5 bästa app i realtid för Android 2020

I realtid aktiekursappar för Android kan du navigera i den turbulenta världen av aktier, obligationer och andra finansiella instrument. Till skillnad från aktiekurswebbplatser och stationär mjukvara tenderar realtidsaktiprogram för Android att vara väldigt enkla att navigera, och du kan ta dem med dig vart du än går så att du alltid är känd och redo att fatta ett bra investeringsbeslut .

Den officiella Android-appen Investing.com är en av de mest populära apparna i realtid för Android. Den visar live-offertar och avgifter för mer än 100 000 finansiella instrument över 70 globala börser. Bland instrumenten ingår aktier, obligationer, råvaror, terminer, optioner och andra. Med Android-appen Android kan du skapa en personlig portfölj och hålla den synkroniserad med ditt Investing.com-konto. Anpassningsbara varningar säkerställer att du aldrig kommer att missa en viktig marknadsrörelse och kanske till och med missa en fantastisk investeringsmöjlighet.

Förutom traditionella finansiella instrument inkluderar Investing.com också information om kryptokurser, såsom marknadsnyheter, priser, möss och volymförändring för Bitcoin, Ethereum, Monero, Ripple, Litecoin, IOTA och många andra. Investing.com Android-appen har nu ett nytt mörkt tema, så att du kan somna och titta på din portfölj växa i värde utan att tappa ögonen.

Robinhood är en realtidshandelsapp som låter dig handla aktier på större börser utan provisionskostnader. Appen startade med idén att en teknikdriven mäklare skulle kunna fungera med betydligt mindre omkostnader. I stället för att spendera stora pengar på tegel- och murbrukaffärer och TV-annonser, håller Robinhood sina driftskostnader så låga som möjligt och överför sina besparingar till sina kunder. Dessutom kan du faktiskt tjäna upp till $ 500 gratis aktier som inkluderar några av de mest populära aktierna på marknaden genom att hänvisa till en vän.

Trots sin lågkostnadskaraktär använder Robinhood samma modernaste säkerhets- och sekretessmekanism som traditionella finansinstitut gör, och företaget är till och med medlem i FINRA (Financial Industry Regulatory Authority) och SIPC (Securities Investor Protection Protection) Företag). Robinhood är för närvarande endast tillgängligt för människor som bor i USA, men företaget har avslöjat sin plan att expandera till Australien och eventuellt även andra marknader.

Robinhood är ombord på kryptotåget och erbjuder cryptocurrency-handel utan avgifter, intuitivt utformade diagram och historiska marknadsdata och utmärkt stöd.

Webull är en global leverantör av handelsdata och utvecklaren av en av de bästa aktiekursapparna i realtid för Android. Den enkla namnet Webull hjälper den här eleganta aktiemarknadsappen att följa aktiemarknaden genom att ge dig levande kurser för aktier, forex och index. Appen har också finansiella nyheter, och du kan synkronisera den med ditt Google Finance-konto för att alltid se exakt hur din portfölj presterar.

Webull kommer med anpassningsbara widgetar som du kan placera på startskärmen på din Android-smarttelefon för att se hur några av de viktigaste finansiella instrumenten i din portfölj går utan att ens öppna appen, och du kan också ställa in varningar för att vara omedelbart i veta om betydande prisrörelser. Webull har översatts till 11 språk, inklusive engelska, kinesiska, hindi, spanska, portugisiska, franska, tyska, italienska, malaysiska, thailändska och Bahasa Indonesien.

Grundat av Michael Bloomberg 1981, är Bloomberg en pålitlig leverantör av finansiella nyheter samt utvecklaren av Bloomberg Terminal, som är ett datorprogramvara som gör det möjligt för proffs att övervaka och analysera realtidsdata för finansiella marknader och placera affärer via Bloomberg Professionell service.

Bloomberg-mobilappen ger Bloombergs finansiella nyheter och marknadsdata till mobila enheter. Appen är lätt att anpassa, så att du kan konfigurera exakt vilken typ av information du vill få och när du vill att prisvarningar ska utlösas. Du kan skapa en personlig portfölj för att alltid veta om du är i grönt eller rött. Och när något viktigt händer i finansvärlden kan du titta på Bloomberg Television Live direkt från appen för att få en omfattande och pålitlig täckning av nyheter.

StockTwits är en aktiekurs-app i realtid med en fantastisk social komponent. Utvecklarna av StockTwits förstår att bakom varje aktiekursrörelse finns människor som trots allt är känslomässiga varelser som påverkas av andras beslut och åsikter. Det är därför StockTwits visar trendande tweets från tusentals riktiga investerare och handlare bredvid prisgrafer, diagram och globala marknadsnyheter.

StockTwits har också en inbyggd snabbmeddelandeplattform för samarbete med andra handlare och investerare i realtid. Om du har ett Robinhood-konto kan du logga in på det och använda det för att göra affärer direkt från StockTwits.