5 bästa appar för skönhetsmakeup och hårstyling för Android

Makeup- och hårstylingsapplikationer kan vara en stor vinst för några av oss som vill ha lite vägledning om hur man gör saker och ting rätt. Med tanke på att smink är en miljardindustri idag, är det vettigt att få de bästa råden där ute. För att inte glömma hårstyling, vilket är något som både män och kvinnor ägnar stor uppmärksamhet åt. Tror du inte att det skulle vara trevligt att ha en app som hjälper dig med allt detta? Tja, du behöver inte längre oroa dig för dessa aspekter eftersom vi har beslutat att sammanställa en lista över de fem bästa apparna för skönhetsmakeup och hårstyling för Android.

Bästa appar för skönhetsmakeup och hårstyling för Android

YouCam Makeup: Selfie Makeover

Denna app använder den främre kameran på din smartphone / surfplatta för att ge dig realtidsbilder av hur en makeover skulle se ut på dig. Det erbjuder den bästa upplevelsen och en fördjupad titt på vad som passar för ett visst ansikte. Du har flera alternativ och makeovers att välja mellan. När du har sett blicken på en viss stil kan du till och med ta en bild. Du kan också lägga till mascara, ögonfoder, läppglans och mycket mer till dina bilder.

Vidare kan du till och med lägga till glasögon, rekvisita och flera andra föremål till dina bilder för att ge dig själv ett unikt utseende. Detta kan vara till stor hjälp för att förstå hur en blick kommer att tas emot, särskilt om du inte är säker på att pröva det offentligt.

Virtuell makeover

Detta är ännu en makeover-applikation som hjälper dig att få den bästa makeover du kan. Det hjälper att appen har en före och efter skugga, så att du vet hur exakt din makeover skiljer sig från tidigare. Detta hjälper dig att ta reda på om de ändringar du har gjort verkligen är värda att behålla. Appen är en gratis nedladdning från Google Play Store, men det finns en handfull inköp i appen här som gör att du kan förbättra din upplevelse ytterligare.

Inte många appar erbjuder möjligheten att testa alla typer av smink i en dedikerad app, så se till att prova appen.

MakeupPlus - Makeupkamera

MakeupPlus är ett måste för alla som älskar smink med realtidsmakeup och konturering i realtid. Något som kallas levande sminkfilter låter dig ändra dina bilder direkt och därmed ge dig en omfattande upplevelse. Om du letar efter en anständig smink, men inte vill spendera hundratals dollar på salongen, se till att kolla in det här och få en ordentlig expert-makeover för dig själv direkt från ditt hem.

Med över 500 000 nedladdningar är MakeupPlus ganska populär bland Android-användare. Detta är tillräckligt med anledning att prova just den här appen. Det är en gratis nedladdning från Google Play Store. Medan de flesta makeupapplikationer är ganska lika i funktionalitet, kan något så trivialt som ett annat filter göra skillnaden för vissa användare. Med beaktande av denna faktor hoppas vi att du ger denna app och dess många filter.

Du Makeup Photo Editor

Kommer från en av de bästa Google Play Store-utvecklarna (Fotoable) och den här makeup-appen är mycket populär på Android just nu. Till skillnad från de flesta makeupappar finns det också ett dedikerat manligt sminkläge, vilket gör att alla kan få en perfekt uppfattning om vad som kan göras annorlunda med ansiktet.

Med en app som denna kommer kunder inte bara att få en exakt förståelse för deras styling, men bilderna du sparar kan också delas på sociala medier. Detta gör praktiskt taget varje makeupapplikation ett måste för kunderna, ännu mer om du är lat nog för att gå till en salong för att göra det manuellt.

Hårväxlare Män Frisyrer

Liksom kvinnor, män också ibland möter problem när det gäller deras hår styling. Hårstyling är något som människor tar på allvar, särskilt med tanke på hur viktigt det kan vara i vissa sociala miljöer. Tja, om du tycker att du kämpar för att hitta den bästa frisyren för dig själv, kommer du att vara glad att känna till en app som heter Hair Changer, som låter dig ladda upp en bild på appen och få den bästa frisyren som passar ditt ansikte.

Den här appen är dock endast avsedd för män, så damer kommer att behöva lämna den här. Du kan spara bilder av dina nya frisyrer i ditt fotogalleri och dela dem som du vill. Appen har inga inköp i appen och är en gratis nedladdning, även om den innehåller annonser. Det här är ett litet offer för att du får en mängd funktioner här.