5 bästa appen för övervakning av Bitcoin-priser 2020

Alternativa valutor är just nu. Inte för att det är extremt värdefullt, utan också för att det är lättare att handla i dem. Vi pratar naturligtvis om Bitcoin. Denna cryptocurrency har funnits länge men har gjort vägen till nyheterna sedan de senaste månaderna för brott mot mål som tidigare ansågs vara ouppnåeliga. Sådant är efterfrågan på Bitcoin just nu. En enda Bitcoin värderas nu till $ 9740, medan den var under 100 $ för några år sedan.

Vill du effektivisera dina Bitcoin-beräkningar?

Letar du efter ett bättre sätt att spåra ditt kryptoportföljvärde live?

Vi rekommenderar CoinTracking

Naturligtvis vill alla komma ombord på Bitcoin-tåget, men det är inte så lätt. Med tanke på att gruvdrift har slagit på grund av ökningen i värderingen, handlar de flesta användare helt enkelt med Bitcoin för att främja sin ekonomi. Detta har visat sig vara ett relativt lättare jobb med tanke på vilken typ av appar och tjänster som finns tillgängliga på marknaden.

Så om du är en av de användare som har Bitcoin eller bryter dem, kommer vi att prata om några appar som hjälper dig att spåra de förändrade priserna på Bitcoins. Tänk på att det finns ganska många appar där ute att välja mellan, och vi pratar bara om de bästa. Det är alltid säkrare att prova alla appar som nämns på den här listan så att du har en korrekt förståelse av vilka som är bättre. Om du upptäcker att vi har missat någon speciell app, se till att du informerar oss i kommentarerna nedan.

5 bästa appen för övervakning av Bitcoin-priser

Blockfolio Bitcoin

Denna app låter dig spåra de varierande priserna på Bitcoin och Altcoin (alternativa kryptokurser som Ethereum). Denna app hjälper dig att få en detaljerad titt på marknaden och förstå hur priserna förändras genom att titta igenom en detaljerad graf. Du kan ställa in anpassade aviseringar i appen för att varna dig när priset överskrider en viss tröskel. Vidare hittar du en mängd information från en mängd populära källor i cryptocurrency världen.

Det stöder också mer än 30 utbyten från hela världen, så du bör inte ha problem med att hitta det utbyte du föredrar. Utvecklaren hävdar att det här är # 1-appen för spårning av portföljportföljer, och vi måste hålla med till en viss grad. Appen är utformad med förenklade idéer i åtanke och nya användare kommer inte att möta några svårigheter att anpassa sig till detta specifika format.

Den bästa delen? Tja, appen är helt gratis att ladda ner och saknar inköp eller annonser i appen. Den är kompatibel med smartphones som kör Android 4.1 och senare och täcker därmed ett brett utbud av smartphones och surfplattor.

CoinCap.io

CoinCap är en populär prisspårningstjänst som också har en dedikerad mobilapp för att ge dig information med fingertopparna. Om det är något särskilt intressant med det pris du just såg på appen kan du enkelt dela det på dina sociala mediekonton till vänner och familj. Detta är en mindre funktion, men ändå värt att påpeka. All din information hålls hemlig tack vare lösenordskod och fingeravtrycksautentisering (väntar enhetsstöd).

Utvecklaren vill inte att du registrerar dig och skapar ett konto för att få alla dessa funktioner. Istället måste du bara ladda ner appen och alla detaljer kommer att tillhandahållas utan kostnad. Du kan skapa anpassade parametrar för appen för att meddela dig när det finns ett prisfall eller ökning, vilket håller dig uppdaterad med marknaden i realtid. CoinCap nämner att appen har vissa funktioner som är exklusiva för mobilanvändare. Så om du har använt CoinCap för att spåra priser, kan du lika bra få Android-appen direkt. Appen kräver dock enheter som körs på Android 5.0 för att fungera. Det är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen.

Coinbase

Coinbase behöver ingen introduktion, speciellt om du är väl förtrogen med Bitcoin-marknaden. Förutom att låta dig spåra de förändrade priserna på Bitcoins och Altcoins låter Coinbase dig sälja och köpa dem direkt i appen. För de flesta är detta den enda appen de behöver ha på sina telefoner för att tillgodose sina Bitcoin behov. Med tanke på appens popularitet är alla transaktioner säkra, så du har inget att oroa dig för när det gäller säkerhet och säkerhet.

Du kan ansluta de flesta bankkonton och betalkort med Coinbase, vilket gör det enkelt att utbetala betalningar du har gjort med en Bitcoin-transaktion. Det finns också möjlighet att ställa in PayPal på ditt konto. Coinbase har över 11 miljoner användare som har åtkomst till sina tjänster, vilket gör det till en av de mest populära källorna att spåra Bitcoin-priser och även för att köpa / sälja dem när det passar dig. Med tanke på att Coinbase får en bit av dina Bitcoin-transaktioner erbjuder den inte annonser eller köp i appen. Appen är helt gratis att ladda ner.

Binance

Liksom de andra apparna som vi pratar om på den här listan, kommer Binance också med möjligheten att köpa och sälja Bitcoin. Detta innebär att du också får en extra väg att konvertera dina Bitcoins till kontanter eller vice versa. Appen kommer också med detaljerade grafer som visar de olika värdena på cryptocurrency, vilket håller dig synkroniserad med de förändrade priserna. Med en miljon registrerade användare under sitt bälte är tjänsten säkert en av de bästa som går runt just nu. Det som gör det ännu bättre är det faktum att användargränssnittet är lätt att använda och inte tar mycket (eller något) lärande. Detta förutom den omfattande uppsättning funktioner som den erbjuder ger en spännande kombination. Appen är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.2 och senare.

Robin Hood

Detta är en omfattande app för finansiell investering som gör att du kan köpa och sälja Bitcoins utöver aktier, ETF: er och mycket mer. Detta gör Robinhood till en av de mest omfattande investeringsapparna där ute. Vad som är ännu bättre är att du kan kolla in dina Bitcoin-transaktioner samt aktiekurser samtidigt. Vidare behöver du inte skapa ett konto med Robinhood för att börja använda dess funktioner. Men med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder, är det säkert meningsfullt att skapa ett konto. Aktier som hanteras med denna app är helt fria från provision, så du får ut mesta möjliga av din investering. Med detaljerad Bitcoin-värdesanalys tillgänglig i appen kommer du att kunna fatta välgrundade beslut baserat på senaste trender. Robinhood Gold lyfter upp några av de begränsningar som finns tillgängliga för de gratis medlemmarna. Du får tillgång till utökade marknadstimmar också, vilket är ett riktigt plus om du ska investera. Med tanke på apptillverkarens affärsmodell för att göra det lättare för slutanvändaren, ger vi denna app mycket betyg i våra böcker. Det är en gratis nedladdning från Play Store och det finns inga annonser eller köp i appen.

Vill du effektivisera dina Bitcoin-beräkningar?

Letar du efter ett bättre sätt att spåra ditt kryptoportföljvärde live?

Vi rekommenderar CoinTracking