5 bästa appar för fotoredigering för Android år 2020

Med mobilfotografering taget till nästa nivå tack vare tillverkare finns det oändliga möjligheter när det gäller de foton du kan ta med din telefon. Samtidigt har programvaran också sett betydande förbättringar sedan de senaste åren. Vi pratar naturligtvis om mobilappar och hur dessa kompletterar de smarta kamerorna som finns på marknaden idag. Så om du har en utmärkt kameratelefon är det lika viktigt att ha rätt verktyg till ditt förfogande för att redigera eller göra fotona bättre.

Så vi kommer att prata om fem av de bästa fotoredigeringsapparna som finns tillgängliga för Android i år. Så låt oss ta en titt.

5 bästa appredigeringsappar för Android

Adobe Photoshop Lightroom CC

Denna app dyker upp överst på listan när vi pratar om fotoredigeringsprogramvara för mobil eller på annat sätt. Lightroom är speciellt otroligt populärt även på stationära datorer, vilket har hjälpt Adobe att föra den vidare till mobilplattformen för några år sedan. När det gäller redigeringsalternativ finns det gott om. Visst, du kommer att kräva Adobe Creative Cloud-prenumerationen för att få tillgång till en massa av dessa funktioner, men det är bara en liten varning. Men förutsatt att du har det här prenumerationen kan du redigera på flera enheter och plattformar, så att du kan hämta var du slutade.

Utvecklaren uppdaterar ofta appen med nya funktioner, vilket är uppfriskande med tanke på att vissa andra fotoredigeringsappar inte uppdateras så ofta. Detta berättar att Lightroom är en av Adobes största tillgångar och kommer att fortsätta vara under de kommande åren. Om du aldrig har gjort det, kan det vara den bästa tiden att göra det. Appen är gratis att ladda ner och saknar annonser. Den ovannämnda prenumerationen kan dock vara en nödvändighet för professionella användare.

Bonfire Photo Editor Pro

Om du letar efter en fotoredigeringsapp som kommer att skämma bort dig med val måste detta vara det. Bonfire har över 100 filter och redigeringsverktyg som hjälper dig att ändra dina foton som du vill. Filtren är olika och det finns vissa filter med modern / modern konst också (ungefär som Prisma). Så detta verkar vara den bästa appen för att redigera dessa casual selfies. Det bästa är att den orientering du tog bilden är knappt viktig här, eftersom den kan redigeras på vilket sätt som helst.

Du kan också ta bort fläckar och märken från dina bilder, vilket kan vara ett mycket praktiskt verktyg för inlägg på sociala medier. Om du letar efter anonymitet finns det ett speciellt förstoringsglasfilter som gör att du kan suddiga ut den önskade delen av bilden. Appen låter dig göra en omfattande sida vid sida jämförelse av ditt redigerade foto och den ursprungliga versionen. Appen är gratis att ladda ner, men den här versionen kommer med annonser. Det finns dock köp i appen, vilket skulle göra det möjligt för dig att stödja utvecklaren och ta bort de irriterande annonserna.

LightX Photo Editor & Photo Effects

Efter att ha sett popularitet på iOS-plattformen kan LightX för Android betraktas som lika bra om inte bättre. Det kommer med ett ganska attraktivt användargränssnitt, vilket gör det enkelt att navigera i alla viktiga funktioner. Du har några av de konventionella alternativen som filter, klistermärken osv, tillsammans med några komplexa redigeringsverktyg som oskärpa, förstora, collage, formjustering etc. Det är ganska populärt på Android, vilket bevisas av det faktum att det har installerats mer än 10 miljoner gånger redan.

Det finns några fiffiga sociala mediecentriska funktioner som att redigera färgerna på dina tänder och ta bort märken från dina bilder. Detta, tror jag, är en förutsättning bland moderna fotoredigeringsappar och det är bra att se det på den här appen. Slutligen låter appen dig också klottera på skärmen. Detta kan hjälpa dig mycket om du har en enhet som Samsung Galaxy Note, som kommer med en pennan.

Den gratis versionen av LightX stöds av annonser, men ett köp i appen kan göra att annonserna försvinner. Se till att kolla in det i Play Store.

Fotoredigerare av Aviary

Detta är för alla användare som föredrar om appen gjorde det mesta av det hårda arbetet för dem. Aviary hjälper dig att få några snabba ändringar av dina bilder, samtidigt som du erbjuder möjligheten att manuellt kontrollera ändringarna. Det är enkelt och enkelt att använda, vilket kanske är en av dess största höjdpunkter. Detta förklarar också varför det är oerhört populärt i Android-communityn, särskilt bland fotoredigeringsappar.

Många anser att det är den enda fotoapp som du behöver ha på din telefon, och jag måste säga att jag håller med denna bedömning. Tillägget av kosmetiska verktyg, även om det inte är förvånande, är verkligen en fin touch här. Du har också tillgång till standardfilter och klistermärken, precis som alla andra fotoredigeringsappar. Appen kan laddas ner gratis men innehåller köp i appen. Det finns inga annonser här, vilket är en lättnad för användarna. Inköpet i appen ger användare tillgång till några redigeringsverktyg för bonus, så det är definitivt värt en kontroll. Appen är kompatibel med Android 4.1 och senare.

PhotoDirector Photo Editor App

Med den här appen kan du lägga till några viktiga element i dina bilder. Nej, vi pratar inte om filter, men lager ovanpå foton (som jag medger är typ av filter) som kan förvandla dina foton helt. Du har tillgång till HSL- och RGB-färgreglagen för att erbjuda den extra flexibiliteten när du redigerar dina bilder. Ett tryck på en knapp justerar snabbt vitbalansen på dina foton så att de ser mer strålande ut.

Det bästa med denna app är dock kameran som den erbjuder som standard. Den här kameran erbjuder ytterligare funktioner som ger dig friheten att gräva telefonens aktiekamera-app. När det gäller appar från tredje part är PhotoDirector ganska anständigt. Appen är gratis att ladda ner men stöds av annonser med köp i appen.