5 bästa appen för FM-sändare för Android år 2020

Om du letar efter ett sätt att lyssna på FM-musik på din telefon har du ett par alternativ tillgängliga just nu - det finns FM-sändarappar tillgängliga för din Android-telefon som gör att du kan anpassa dig till populära FM-stationer, och sedan finns det fullblåsta FM-radioapplikationer som gör att du inte bara kan lyssna på lokala stationer utan att lyssna på populära statliga och nationella FM-stationer. Tyvärr måste du ha en internetanslutning, till exempel din mobildata, för att lyssna på dessa applikationer, eftersom de flesta tillverkare och operatörer har radiochipet i telefonen som standard stängd av.

Med det i åtanke finns det många alternativ att lyssna på dina favorit FM-radiostationer! Följ med nedan, så visar vi dina favoriter.

FM-sändare Music Pro

Först upp på vår lista är FM Transmitter Music Pro. Tanken med denna applikation är att du kan lyssna på dina favorit nationella radiostationer över Internet. FM Transmitter Pro letar i princip efter stationer som har webbplatser och programvara som strömmar sina program till webben. FM Transmitter Pro fungerar som ett RSS-flöde och drar information från de stationer som strömmar till webben och låter dig strömma innehållet i den här appen. Det är typ av en hit eller miss, eftersom det finns många steg för att dra den informationen, vilket lämnar mycket utrymme för misslyckande. Fortfarande fungerar det riktigt bra när det fungerar.

SolarFM

SolarFM är en snygg applikation för att konfigurera SolarFM-sändaren av WorldCast Systems - den här sändaren fungerar faktiskt med din telefon för att kunna lyssna på lokala radiostationer. Du kan få sändaren här och sedan applikationen på länken nedan. Tyvärr är det inte särskilt bärbart, eftersom det är utformat för att vara en dedikerad sändare för ditt hem, så att du kan lyssna på FM-radiolåtar på din egendom. Ändå, om du vill sitta ute på verandan med en öl och lyssna på dina favoritradiostationer, är det helt värt investeringen.

TuneIn

Som vi redan nämnt är nackdelen med SolarFM bristen på portabilitet, eftersom det är en dedikerad sändare. Men om du verkligen behöver något för när du är på språng, letar du inte längre än vad TuneIn Radio har att erbjuda. TuneIn Radio-handen väljer de tillgängliga stationerna och är faktiskt en av de största tillgängliga radioströmningstjänsterna, med över 100 000 tillgängliga stationer att välja mellan. När du vill lyssna på dina favoritsporter eller politiska shower, eller kanske dina favoritmusikkanaler, har TuneIn radio något för alla. Och med en Premium-prenumeration låter TuneIn dig lyssna på kanaler utan annonser och ger dig även tillgång till live play-by-play för NFL, MLB, NHL och till och med NBA. Du kan till och med njuta av TuneIn-radio direkt från din Android Wear-klocka.

iHeartRadio

Du har förmodligen bott under en sten om du inte har hört talas om iHeartRadio. De erbjuder obegränsad musikströmning gratis, men det bästa: de ger dig fri tillgång till streaming av tusentals radiostationer. Du kan bokstavligen upptäcka tusentals AM- och FM-radiostationer på iHeartRadio, oavsett om det är i din ort eller över hela landet - allt beror på vad du känner för att lyssna på just nu! Du kan även komma ikapp med dina favoritidrottstationer - ESPN Radio, Fox Sports och några andra.

Radio FM

Sist, men säkert inte minst, har vi Radio FM. Med Radio FM kan du lyssna på massor av olika radiostationer. Oavsett om du är intresserad av rock, country, pop, hiphop, topp 40 favoriter, komedi eller talkshows, finns det något för dig i Radio FM. Det finns över 30 000 stationer tillgängliga i över 200 länder. Du kan söka efter radiostationer per land, lägga till stationer i din favoritlista så att du snabbt kan komma åt dem när som helst och mer. Om du gillar att lyssna på radion för att sova dig, stöder Radio FM till och med en sömntimer (dvs. hur länge tills den automatiskt stänger av appen) samt en väckarklocka så att du kan vakna upp till radion som spelar.

Dom

Som du ser finns det många fantastiska FM-sändarappar på den här listan. De kanske inte låter dig strömma direkt från radiochipet i din telefon, men de låter dig åtminstone strömma FM-stationer på lokal eller landsomfattande basis.