5 bästa appar för MP3-skärare

MP3-filer har varit i omlopp sedan de senaste decennierna. Det var nästan omöjligt för den vanliga användaren att ändra dessa filer, men tekniken har förändrats väsentligt idag. Kunder kan helt enkelt redigera en bit av en mp3-fil för att skapa en ringsignal eller en varningstone inom några minuter. Visste du att du också kan göra det på din telefon nu? Du hittar otaliga ringsignalappar i Play Store som följer samma protokoll.

Men med tanke på det stora antalet tillgängliga appar kan det vara ganska svårt att välja och välja den bästa mp3-skäraren-appen som finns där ute. Vi kommer att göra ditt jobb enklare idag genom att lista några av de bästa apparna för att klippa mp3-filer. Vissa av dessa är gratiserbjudanden, medan andra kan kräva att du betalar för fortsatt användning.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa appar för MP3-skärare

Music Editor

Detta är en omfattande musikredigeringsprogram som också låter dig klippa enskilda Mp3-filer för extra effekt. Vidare kan du slå samman två mp3-filer för att skapa din helt egna mixtape, vilket är en utmärkt funktion att ha. Ljudfiler finns i en lista, medan du också kan bläddra från mappen på din enhet. Appen kommer också med en dedikerad MP3-inspelare som låter dig spela in din röst eller musik. Music Editor är praktiskt om du vill konvertera Mp3-filer till olika format. Understödda format inkluderar AAC, WAV, M4A och MP3 etc.

Alla redigerade filer lagras i dedikerade mappar, så du kan hitta separata mappar för trimmade ljudfiler, sammanlagda ljudfiler och så vidare. Med tanke på det faktum att det stöder flera funktioner i en enda app, är detta kanske den mest omfattande appen för musikklipper som finns där ute. Det är en gratis nedladdning i Play Store och kommer med såväl annonser som köp i appen.

MP3-skärare

Detta är en mp3-fräsare utan krusiduller som låter dig göra snabba ändringar av en befintlig ljudfil, vilket gör den idealisk för ringsignaler och varningssignaler på din enhet. Mångsidigheten hos Android gör det möjligt för användare att ställa in alla mp3-filer som ringsignaler, och appar som detta hjälpmedel i den processen. Du kan komma åt mp3-filer som är tillgängliga på enheten via en lista som visas via appen. Det finns enkla redigeringsverktyg som hjälper dig att klippa ut en viss del av Mp3-filen. Med hänsyn till dessa saker är appen definitivt en av de enklaste Mp3-skärapparna som finns tillgängliga där ute.

När du har ändrat din MP3-fil kan du ställa in den som din ringsignal utan att lämna appen, vilket hjälper dig att prova ett par variationer i processen. När du har modifierat en ljudfil som du vill kan du spara dem på ditt SD-kort för extra bekvämlighet. Detta är en gratis app i Google Play Store, men kommer med annonser och köp i appen. Den är kompatibel med ett brett utbud av smartphones och surfplattor.

MP3-skärare och ringsignalskapare

Det här är en lite äldre app, men tjänar samma syfte. Du kan klippa mp3-filer för att förvandla dem till ringsignaler, varningssignaler eller till och med ditt anpassade larm, vilket gör detta ganska mångsidigt vad gäller funktionalitet. Du kan också använda ombordinspelaren för att lägga till en anpassad touch till ringsignalen eller varningstonen. Hela processen tar knappt några minuter, eftersom du bara måste välja en ljudfil som du vill redigera, hugga av ljudet, spara det och sedan ställa in det som din ringsignal eller anmälningston.

Du kan också namnge filerna, vilket hjälper till att undvika förvirring när du har flera knäppta Mp3-filer. Du kan också kontrollera vågformsrepresentationen av Mp3-filen för att ge dig en exakt representation av filen du har redigerat. Alla redigerade filer lagras som standard på microSD-kortet, vilket gör det enkelt att komma åt om du råkar byta enhet. Detta är en gratis app i Google Play Store och kommer med annonser. Det finns dock inga köp i appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 2.3 och senare och täcker därmed nästan alla Android-smarttelefoner eller surfplattor från de senaste åren.

Ljud MP3-skärare

Detta är mer som en DJ'ing-app än en ringsignaltillverkare eller Mp3-skärare. Visst kan du göra all standardredigering som att hugga en MP3-fil och ställa in den som din varning eller ringsignal, men du kan också slå samman två Mp3-filer för att skapa en omfattande ljudfil. Denna app låter dig också ändra metadata för en ljudfil inklusive detaljer som albumkonstverk, taggar, filnamn, artister etc. Appen har också en mp3-spelare inbyggd, så att du kan spela ljudfiler inom.

När du har redigerat din ljudfil kan du ställa in den som ringsignal eller varningssignal utan att lämna appen. Användargränssnittet förtjänar också ett omnämnande med tanke på att det är ganska polerat och förfinat. Detta är en gratis app med annonser och köp i appen ombord. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0 och senare.

Klangfärg

Det här är en mycket polerad app med alla kontroller och redigeringsfunktioner som anges korrekt. Dessutom kan du också lägga till och gå med i ljud såväl som videofiler, vilket gör det ganska omfattande vad gäller funktionsuppsättningen. Du kan använda detta för att bara spara ljudet från en videofil och sedan förvandla det till din ringsignal. Appen stöder wav, flac, m4a, aac & wma för ljud och mp4, flv, avi, mkv, webm & mpeg bland videoformat, så alternativen är oändliga.

Appen kan också användas för att konvertera text till tal med inbyggda algoritmer. Med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder är det inte någon överraskning att det här är en Editor's Choice-app i Play Store. Detta är en gratis app i Play Store med annonser och köp i appen.