5 bästa appar för affischskapare för Android

De flesta av oss älskar konst. Men inte alla har tid eller ibland förmågan att göra anständig konst. Det är här en handfull appar är praktiska. Idag diskuterar vi en handfull applikationer som gör affischen, som hjälper dig att få ut det bästa av din smartphone. Det finns en mängd olika applikationer där ute, men alla har sina egna uppsättningar med funktioner som gör att den sticker ut från mängden. Dessa är i princip som filter för dina befintliga foton. De flesta av dessa appar låter dig ta en bild från galleriet och konvertera den till en anständig affisch. Det är ett enkelt och bekvämt sätt att förvandla dina foton till något speciellt. De flesta av dessa appar är gratis, så du behöver inte oroa dig för att skala ut mycket framme.

5 bästa appar för affischskapare för Android

Poster Maker & Poster Designer

Denna app ger användarna omfattande redigeringskontroller så att du kan redigera praktiskt taget alla foton i ditt galleri. Naturligtvis har appen fått fantastiska recensioner från ett antal källor och allmänheten, så att du kan vara säker på att du ska få det bästa här. När det gäller funktioner gör appen ganska mycket vad den ska. Du kan lägga till anpassade ramar till dina affischer så att de sticker ut från mängden. Dessutom kan användare lägga till sin egen unika touch till sina foton genom att lägga till anpassade element från sitt galleri eller så kan de till och med ladda ner lite innehåll direkt i appen. Du kan enkelt zooma in och ut från fotona, vilket är viktigt om du vill ha fotona på ett visst sätt.

Eftersom det är en gratis app kommer den med annonser ombord. Applikationen också som köp i appen om du vill köpa något från utvecklarna direkt. Det finns en handfull attraktiva mallar att erbjuda, så vi föreslår att du tittar närmare på det. Sammantaget är detta ett bra erbjudande och redigerar dina foton på ett sådant sätt att användare inte skulle kunna se om det är en riktig affisch eller inte. Du kan dela dessa affischer som du skapar via sociala medier och spara dem direkt i ditt galleri för din egen visning. Utvecklaren uppdaterar appen med jämna mellanrum med några nya funktioner och bugfixar, så användarna kan vara säkra på att synkronisera med alla ändringar som utvecklaren gör.

Cover Photo Maker & Designer

Detta marknadsförs som en omslagsbilddesigner, mest för att använda i sociala medier. Appen har en spännande uppsättning funktioner ombord, inklusive möjligheten att använda flera unika filter. Användare kan också välja mellan över 80 teckensnitt och 200 anpassade plockade strukturer för att ge sina bilder en annan touch. Detta betyder att även om två personer använder appen kommer de redigerade fotona inte att ha samma typ av textur eller typsnitt. Även om appen specifikt används för att redigera dina foton för sociala medier, kan den också användas för att döda lite tid. Jag personligen testade flera bilder med unika teckensnitt och texturer för att döda en tid, och jag blev inte besviken.

Appen låter dig också lägga till valfritt antal teckensnitt eller texturer till dina bilder, så du behöver inte begränsas av storleken på ditt foto. De omfattande kategorierna på skärmen gör det lättare för nybörjare att få exakt vad de letar efter i ett filter. Appen kommer med annonser, vilket inte är mycket oroande eftersom det är gratis. Eftersom det inte nödvändigtvis kräver den senaste maskinvaran eller programvaran, bör användare med någon enhet med Android 4.0.3 eller högre kunna använda den. Var noga med att prova den här appen.

PosterLabs

Denna app ger dig utmärkta affärskompetenser med bara några kranar. Naturligtvis har du ett stort antal anpassningsalternativ att välja mellan, så att du inte hittar appen på något sätt. Användare får skapa affischer som påminner om vad vi ser i tidningar eller filmaffischer, vilket ger dig ditt eget skådespel. För att se till att du kommer ihåg när och var fotona togs, kommer appen också med en inbyggd tids- och platsstämpel, så att du kan återuppleva ögonblicket då en viss bild togs.

Ingen sådan app är komplett utan delningsalternativ. Du kan dela de redigerade affischer direkt från appen på alla större plattformar som Facebook, Twitter osv. Appen har fått ett betyg på 4, 4 konsekvent i Google Play Store, som talar volymer om hur nöjda kunderna är med appen. Det är en gratis nedladdning, naturligtvis, även om du måste göra med annonser. Appen är kompatibel med alla enheter med alla enheter som kör Android 4.0.3 och senare och täcker ett stort antal Android-enheter som för närvarande cirkulerar i naturen. Det uppdaterades först nyligen, så utvecklarna är helt på topp och ser till att alla nya funktioner läggs till appen direkt.

PostWrap

Ganska mycket som apparna som vi talade om ovan, med PostWrap kan du enkelt konvertera all text du vill ha till anständiga små affischer. Du kan inte lägga till ytterligare bilder ovanpå texten här, men det här är utmärkt att skapa anpassade textaffischer för att hänga på din vägg eller till och med som en present till dina nära och kära. Du får välja mellan liten text och en något större text. När du spelar upp appen hamnar du på en skärm där du måste skriva texten du vill konvertera till en affisch. Eftersom det här är ganska mycket en affischapp, kan du förmodligen inte anpassa detta lika mycket som de andra apparna på den här listan.

Ibland är det att hålla det enkelt ganska mycket allt man behöver från en app, och utvecklarna har förstått detta ganska bra. Appen levereras som standard med en viss mängd teckensnitt, och du kan ladda ner och installera dina egna teckensnitt som du vill. Appen är en gratis nedladdning, och den innehåller inte heller annonser, vilket är ganska anständigt. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0.3 och senare, så du bör inte möta kompatibilitetsproblem även om du har en lite äldre enhet.

Fotoposter

Detta är en ganska attraktiv app att ha på din telefon, och den ger dig tillgång till ett brett utbud av alternativ att leka med. Det kan ta texter och annat innehåll över en befintlig bild som inte är till skillnad från andra appar i den här listan. Appen kan också användas för att skapa gratulationskort som du kan dela online. Det finns ett stort antal mallar att dela från, så du kommer förmodligen att spendera mycket tid på att leta efter den bästa mallen för din smak. Användare har kritiserat bristen på korrekta teckensnitt för appen, så användarna rekommenderas att använda den som en fristående fotoredigeringsapp. Användare kan välja mellan mallar som babyplakater, examen, bröllop, födelsedag, fest, försäljning, saknad, jobbaffischer. Så inte bara kan du använda det för sociala medier, utan också för professionella ändamål.

Appen har ett 3, 8-betyg i Google Play Store. Appen har laddats ner nästan 500 000 gånger redan, så den är allmänt populär bland Android-användare. Appen har inga köp i appen, och den är gratisapp. Kunderna måste dock gå igenom annonser på appen. Appen är kompatibel med enheter som kör Android 3.0 och senare. Även om appen har mindre alternativ än andra, gör den vad den ska. Om du vill ladda ner en fotoredigeringsapp utan krusiduller, se till att kolla in det här.