5 bästa appar för kökdesign för Android

Kök är en integrerad del av varje hem. Det är där du gör ditt kaffe, har din ugn, lagar dina favoriträtter och mer. Men de flesta av oss sitter fast i köket som vi redan har. Sällan tar vi hand om att designa vårt kök själv. Tja, om du inte är för nöjd med köket du har, och om du vill dekorera hela köksuppsättningen, behöver du inte längre söka expertråd eftersom det finns ett antal appar där ute som låter dig sätta föremål i ett virtuellt kök som hjälper dig att bättre förstå hur en viss förändring eller tillägg kommer att se ut.

Vi kommer att diskutera fem sådana appar med hopp om att hjälpa dig att designa ditt eget kök utan någon hjälp utanför. Så låt oss ta en titt.

5 bästa appar för kökdesign för Android

Houzz inredning

Denna app fungerar som en onlinemarknad och erbjuder också gott om information om designidéer. Det finns flera exempel på hem för designinspiration. Appen har en skissfunktion som låter dig lägga till kommentarer och göra ändringar över befintliga hemmafoton. Appen tillåter också användare att prova möbler i sina hem med ett virtuellt verktyg. Om det är något du gillar här kan du dessutom beställa det direkt från appen. På det här sättet vet du exakt vad du får för dina pengar.

Du kan också få designinspiration för ditt sovrum eller vardagsrum med denna snygga app. Houzz har också ett stort utbud av professionella hemförbättringar (arkitekter, inredare mm) som hjälper dig att få en mer personlig designidé. Med tanke på att du kan bläddra bland över 10 miljoner produkter på appen, tror vi att detta är en av de bästa kökdesign-apparna på Android just nu. Appen är gratis att ladda ner och använda även om det finns annonser ombord.

Hemdesign 3D

En av de bästa apparna där ute för design och användarvänlighet, Home Design 3D är en app som kan förvandla dig till en arkitekt på nolltid. Det hjälper dig att föreställa dig det perfekta hemmet (eller köket) för dig med bara några kranar. Appen har ett brett utbud av verktyg att välja mellan för att göra ditt kök perfekt för dig. Det finns en begränsning av antalet våningar du kan bygga med gratisversionen, och det är där "Guld" -versionen kommer in, vilket ger dig tillgång till byggnader med flera våningar.

Appen syftar till att ge kontroll över alla aspekter av hemdesign till kunderna, och vi gillar ansträngningen här. Det är en lättanvänd app, och vi känner att det är en anständig app att ha om du är en spirande inredningsarkitekt eller helt enkelt vill renovera ditt kök.

När du har utformat en design kan du enkelt dela den med omvärlden med sociala medier eller e-post. Home Design 3D är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och senare.

homify

Detta är mer en enhetlig plattform som samlar arkitekter och allmänna användare och erbjuder ett gäng idéer för hemförbättring. Du kan hitta flera idéer från de ständigt växande medlemmarna i homify community, så det finns ingen brist på designinspiration du kan hitta här. Appen har en funktion som heter idébok, som låter dig spara idéer för framtida referens. Det är ganska praktiskt med tanke på att appen kan ge dig massor av idéer på bara några minuter.

Vad mer är är att om du gillar en bild som listas på appen kan du till och med få information om arkitekten i huset eller det specifika rummet så att du kan komma i kontakt med dem och replikera upplevelsen i ditt hem. Bilder och inspiration kan filtreras av populära, bästa och nyligen tillagda tider, så att du har en sund spridning av innehåll att välja mellan. Homify är en communitydriven app, som kanske förklarar varför det är gratis att ladda ner och inte har annonser eller köp i appen. Appen fungerar på enheter med Android 4.4 och senare.

magicplan

Denna app är bättre lämpad för experter och de som är bekanta med planlösningar. Emellertid, det enkla att skapa en planlösning med denna app är vad som fick mig att välja detta i vår lista. Du måste helt enkelt ta en bild av ditt golv och appen hjälper dig att göra en ordentlig planlösning på några minuter. Även om processen med att göra en planlösning är ganska enkel, är det att skaffa dem vilket är något knepigt. När du har planerat din planlösning blir du ombedd att betala en nominell avgift (via köp i appen) för att ladda ner den på din enhet.

Detta är en liten varning och en som kan förbises med tanke på vilken typ av funktioner den erbjuder. Golvkartorna kan laddas ner i formatet PDF, JPG, 3D, Interactive Web Site, DXF, CVS, PNG och SVG. Varje planlösning sätter dig tillbaka med $ 2, 99. Se till att kolla in det.

IKEA Place

IKEA Place är byggt med ARCore tech inuti och är designat för dig som vill spara besväret med att komma in i en IKEA men ändå vill testa sina produkter hemma. Appens primära funktion är att fungera som en app som låter dig prova IKEA-möbler i ditt hem med en kombination av augmented reality och din telefons bakkamera. För att den här appen ska fungera måste användarna se till att rummet är väl upplyst och fritt från röran eller bländningar. Det är lika enkelt att komma åt den här funktionen som att knacka på den lilla visuella sökknappen i appens vänstra hörn.

Eftersom denna app kommer från IKEA kan den laddas ner gratis och saknar annonser och köp i appen. Det är en relativt ny app, men värt att titta om du vill få några IKEA-produkter till ditt kök. Eftersom appen använder ARCore-funktioner är den bara kompatibel med enheter som kör Android 7.0 och senare.