viktigaste funktionerna i Galaxy S9 är kameran, som kan klicka som bara en handfull telefoner idag kan uppnå. Medan tillverkare erbjuder utmärkta kameror hittar vi sällan efterbehandlingsappar för att redigera de fantastiska foton som tas med enheten.

Det är där tredjepartsappar sparkar in. Om vi ​​tittar på Play Store hittar vi många appar som kan erbjuda fotoredigering med möjlighet att välja mellan barebonesredigering och professionella fotoredigeringsappar. Vi ska prata om fem av dessa appar som är kompatibla med Samsung Galaxy S9. Med tanke på det stora antalet appar som finns där ute, kan det vara ganska svårt att singla ut en eller till och med ett gäng av dem.

Med det i åtanke, låt oss komma till vår lista.

5 bästa appredigeringsappar för Galaxy S9

Airbrush

Som namnet antagligen antyder kan appen användas för att ta bort fläckar och andra irriterande markörer från dina foton. Nyckeln till en bra redigeringsapp är att hålla fotot så naturligt som möjligt samtidigt som man gör avgörande förändringar. Airbrush lägger till nya redigeringsverktyg och filter ofta för att hålla appen fräsch och uppdaterad. Förutom standardfotoredigeringsfunktioner kommer AirBrush också med möjligheten att bleka tänderna och göra ögonen ljusare, så att du inte längre behöver oroa dig för att den irriterande vinkeln förstör bilden.

Även om Galaxy S9 levereras med "oskärpa" -effekter som standard, erbjuder denna app också funktionen, vilket ger dig tillräckligt med flexibilitet för att spela runt funktionerna som du tycker passar. Om du använder smink kan appen också lägga till rodna, mascara och andra verktyg till dina foton. Vem säger att du måste sminkas för att få en bra bild? När du har det foto du gillar kan det delas på sociala medie-appar direkt från appen. AirBrush är en utmärkt applikation och väl värt din tid. Det är gratis att ladda ner men kommer med annonser och köp i appen.

Voljär

Detta är en mycket populär fotoredigeringsapp som har funnits länge nu. Det som är intressant med Aviary är att det inte komplicerar saker, utan väljer att hålla redigeringsverktygen enkla och förståelige för alla. Detta är kanske det snabbaste sättet att redigera dina foton med minimal krångel. När det gäller funktioner låter Aviary dig borsta upp bilder, skärpa, automatiskt förbättra, lägga till klistermärken och inkludera flera andra effekter med relativt enkelhet. Att navigera genom appen är ganska enkelt och du har valet att välja bilder från galleriet eller helt enkelt ta ett foto och komma till redigering.

Med över 50 miljoner installationer och nästan 1, 5 miljoner betyg är Aviary helt överst när det gäller fotoredigeringsverktyg. Appen är gratis att ladda ner men kommer med köp i appen. Tack och lov finns det dock inga annonser här. Köp i appen är naturligtvis valfria och hindrar inte din användning på något sätt. Så om du är en avslappnad fotoredigerare har du inga problem att använda Aviary.

LightX Photo Editor

LightX är en något avancerad fotoredigerare som kan låta dig förvandla dina foton till vackra konstverk (inte att förväxla med Prisma). Bland de framträdande funktionerna i LightX är förmågan att teckna eller göra karikaturer av dina foton. Du kan redigera bakgrunden på en bild, lägga till mer detaljer och slå samman två eller flera foton för att göra ett vackert collage eller bara ett slumpmässigt konstverk. Verktyg som kurva, nivåer och färgbalans gör att du kan göra ändringarna med precision.

Liksom alla andra fotoredigeringsappar kommer LightX också med funktioner för att förbättra din hudfärg, ljusare tänder och mer, så det är inte till skillnad från några av de andra fotoredigeringsappar vi har pratat om. Denna app rekommenderas också om du vill skapa klotter för att döda tid och / eller professionellt. Det finns olika penselstorlekar, så att du kan ställa in borstens tjocklek som du vill. Denna app är en gratis nedladdning i Play Store och kommer med både annonser och köp i appen.

Cupslice Photo Editor

Det här är en enklare uppgift för några av de mer mångsidiga fotoredigeringsapparna, men gör jobbet fortfarande relativt lätt. Liksom andra moderna fotoredigeringsverktyg förlitar sig denna app starkt på antagandet om klistermärken och andra praktiska redigeringsverktyg. Något som kallas Cupslice Café ger dig tillgång till ett brett utbud av klistermärken. Du kan också ändra färgerna på klistermärken enligt din önskan. Andra verktyg som skärpa bilder, ändra storlek på och förvandla dem till rutor (som tidigare var en förutsättning för uppladdningar på Instagram) och möjligheten att justera färgbalansen finns här.

Naturligtvis kan dina redigeringar delas på sociala medier direkt eller så kan du helt enkelt välja att spara det i ditt enhetsgalleri.

Bonfire Photo Editor

Denna app sticker ut med sin förmåga att erbjuda 110+ filter och andra förbättringar, så att dina redigeringsalternativ alltid förblir färska och uppdaterade. Filtervalet förvandlar direkt detta till en Prisma-liknande app, men med antagligen fler alternativ. Till skillnad från Prisma kan denna app emellertid också ge granulära kontroller över dina bilder (tandblekning, hudtonändring osv.).

Detta är en app som är idealisk för casual användare, eftersom professionella fotografer förmodligen är bättre med appar som Adobes Lightroom som har en större samling verktyg för avancerad redigering. Utvecklarna nämner att appen använder OpenGL ES 3.0-algoritmer för att redigera foton och sätta den på nivå med de flesta datorer. Naturligtvis kan alla dina redigerade foton direkt delas på sociala medieplattformar som Instagram, Facebook etc. Bonfire är en utmärkt app att ha och är en gratis nedladdning med annonser och köp i appen.