5 bästa appar för digital klocka för Android

Sedan så länge vi kan komma ihåg har det varit oerhört bra att ha en klocka runt oss. Det fanns en tid då armbandsur brukade vara i trend. Men sedan uppkomsten av smartphones på scenen används väldigt lite armbandsur. Detta gör smartphones till en av de mest användbara resurserna för oss. Naturligtvis var klockappar tillgängliga på smartphones sedan de lanserades. Till och med funktionstelefoner har som standard en klocka.

Så är det vettigt att få en klocka-app för din smartphone när det redan finns en tillgänglig som standard? Men ja. Eftersom standardklockappar är grundläggande, ger de dig inte möjlighet att anpassa eller anpassa dess utseende efter din smak. Lyckligtvis finns det ett gäng klockappar tillgängliga på marknaden idag som låter dig använda dem längs din nattduksbord, så att du kan konvertera din telefon till en fullblåst digital klocka.

Vi ska prata om fem av de bästa digitala klockapparna som finns tillgängliga för Android för att hjälpa dig hitta den bästa appen där ute. Så låt oss ta en titt.

5 bästa appar för digital klocka för Android

LED Digital klocka

Detta är en mycket anpassningsbar live-tapet-app för Android, så att du kan anpassa tidsformatet, stilen och färgen enligt dina önskemål. Eftersom det är en levande tapet, kommer du definitivt att betala din batteritid om du håller den på längre tid. Med detta i åtanke är det vettigt att placera detta bredvid din nattduksbord med laddaren ansluten. Utöver tiden kan du också ställa in datum- och dagvisningen, vilket ger dig mer information. Förutom andra anpassningsalternativ som är tillgängliga här låter appen dig också anpassa klockans storlek med möjligheten att få teckensnitten att se så stora ut som de kan på din skärm.

Det finns tusentals färger att välja mellan också, så förvänta dig inte att få slut på färger inom den första minuten. Appen har anständiga betyg i Google Play Store och är kompatibel med smartphones och surfplattor som kör Android 4.4 eller högre. Appen är gratis att ladda ner och har annonser ombord. Det finns dock inga köp i appen.

Stor digital klocka

Detta är en av mina favoritappar för digital klocka i Play Store, eftersom det ger dig samma utseende och känsla som en vanlig digital klocka på din säng. Du kan anpassa visningsinställningarna i viss utsträckning och till och med ändra orienteringen enligt din önskan. En smart funktion här är att klockan på skärmen kan flytta runt på skärmen för att undvika inbränning på en viss del av din smarttelefonskärm. Vi rekommenderar användare att aktivera den här funktionen för att skydda din telefon från mörka platser och döda zoner på din skärm.

Eftersom den använder hela bredden på enhetens skärm, ger den utseendet på en konventionell digital sängklocka. Förutom att visa tiden kommer det också att omnämna dina larm, om några. Det finns dock ingen tidsvisning här. Med utmärkta betyg på Play Store är den här appen definitivt värd att titta. Det bästa är att Big Digital Clock är en gratis nedladdning och inte har några annonser eller köp i appen. Appen fungerar med enheter så gamla som Android 3.0.

Väckarklocka för mig

Även om detta kan vara en utmärkt sängklocka, är nyckelfunktionen här mångsidigheten hos den inbyggda väckarklockan. Du kan ställa in enheten så att den vaknar upp med din favoritmusik, till och med ställer in bakgrunder och widgetar du väljer och mer. Det är också en utmärkt digital klocka på sängen eftersom den kan visa datum, tid och vädret på din nuvarande plats och täcker alla grunder för en modern digital klocka.

Larmfunktionen förtjänar ett särskilt omnämnande eftersom det kan få dig att lösa komplexa frågor när du vaknar för att snooze larmet, så att du inte går tillbaka till sömn omedelbart efter att du har snoozing larmet. Du kan behålla så många larm på appen som du vill, vilket är fallet med de flesta larmappar verkligen. Denna app har byggts med användarna i åtanke, varför det är en av mina favorit väckarklockor där ute. Om du har använt lagerklockan fram till nu kommer du att ändra ditt liv för gott för att byta till detta.

Appen är en gratis nedladdning i Google Play Store, men kommer med annonser och köp i appen. Du kan använda den här appen på valfri smartphone / surfplatta som kör Android 4.1 eller senare.

Digital klocka sekunder

Detta är ännu en app för digital klocka som kan se väldigt elegant ut på din säng. Som appnamnet antyder kan detta ge den aktuella tiden tillsammans med sekunder, vilket är något som inte alla digitala klockappar kan ge. Detta innebär också att det är ett större avlopp på batteriet, så se till att hålla enheten ansluten till en laddare om du använder det över en natt. Det finns i flera strålande färger, även om det inte finns för många val när det gäller andra aspekter. Men utvecklarna vill ha en standard retro digital klockstil här, så vi kommer inte att klaga. Appen är gratis att ladda ner och saknar annonser eller köp i appen.

Digital klocka widget

Detta är bara en klockwidget för din Android-smartphone, och inte särskilt en klocka-app. Det är modellerat på klocka-appen från Sony Xperia-smartphones, som har ett anständigt efterföljande där ute. Den är kompatibel med alla smarttelefoner och är inte bara begränsad till Xperia-enheter. Widgeten kan anpassas så att du kan lägga till andra mätvärden som väder, samt datum och dag. Eftersom användare kan interagera med widgets öppnar en app som användaren tilldelar genom att trycka på widgeten. Det är en ganska anständig widget, och vi gillar verkligen de anpassningsalternativ som finns tillgängliga här. Digital Clock Widget är gratis att ladda ner, men det finns annonser och köp i appen.