5 bästa appar för röstväxlare för Android

Röständringsprogramvara har funnits länge. Det kan användas för en mängd olika syften, men mest för att dra roliga prankar på dina vänner eller nära och kära. Du kan helt enkelt använda det för skojs skull för att veta hur din röst låter. Var dock medveten om de juridiska följderna innan du funderar på att dra en försedd prank. Det är viktigt att använda dessa appar noggrant och med diskretion.

Smarttelefoner är perfekta för röstbytande appar eftersom de kan hålla så många inspelningar du vill. Med detta i åtanke ska vi kolla in en handfull röstinspelningsappar som är avsedda för Android-plattformen. Som är fallet med alla appar på Android finns det en hel del av dem på marknaden. Så det är viktigt att du väljer det bästa som passar dig. Med detta i åtanke kommer vi att titta på några av de populära röstinspelningsapparna som är tillgängliga för Android-plattformen. De flesta av dessa appar är gratis, men vissa kommer att ha ett inköp i appen eller två för att låsa upp ytterligare funktioner på appen.

Bästa röstväxlare

Det här kan vara den enda röstväxlaren du behöver med tanke på vilken typ av funktioner den levererar. Appen är gratis att ladda ner och kommer med en massa röster också. Du kan välja mellan robot, monster, dykning, helium, barn, smurfarna, kör, främmande, badrum, bi, ekorre, gudens död, grotta, hexafluorid, astronaut, berusad, gammal radio, fläkt. Det är inte nödvändigt för användaren att spela in en ny ljudfil för att kolla övergångarna. Du kan använda befintliga filer du måste ändra ljudet med något som utvecklaren kallar "magisk konvertering".

När filerna har spelats in kan de enkelt delas runt på populära sociala mediesajter och IM-appar som Facebook, Line, Twitter, WeChat, WhatsApp, etc. Om du letar efter en röstväxlare som kan tjäna alla syften, se till att kontrollera det här. Det är helt gratis att ladda ner och kommer med en spännande funktionsuppsättning. Det kommer dock med en handfull annonser, som är ett litet offer för att få vad det ger till bordet. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0.3 och senare. Det har ganska bra recensioner från kunderna, med nedladdningarna på 5 miljoner. Se till att kolla in det från Google Play Store.

Röstförändrare

Ännu en app med ett liknande klingande namn, Voice Changer, låter dig ändra befintliga inspelningar eller skapa nya i farten med fantastiska röster att välja mellan. Listan är ganska lång och tar dig lite tid att gå igenom dem alla. En app som denna kan vara praktiskt om du prankar en vän eller en älskad med tanke på hur mycket röster den kommer med. UI lämnar dock mycket att önska. Appen designades för några år sedan och utvecklarna har hållit den oförändrad sedan dess. Detta måste dock vara det enda förbehållet, eftersom appen ska fungera exakt som förväntat. Kontrollerna är lätta att förstå och tar inte lång tid att lära dig. Du väljer helt enkelt ljudfilen, tillämpar effekterna och låter magin hända.

Dela är en integrerad del av appar som denna och utvecklarna låter dig enkelt dela den på sociala medier webbplatser eller till och med via Bluetooth, som du skulle dela någon annan ljudfil. Annonsen är gratis att ladda ner men kommer med annonser. Om det inte är något du bryr dig om föreslår vi att du tittar på den här appen. Röstväxlare fungerar med alla enheter som kör Android 4.1 och senare.

Voice Changer av Androbaby

Voice Changer av Androbaby är namngiven av appen som vi pratade om ovan och har en ganska anständig funktionslista, även om de flesta av funktionerna är identiska med andra appar som vi ser runt. En av de avgörande funktionerna i röstbytande appar är mängden röster de kommer med. Med detta i åtanke gillar jag personligen vad den här appen har att erbjuda. Användargränssnittet kommer att slå ett ackord med barn, även om vi inte är säkra på om utvecklaren avsåg det. Appens färgschema gör det lättare att hitta inspelningarna du letar efter, så vi kommer inte att klaga.

De filer som du spelar in kan delas runt via Dropbox, Facebook, Twitter eller någon annan form av sociala medier. Denna app är också gratis att ladda ner, även om den kommer med köp i appen. Annonser kommer som standard på den kostnadsfria versionen, även om funktionerna borde förbli ganska oförändrade. Utvecklarna introducerade nyligen en bättre design för surfplattanvändare, vilket är ett välkommet tillskott. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 eller senare.

Röstväxlare med effekter

Detta är en av de mest populära röstväxlarna som finns på marknaden idag. Det kommer med en mängd röster som du kan välja mellan för att underhålla dina vänner och familj eller helt enkelt dra en prank på någon. Den enkla delningsfunktionen på WhatsApp är en funktion som gör detta populärt bland massorna. Det har redan hämtats 50 miljoner gånger, vilket innebär att du är i mycket bra företag här. Det bästa är att appen har en rating på 4, 2 på 5, vilket är ganska anständigt för en app som har samlat miljoner nedladdningar. Appen är gratis att ladda ner, även om det finns annonser ombord. Ett köp i appen kommer att bli av med annonserna. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 eller senare.

Röstväxlare Rösteffekter FX

Denna app låter dig växla mellan rösterna från Chipmunk, Autotune, Robot, Kvinna, Man, Kid, Strong, Double, Mask, Full, Slow, Fast, Sheep, Monster, Alien, Cave, Space och mer. Det är ganska mycket som någon annan app här, men eftersom det är en annan app är det väl värt att nämna eftersom det kan ha några unika ljudeffekter som andra appar inte ger. Med appen kan du också ändra din röst live och spela in den på mikrofonen när du säger orden. Detta gör det till en ganska kapabel röstväxlare och väl värt din uppmärksamhet. Appen är gratis att ladda ner, men kommer med annonser och köp i appen. Den är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 och högre, precis som de flesta appar på den här listan. Appen uppdateras ofta, så du behöver inte oroa dig för att få nya funktioner under din användning.