5 bästa appar för gruppmeddelanden 2020

Sociala medier har kommit långt under de senaste åren. Idag finns det appar för ganska mycket vad som helst, inklusive sådana som WhatsApp som låter dig ansluta till två eller flera personer samtidigt. En av höjdpunkterna i dessa IM-appar är att de tillåter stora grupper att prata och prata samtidigt. Dessa appar, som är kända som gruppmeddelanden, erbjuder dem som standard utan kostnad. Med tanke på branschens konkurrenskraft är det flera appar som utför en liknande funktion.

Med detta i åtanke är det viktigt att välja ut de bästa apparna som passar dig. Med tanke på mängden appar där ute kan det vara ganska svårt att skilja de goda apparna från de fruktansvärda. Så vi ska hjälpa dig här genom att prata om fem av de bästa apparna som erbjuder gruppmeddelanden. Det är uppenbart att du kanske har hört talas om några av dessa appar eftersom de är oerhört populära över hela världen.

Så låt oss titta på några av de bästa gruppmeddelanden-apparna i år.

5 bästa appar för gruppmeddelanden

WhatsApp

WhatsApp Messenger är en av de mest populära apparna där ute och har varit det första valet för snabbmeddelanden för miljoner användare runt om i världen. Dess plattforms karaktär gör det möjligt för användare av olika mobila operativsystem att samlas under en app. Sedan dess köptes av Facebook för några år sedan, har WhatsApp vuxit exponentiellt när det gäller marknadsandel, även om ökningen alltid fanns på korten före förvärvet. Gruppmeddelanden erbjuds här som standard och kontakter synkroniseras via telefonnummer. Du kan registrera dig för WhatsApp genom att helt enkelt begära ett engångslösenord till ditt registrerade mobilnummer.

Efter detta hittar du alla kontakter på WhatsApp i en lista direkt i appen. Kontakter kan meddela dig direkt eller lägga till dig i grupper. Gruppens administratör kan bestämma vem som kan kommunicera och publicera eller lyfta begränsningar i processen. WhatsApp Messenger är en gratis nedladdning i Google Play Store.

Telegram

Ytterligare en populär snabbmeddelanden-app, Telegram, tävlar direkt med sådana som WhatsApp för marknadsandel. Även om det inte finns någonstans så väl känd som WhatsApp, har Telegram funnits länge. En av de största funktionerna i Telegram när den först kom till ytan var det faktum att alla chattar på plattformen var krypterade från slutet till slut, vilket betyder att ingen kan läsa dina meddelanden, inte ens Telegram. Denna funktion har sedan dess gjort sin väg till nästan alla snabbmeddelanden app, inklusive WhatsApp.

Telegrams användargränssnitt är något annorlunda än WhatsApp, med färgschemat på den mörkare sidan. Detta kan vara en hit eller en miss hos kunderna, även om Telegram låter dig redigera eller ändra teman efter din smak. Grupper kan skapas här med lätthet så att du kan prata med nästan alla på jorden med en smartphone eller en dator. Telegram är också en av få appar som ger en robust stationär app. Till skillnad från WhatsApp kan Telegram fungera med ett användarnamn och lösenord, utan att kräva ett telefonnummer för att ansluta. Det betyder att du till och med kan använda appen på en vanlig surfplatta. Telegram är en gratis nedladdning i Google Play Store.

Slak

Slack är en företagsapp som används av företag för att hantera arbetsflöde och kommunicera bättre med team. Det kommer med datakryptering, vilket innebär att ingen, inte ens din chef kan läsa dina meddelanden om du väljer att inte dela din information. Med tanke på appens art är den mer lämpad för en arbetsplatsatmosfär och inte särskilt för enskilda användare.

Företag kan dra stor nytta av Slack genom att aktivera vissa funktioner som andra appar inte tillhandahåller. Slack används mestadels på datorer och appen uppdateras ofta med eventuella ändringar och bugfixar. Mobilappen är ganska anständig och synkroniserar meddelanden med desktop-klienten för att erbjuda kontinuitet. Slack är kanske en av de få appar där ute som ökade på grund av dess gruppmeddelandefunktioner. Enskilda konton stöds, men företagskonton måste betala för en prenumeration för att låsa upp alla funktioner. Slack är en gratis nedladdning i Google Play Store.

Google Hangouts

Denna app är kanske populär som en omväxlad version av Google Talk, en av de tidiga IM-klienterna som tog internet med storm. Med Hangouts ändrade Google dock saker och ting betydligt. Användargränssnittet ändras, där appen nu använder ett helt grönt gränssnitt. Eftersom det synkroniseras med ditt Google-konto kan du prata med alla som har ett Gmail- eller Google-konto med hjälp av Hangouts. Att skapa grupper är lika enkelt, så att du kan prata med flera kontakter samtidigt.

Google Hangouts har också funktioner som röstsamtal och videosamtal, medan du också kan använda det istället för en vanlig telefon (med Hangouts Dialer). Du måste dock betala för en prenumeration för att använda dessa funktioner. De individuella och gruppchattfunktionerna finns gratis här, så du är bra att gå så snart du öppnar appen. Hangouts är som standard tillgängligt på nästan alla Android-smarttelefoner eller surfplattor, men om det inte är det, se till att ta tag i den från Play Store.

GroupMe

Denna gratisapp är utformad specifikt för att hjälpa gruppchattar. Det kommer med möjligheten att registrera dig med ditt telefonnummer eller bara e-post. Dessutom, om en kontakt inte är på GroupMe, kan de gå med i konversationen via SMS, vilket säkerställer att ingen lämnas utanför pratten. GroupMe kommer också med en webbklient på groupme.com, så du har möjlighet att prata med dina vänner och familj utan att någonsin behöva din telefon.

Det är en enkel app och gör vad den ska göra. Så om gruppmeddelanden är vad du behöver föreslår vi starkt att du testar GroupMe. Appen kommer också med några exklusiva emoji, vilket ger mer chatt till dina chattar.