5 bästa ansiktsbyteappar för Android

Tekniken har utvecklats mycket under de senaste åren. De flesta av utvecklingen har skett i smartphonekategorin, med telefoner som nu kan lura som bara kunde uppnås med hjälp av professionell mjukvara som Adobe Photoshop och andra. En ny trend som har tagit världen med storm är ansiktsbyte. Detta populariserades först av Snapchat med sitt livefilter och är nu tillgängligt på flera applikationer. Men vad händer om du vill prova ansiktsbyte utan att registrera dig för något av de sociala nätverken?

Tack vare flera Android-utvecklare finns det appar där ute som erbjuder ansiktsbytefunktion med den främre kameran på din smartphone. Det här är fotoredigeringsappar, så du behöver inte en lång registreringsprocess för att komma igång. Det finns många appar som erbjuder ansiktsbyte, och för att göra det lättare för dig att välja det bästa där ute har vi beslutat att sammanställa en lista över de bästa ansiktsbyteapparna på Android.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa ansiktsbyteappar för Android

Ansikts byte

En sak du hittar med ansiktsbyteappar är att de alla heter på liknande sätt, så det är viktigt att veta om utvecklaren innan du laddar ner en app. Detta speciella erbjudande kommer med en rad Snapchat-stilfilter, inklusive det populära hundens ansiktsfilter. Alla filter kan nås från appen, medan vissa bara är tillgängliga för betalande kunder. Gratis användare får dock tillgång till ett antal filter, så vi kommer inte att klaga.

Appen erbjuder också en rad rörelseklistermärken som uppdateras ofta för att hålla innehållet friskt. Dessutom finns det ett klassiskt collage-läge som gör att du kan fästa två eller flera bilder i en grupp. Tack vare ett gäng redigeringsverktyg till hands ger appen full kontroll till användarna. När du väl har fått ditt konstverk kan det delas på sociala medieplattformar som Instagram, Facebook etc. Detta är en gratis nedladdning i Google Play Store, men kommer med annonser och köp i appen.

Face Swap av Microsoft

Med tanke på det arbete som Microsoft har utfört inom AI-fältet är det inte förvånande att företaget har en egen ansiktsbyteapp. Med appen kan du prova nya frisyrer, sätta dig i relevant bakgrund och välja från en lista med trendiga ansikten att byta med. Användare kan också lägga till roliga effekter på foton och lägga till ytterligare anpassning till dina bilder. Funktionen jag älskar mest här är appens förmåga att byta flera ansikten i ett gruppfoto.

Du kan använda ansiktssökning från webben, ta en bild från din kamera eller välja ett foto från ditt bibliotek, antingen sätt, appen ger dig en massa alternativ att välja din bildkälla. Du kan ställa in och förbättra dina bilder innan du lägger upp dem på olika sociala mediesajter. Naturligtvis kan du också välja att hålla fotona privata och spara dem i ditt bildgalleri. Denna app från Microsoft är en gratis nedladdning och saknar annonser och köp i appen. Det fungerar med smartphones och surfplattor som kör Android 4.4 eller högre.

Face Swap Booth

Denna app har ett stort förvar med kändisbilder och ansikten, så att du kan sätta ditt ansikte på ett brett utbud av bilder och vice versa. Appen använder avancerad ansiktsdetekteringsteknik för att se till att ansiktsbytet görs perfekt. Men användare måste komma ihåg att ansiktsbyte fungerar bättre under korrekt belysning och inställning. Svagt upplysta foton gör för fruktansvärda ansiktsbytebilder. Förutom ansiktsbyte, låter appen dig också placera objekt på bilder och därmed bredda sin kompetens.

Detta möjliggör också granulärbyte, dvs byta någons ögon eller öron i en bild, vilket resulterar i en ganska rolig upplevelse för alla inblandade. Appen kan laddas ner gratis från Google Play Store, men det finns annonser som en app köper ombord. Samtidigt som alla appens funktioner är fria att använda, är den enda skillnaden mellan den betalade och gratisversionen annonser. Så om du gillar att använda den här praktiska kameraprogrammen men inte vill se annonser, bör du göra ett köp i appen.

Face Swap - Live Face Sticker

Denna app kombinerar funktionerna i ansiktsbyte med avancerade redigeringsförmågor samt filter för att ge användarna en omfattande ansiktsbyteapplikation. Med din kamera kan du prova olika effekter för att se vilken som passar dig bäst. Det kommer med levande klistermärken, en rad filter och cirka 30 mallar att välja mellan, vilket ger dig en omfattande fotoredigeringsupplevelse. Med betyg på över 4 stjärnor i Play Store är det tydligt att fansen föredrar denna app av en anledning. Det bästa här är att appen är helt gratis att ladda ner men stöds av annonser. Det finns ingen premiumversion här, vilket innebär att du får tillgång till alla funktioner när du installerar den. Appen kräver smartphones och surfplattor som kör Android 4.1 eller högre.

Ansiktsbyte: Snappy Photo Filters-klistermärken

Detta är ännu en praktisk ansiktsbyteapp som har ett brett utbud av redigeringsalternativ. Det finns flera populära tillägg / filter tillgängliga här, medan du manuellt kan infoga objekt i ditt foto för att ta kontroll över redigeringen. Till exempel kan du placera hundöron på dina bilder istället för att ta ett livefoto. Det finns flera söta effekter att välja mellan, vilket gör detta till mer än bara en standard ansiktsbyteapp.

Det låter dig ta bilder med kameran eller välja en bild från galleriet, så alternativen är oändliga. När du har önskat filter / effekt kan du spara det i ditt galleri eller dela det på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram etc, med beskärningsalternativ tillgängliga i appen. Detta är kanske den bästa appen för att få tillgång till alla sociala medieklistermärken som är populära just nu. Face Swap är en gratis nedladdning i Play Store, men det finns annonser ombord.