5 bästa appar för livsmedelslistor för Android

Försvunnit är de dagar då dagligvaruhandeln brukade ske i stormarknader där du måste driva en vagn genom olika gångar som letar efter de objekt du vill ha. Men skulle det inte vara bekvämt för dig att vara i lyxen i ditt hem och få de matvaror du väljer till din dörr? Även om inte alla appar erbjuder den här funktionen, tjänar livsmedelslistappar också ett anständigt syfte. Genom att ha en av dessa appar kan kunder enkelt skapa en lista i farten och dela den med sina nära och kära när de vill.

Med detta i åtanke är det vettigt att prova alla dessa appar för att få en fullständig shoppingupplevelse. Om du är någon som fysiskt gillar att vara i en butik är det vettigt att ladda ner några av de inköpslistorappar som vi kommer att nämna i den här artikeln för att få en bra uppfattning om vad du ska få. Eftersom din inköpslista kan delas kan andra användare samarbeta och lägga till några objekt som du kanske har missat. Så låt oss ta en titt på några av dessa appar, i kombination med två fantastiska applikationer för livsmedelsleveranser för att göra din livsmedelsbutik till en lek.

5 bästa appar för livsmedelslistor för Android

Capitan - Lista över livsmedelsbutiker

Det här är en av de populära apparna för livsmedelslistor som finns tillgängliga där ute, vilket säkerställer att du aldrig glömmer ett annat objekt på din lista. Den är utformad för att föra familjen i din livsmedelsbutikupplevelse så att en medlem enkelt kan släppa ett meddelande på din lista eller lägga till ett nytt objekt. Du kan skicka medlemmarna i gruppen ett meddelande när du är på väg till stormarknaden och medlemmarna kan enkelt lägga till artiklar. Det finns en chattfunktion också, vilket är ganska praktiskt. Frukt, grönsaker och mejeri kategoriseras i enlighet med detta, så att du kan lista de produkter du vill ha under den kategori du väljer. Naturligtvis kan fler kategorier läggas till av användarna för att få mer specificitet till sina listor.

När det gäller användargränssnittet är Capitan en mycket praktisk applikation att ha och kunder kommer utan tvekan att njuta av att använda det. Vad som är ännu bättre är det faktum att det är helt gratis att använda. Men appen har köp i appen, vilket är hur de flesta utvecklare gör intäkter ändå. Du kanske måste göra ett köp för att låsa upp alla appens funktioner, men det är ett litet offer att göra för en strömlinjeformad shoppingupplevelse. Appen kan laddas ner på alla enheter som kör Android 4.1 och senare.

hiku

Detta är ett ganska unikt tillägg på den här listan och det kommer med en annan vädjan också. Även om det är ännu en inköpslista-applikation, är det något annorlunda i sin funktionalitet. Först och främst tvingas du inte manuellt ange detaljerna för en viss produkt här eftersom bara skanning av streckkoden skulle räcka. Hur gör du det här? Tja, du måste helt enkelt plocka upp den gamla förpackningen för ett objekt som du vill återupptas och skanna streckkoden på baksidan. Detta kommer automatiskt att lägga till produkten i din kundvagn, som sedan kan överföras till appar som Walmart och Peapod. Men inte alla produkter har streckkoder på baksidan. I sådana fall kan du fortfarande gå på konventionellt sätt och skriva de objekt som du vill lägga till i listan.

Integrationen med online livsmedelsbutiker är det som gör detta till en spännande möjlighet för kunderna. Förutom att du enkelt kan lägga till artiklarna i din inköpslista kommer appen också att gå igenom processen med att faktiskt hjälpa dig att leverera dessa produkter hem via tredje parts tjänster. Företaget har också något som kallas hiku-shoppingknappen. Med hjälp av denna magnet kan kunder enkelt beställa en beställning av de objekt du väljer genom att skanna streckkoder eller också spela in din röst. Denna speciella enhet kan köpas från hikus officiella webbplats. När det gäller appen är den helt gratis att använda och är kompatibel med enheter som kör Android 4.0.4 och senare.

Smart Shopping List - Listonic

Detta är ännu ett spännande tillägg på den här appen och låter dig skapa spännande inköpslistor för dina resor till livsmedelsbutiken. Det ger inte något extra till bordet, men det är en ganska praktisk app att ha gett behoven hos dagens livsmedelsbutik. Du kan naturligtvis skapa omfattande listor över vad du behöver från mataffären och sedan fortsätta att dela det med dina nära och kära som råkar vara i mataffären. Delningsalternativet gör det ganska lik Capitan, som inte är slumpmässigt, eftersom alla inköpslisteappar ska ha den här funktionen som standard.

Kunder kan till och med lägga till priserna på varorna i inköpslistorna som automatiskt kommer att beräkna summan för dig och i hög grad kontrollera dina utgifter. Sammantaget är det en mycket funktionell app att äga, och vi kan inte rekommendera den tillräckligt starkt för någon. Kompatibiliteten skiljer sig från enhet till enhet och täcker ett brett utbud av surfplattor och smartphones. Appen är en gratis nedladdning, även om den kommer med köp i appen, vilket ger dig tillgång till en mängd andra funktioner. Appen har redan laddats ner av över 5 miljoner användare över hela världen, vilket gör den till en av de populäraste inköpslistan där ute. Om det finns en varning med den här applikationen är det att utvecklaren stöder annonser. Men om du gör inköpet i appen, kan du få detta att försvinna. Testa appen direkt.

Instacart

Det här är en omfattande shopping-app som hjälper dig att skära ner på stormarknadsbesök och få matvaror levererade till din dörr. Det finns detaljhandelskedjor som Whole Foods Market, Kroger, The Food Emporium, Super Fresh, Safeway, Costco och flera andra att välja mellan, vilket ger dig det bästa när det gäller färska livsmedel och andra livsmedel. För närvarande serveras appen endast i områden i Atlanta, Austin, Boston, Boulder, Chicago, Denver, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York City, Philadelphia, Portland, San Francisco Bay Area, San Jose, Seattle och Washington DC och utvecklarna planerar att lägga till fler regioner snart. I applistan nämns att det här är en en timmes livsmedelsleverans-app, vilket är fantastiskt eftersom det gör att du kan ha helgerna för er snarare än att spendera den i långa rader på livsmedelsbutikens faktureringsdisk.

Tänk på att Instacart drivs oberoende och inte drivs av någon av återförsäljarna. De hämtar bara din beställning från stormarknaden och levererar den till din dörr. Appen har redan sett nästan en miljon installationer, så den är oerhört populär där ute. Vi rekommenderar dig att titta närmare på det om ditt område är täckt och bli av med alla dina livsmedelsbutiker. Appen fungerar på alla enheter som kör Android 4.0.3 och senare. Det är en gratis nedladdning från Google Play Store och det finns inga inköp eller annonser i appen att hantera, vilket gör det till ett välkommet tillskott på den här listan.

Amazon Prime nu

Kommer från en av de största onlinebutikerna i världen, Amazo Prime Now är företagets livsmedelsaffärsapp, som har alla nödvändiga saker du behöver för ditt hem. Prime-medlemmar har några förmåner för att den här appen ska installeras på sina telefoner, eftersom de kan få en timmes leverans. Dessa funktioner är exklusiva för Prime-medlemmar och kommer att kräva att kunderna betalar $ 7, 99. Standardleverans tar två timmar, vilket inte är så illa heller. Det bästa här är att du kommer att spara en hel del på de produkter som säljs här, så även om du betalar $ 7, 99 för snabbare leverans, kommer det förmodligen att balansera sig så småningom.

Amazon nämner att det för närvarande betjänar områden i Atlanta, Austin, Baltimore, Berkeley, Brooklyn, Chicago, Columbus, Dallas, Houston, Indianapolis, Las Vegas, Los Angeles & Orange County, Miami, Minneapolis & St. Paul, Nashville, New York City, Northern Virginia, Orlando, Phoenix, Portland, Raleigh, Richmond, Sacramento, San Antonio, San Diego, San Francisco Bay Area, Seattle & Eastside och Virginia Beach, som täcker ett brett spektrum av områden. Naturligtvis är företaget hårt på att få fler regioner under sin vinge. Det finns en mängd olika butiker som du också kan välja mellan, vilket gör detta till en otroligt bekväm applikation totalt sett.

Användargränssnittet är enkelt att använda och kunderna kommer inte att finna några svårigheter att navigera till de objekt de behöver. Du har också valet att välja den butik eller återförsäljare som du vill ha produkten från om du vill ha det. Det är naturligtvis gratis att ladda ner appen, även om det är vettigt att få Prime-prenumerationen, även om det bara är för detta. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.4 och senare. Det har redan installerats nästan 10 miljoner gånger, så det har funnits ett tag.