5 bästa appar att göra-listor för Android år 2020

Produktivitet är en av de viktigaste aspekterna av dagens smarttelefon och surfplatta. Produktivitetsappar finns i överflöd där ute idag, så att du kan få ut det bästa av din enhet. Produktivitetsappar täcker en stor mängd appar, så det är viktigt att skilja mellan rätt typ av appar.

Kunder kan vara medvetna om att göra-appar, som hjälper dig att ställa in påminnelser med anteckningar för framtida möten eller uppgifter. Det finns så många att göra-appar tillgängliga i Google Play Store, och det kan vara en fråga att skilja mellan de goda och de genomsnittliga. Med det i åtanke har vi beslutat att sammanställa en lista med några att göra-appar idag som är tillgängliga för Android-plattformen.

Om du har använt Android-plattformen tidigare är det mycket troligt att du har hört talas om minst några av dessa applikationer. Tänk på att dessa är det bästa av partiet, och några av dem har vissa funktioner som andra saknar. Så allt kommer egentligen till personliga preferenser. Kom ihåg detta och se till att alla appar har positiva effekter och negativa innan du bestämmer dig.

Wunderlist

Flera experter har bedömt att det är den bästa att göra-appen som finns i världen idag, helt enkelt för den typ av funktioner som den erbjuder ut ur lådan. Med tanke på att de flesta av kärnfunktionerna i Wunderlist är ganska lika med andra att göra-appar, kan utvecklaren bara skilja sig i termer av den totala användarupplevelsen. Och det är ganska tydligt att gå igenom den typ av funktioner som den erbjuder att Wunderlist helt enkelt är den bästa att göra-appen där ute.

Du kan bifoga foton, PDF-filer och dina presentationer till anteckningar. Det faktum att du kan samarbeta med familj och vänner gör dessutom ett värdefullt tillägg till din applista. Appen levereras med stationära, mobila och surfplattor, med praktiska synkroniseringsfunktioner som gör att du kan ändra / redigera dokument och anteckningar i realtid. Det finns mappar som du kan skapa inom Wunderlist, så att du kan organisera ditt innehåll bättre.

En snygg social funktion gör att du kan börja nya konversationer om att göra-listor med de du samarbetar med. Medan Wunderlist-appen är helt gratis att ladda ner, kan du få Pro-versionen för $ 4, 99 / månad för att låsa upp en handfull funktioner på appen.

Google Keep

Googles dedikerade app för apper, Google Keep, är också oerhört populärt. Även om det inte har samma typ av funktioner som vissa andra anteckningsappar, är det fortfarande värt att försöka med tanke på det enkla användargränssnittet som det erbjuder. Textfönstret erbjuder inte många funktioner, även om Google nyligen har lagt till en handfull funktioner ombord.

Appen har också samarbetsfunktionen, så att du kan lägga till flera användare för att tillsammans redigera en anteckning eller en påminnelse. Om du är något glömsk kan du platsbaserade påminnelser på Keep så att du kan bli påmindad när du anländer till en viss plats. Dessutom låter appen dig skissa dina anteckningar om du vill skapa något. Även om detta inte är idealiskt för alla telefoner, är det bra att ha en funktion som denna som standard.

Google Keep är en gratis applikation och kan laddas ner av enheter med nästan alla Android-operativsystem. Se till att kolla in det.

TickTick

TickTick lyckas lysa trots förekomsten av flera populära anteckningsappar som finns tillgängliga på Android. Samarbetsfunktionen gör att flera användare kan gå med i ett dokument för att redigera eller ändra det, vilket sparar dyrbar tid i en affärsmiljö. Med kalendervyn får du en detaljerad inblick i dina framtida eller tidigare möten och påminnelser. Du kan också synkronisera med andra tredjepartskalendrar, vilket gör det bekvämt. Naturligtvis kommer appen också med plattformsappar, så att du bättre kan samordna förändringarna.

Appen kommer också med köp i appen, så att du kan låsa upp några praktiska funktioner. Du kan också lägga till foton och andra bilagor till dina anteckningar. Appen kommer också med en widget, så att du kan få en första titt på alla dina anteckningar och påminnelser. TickTick har fått utmärkta betyg och har redan laddats ner nästan en miljon gånger. Med detta i åtanke rekommenderar vi starkt att du testar detta.

Trello

Detta är en lite mer funktionell app eftersom den ger dig djupare kontroll över vilken typ av innehåll du kan ladda upp. Om du har flera uppgifter konfigurerade i appen kan du skapa och anpassa arbetsflöden för vissa projekt. Om du har en kommentar till en av dina anteckningar kan du svara med ett Android Wear smartwatch. Denna speciella funktion kan bli en lyx, men är ändå bra att ha. Du kan till och med bifoga filer från tjänster som Google Drive och Dropbox.

En av funktionerna som jag personligen gillar är synkronisering offline. Om du befinner dig i ett område där det inte finns internetuppkoppling kan du spara ditt inlägg offline och appen synkroniseras automatiskt med molnet på alla dina enheter. Trello erbjuder alla funktioner som nämns ovan helt gratis och det finns inga betalningserbjudanden tillgängliga. Vad du ser är vad du får. Appen har laddats ner nästan 5 miljoner gånger, vilket gör den till en av de mest populära apparna där ute.

Todoist

Senast på vår lista är Todoist, som också är ganska populär bland massorna. Som vi nämnde ovan är de flesta antecknings- och produktivitetsappar beroende av användarnas personliga preferenser. Todoist är populärt för den typ av funktioner som den erbjuder, liksom användarvänligheten. Det följer de nya Android UI-principerna och ger dig en aktie-app-look som totalt sett.

Användare kommer att kunna ställa in tid / datum och platsbaserade påminnelser i appen, samtidigt som de sätter mål för dina projekt. Det finns specifika push-meddelanden för dessa funktioner också. Det finns över 10 teman att välja mellan, så att du kan stämma stämningen efter din smak. Todoist kommer med köp i appen, vilket hjälper dig att låsa upp en handfull fängslande funktioner. En stor del av funktionerna kan dock användas med gratisversionen.