5 bästa appar att skriva på bilder

Fotoredigering idag är inte densamma som för några år sedan. Det finns flera appar idag som hjälper dig att redigera foton till dess detalj. Med detta i åtanke skulle du tro att helt enkelt att skriva över dina foton inte borde vara ett tufft jobb. Men det kan vara om du inte får rätt app på din smartphone. Så idag kommer vi att prata om några appar som hjälper dig att redigera dina foton och till och med skriva över bilder inom några steg. Med tanke på mängden appar där ute kan det vara ganska svårt att individuellt lista upp de bästa apparna. Vi kommer dock att begränsa det till de fem bästa apparna som vi kan hitta i Google Play Store.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa appar att skriva på bilder

PicMonkey

Detta är en omfattande fotoredigeringsapp som kan hjälpa dig att göra ändringar i befintliga bilder, lägga till filter och naturligtvis skriva över bilder eller till och med lägga till logotyper. Du kan till och med justera klistermärkenas eller textens transparens, vilket ger dig omfattande kontroll över redigeringar. Dessutom kan du också justera ljusstyrkan på en bild, beskära eller ändra storlek på bilder eller använda "Presto" -funktionen för att automatiskt förbättra din bild med förinställda inställningar.

Med appen kan du också lägga till konturer och justeringar av hud, tänder och så vidare, men dessa funktioner kräver ett köp i appen. PicMonkey låter dig röra upp dina foton för personligt bruk eller göra professionella uppdrag, så användningsfallen är mycket med denna app. Den nya funktionen som heter Cutout låter dig radera bakgrunder selektivt eller använda former som cookie cutter. PicMonkey är en gratis app i Google Play Store utan annonser, även om det sker inköp i appen. Appen fungerar med enheter som kör Android 5.0 och senare.

Phonto

Denna app har mer vädjan eftersom den är utformad för att erbjuda användare ett sätt att lägga till text över bilder. Det finns över 200 teckensnitt att välja mellan, vilket kan göra ditt jobb svårt med tanke på de val som erbjuds. Naturligtvis kan du ändra storlek på text, så det finns inget brist på redigeringsalternativ med den här appen. Du kan också ladda ner gratis typsnitt från onlinekällor, vilket ger dig friheten att föra dina egna favoritstilsorter till ekvationen. Tillverkarna av appen nämner att appen inte kommer att fungera på samma sätt som dess iOS-motsvarighet främst på grund av plattformens begränsningar, så om du har använt Phonto på iOS, förvänta dig inte samma nivå av kontroller här.

Med över 10 miljoner installationer är Phonto ett otroligt populärt erbjudande i Play Store. Det är en gratis nedladdning, men kommer med annonser och köp i appen. Om du gillar appen och dess funktioner rekommenderar vi starkt att du väljer det annonsfria alternativet från Inställningarna som gör att du kan göra ett köp i appen och ta bort annonser helt och hållet. Appen fungerar med enheter som kör Android 4.0.3 och senare.

Snapseed

Snapseed är ett allmänt populärt Google-program som låter dig göra omfattande fotoredigering direkt från din smartphone. Det är designat för Android, vilket innebär att du hittar alla viktiga verktyg för att förbättra dina bilder. Du kan ändra bakgrundsöppenhet (bokeh), förbättra vitbalansen och till och med lägga till text till dina bilder även om processen är lite mer tråkig än vanligt. Vi rekommenderar denna app för att samla in funktioner som den erbjuder, vilket gör den till en populär app bland användare och bildredigeringsexperter.

Med den selektiva filterborsten kan du göra granulära ändringar av dina foton som kan förbättra hela bilden. Snapseed var också bland de första apparna där ute för att stödja råa och .dng-filer som standard. Med detta i åtanke är appen mycket betraktad som en av de bästa fotoredigeringsapparna på Android. Eftersom appen kommer från Google får den ofta uppdateringar med nya funktioner och tillägg. Snapseed är förväntat en gratis nedladdning i Play Store utan annonser eller köp i appen. Den är kompatibel med enheter som kör Android 4.4 och senare.

Pixlr

Detta är ett utmärkt fotoredigeringsprogram som hjälper dig att göra en hel del förändringar av ditt foto samtidigt som du inkluderar grundläggande redigeringsfunktioner som möjligheten att lägga till text över dina foton. Bilderna kan filtreras eller till och med konverteras till konstverk med hjälp av Pixlrs smarta redigeringsalgoritmer. Naturligtvis låter appen dig också ta bort eller redigera fläckar från ansiktet, bleka tänderna och så vidare. | f det finns en funktion eller filter som du använder ofta, du kan hitta den snabbt från din favoritlista. Pixlr är också ett bra verktyg för att göra collage med hjälp av en rad foton från ditt fotogalleri.

Pixlrs bibliotek med effekter och funktioner växer ständigt, så att du kan göra mycket fler ändringar och ändringar av dina foton med efterföljande appuppdateringar. När du har fått den redigeringen du önskar kan du dela dem direkt på sociala medie-appar som Facebook, Instagram etc. Pixlr är en gratis nedladdning i Google Play Store och kommer med annonser och köp i appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.1 och senare.

PicLab

Denna app är specifikt lämpad för dem som är typografier, tack vare antalet tillgängliga teckensnitt och stilar att välja mellan. Förutom dessa funktioner tillåter appen dig också att göra omfattande ändringar av foton genom att ta bort fläckar och lägga till filter. Det bästa med den här appen är att den inte kräver att användare har någon förkunskaper om redigering på sin telefon eller på annat sätt. Det är lätt att förstå och du kommer att lära dig allt om funktionerna på nolltid. Appen har förinställda förhållanden för beskärning och skärning av bilder som passar för sociala medier.

Appen har också ett ritverktyg ombord, så att du kan skriva med en vanlig penna markör ovanpå bilder. Slutligen låter appen dig också göra collage med flera bilder. Det är en gratis app från Play Store och kommer med annonser och köp i appen. Kolla in det.