5 bästa anonyma Cryptocurrency-utbyten utan KYC-verifiering 2020

I många länder runt om i världen, inklusive USA, Kanada, Storbritannien, Nya Zeeland och Australien, antogs KYC (Know Your Customer) lagar och förordningar för att förhindra att banker och andra finansiella institutioner används av brottslingar för penningtvättaktiviteter .

Redaktörens val

Vi rekommenderar starkt världens största krypto-utbyte, Binance, om du letar efter ett utbyte utan den strikta KYC-verifieringen. Dessa konton är perfekta för avslappnade investerare som vill äga en liten mängd cryptocurrency.

Med Binance kan du ta ut upp till 2 BTC per dag med ett overifierat konto, allt du behöver är en e-postadress.

Kom igång med Binance här.

Till en stor överraskning för många cryptocurrencyinvesterare omfattar dessa lagar och bestämmelser även cryptocurrency-utbyten. Detta innebär ofta att det i praktiken är mycket mer komplicerat och tidskrävande att ta ut pengar från ett utbyte med KYC-verifiering än att skicka pengar till börsen. Sådana utbyten kräver ofta att deras kunder skickar in två eller flera delar av personlig identifiering, och själva inlämningen garanterar inte verifiering.

Om du planerar att utbetala din investering i cryptocurrency inom en snar framtid eller snarare vill hålla din personliga information till dig själv, har vi en lista med 5 bästa anonyma cryptocurrency-utbyten utan KYC-verifiering som gärna skulle göra affärer med dig år 2020.

Med över 6 miljoner användare har detta relativt unga Hong Kong-baserade utbyte nyligen blivit det mest populära cryptocurrency-utbytet i världen, förbi Bittrex och har en 24-timmars handelsvolym på 4 miljarder dollar.

Binance leds av Changpeng Zhao, som är känd för sin obevekliga strävan efter innovativa funktioner, som inkluderar skapandet av Binance Coin (BNB) -token på Ethereum blockchain för att ge en 50 procents minskning av avgifterna, och de inkluderar också en daglig gräns för uttag på upp till 2 BTC-värde cryptocurrency för användare med grundläggande verifiering. För att göra utbytet ännu mer attraktivt tillåter Binance sina användare att tjäna BNB-tokens och olika andra belöningar genom att hänvisa nya användare till plattformen.

Det finns för närvarande två sätt hur du kan installera Binance-mobilappen på din iOS-enhet. Du kan antingen installera den direkt från App Store eller ladda ner Binance iOS-installationsfilen med Safari-webbläsaren. Om du väljer den senare metoden måste du berätta för din iOS-enhet att lita på installationsfilen, vilket kan göras i Inställningar → Allmänt → Enhetshantering. Den största fördelen med den manuella installationsmetoden är dess fullständiga oberoende i App Store. Även om Apple någonsin bestämmer sig för att ta bort det från sin butik kan du fortsätta använda det utan några begränsningar.

Kom igång med Binance här.

Det framträdande USA-baserade cryptocurrency-utbytet Kraken introducerade sin officiella iOS-app redan 2014. Alla Kraken-kunder kan använda appen för att handla Bitcoin och andra digitala tillgångar på börsen, läsa cryptocurrency-nyheter och hantera sin personliga kontoinformation. Tyvärr har appen inte förbättrats mycket sedan den först släpptes, vilket framgår av dess dåliga betyg på endast 1, 3 stjärnor av 5. Men trots de många hårda recensionerna appen har fått, täcker den alla grunderna och dess föråldrad design är inte omöjligt att vänja sig vid.

Kraken har fem verifieringsnivåer: från nivå 0 till nivå 4. Användare som tillhör i nivå 0 krävs endast att skicka in sin e-post, men de kan inte göra något annat förutom att titta runt. De som skickar in sitt fulla namn, födelsedatum, land och telefonnummer marknadsförs omedelbart till nivå 1, vilket innebär att de bara kan sätta in och ta ut i digital valuta. För att komma in på nivå 2 måste användare dessutom ange sin adress. Nivå 2 möjliggör insättningar, uttag och handel i digital valuta till alla användare och finansiering av fiatvalutor till användare som bor i vissa länder.

Shapeshift skiljer sig från de två tidigare utbytena i den här listan eftersom du inte ens behöver skapa ett konto för att använda det. Inte bara det, utan företaget bakom det samlar inte in personuppgifter om sina kunder. Nackdelen med denna integritets-första strategi är det faktum att ShapeShift behåller alla användares tillgångar såvida inte den drabbade användaren gör ett återbetalningskrav inom 90 dagar efter utbytet.

ShapeShift kan direkt och mycket överkomligt byta Bitcoin och dussintals andra blockchain-tillgångar. Du väljer helt enkelt en cryptocurrency som ingång och en annan som utgång, anger dina adresser, klickar på "Jag accepterar villkoren" och klickar sedan på Start Transaction-knappen.

ShapeShifts mobilapp har samma funktionalitet som webbplatsen men i ett format som kan passa in i din ficka.

Precis som ShapeShift är Changelly en krypturutbytstjänst som möjliggör omedelbar överföring från en cryptocurrency plånbok till en annan på olika kryptokurser. Changelly har en rimlig avgift på endast 0, 5 procent, och dess åtagande att skydda användarnas integritet framgår av det faktum att det kräver att användarna endast skickar in en e-postadress, och Changelly kontrollerar inte ens om adressen är falsk eller inte.

Changelly har inte en egen iOS-app, men den är integrerad i Stratis-appen. Med appen kan du köpa och sälja $ STRAT med några få klick med Changelly direkt på din mobila enhet. $ STRAT är ett kryptografiskt token som drivs med Stratis blockchain och handlas fritt på öppna börser som en av de bästa kryptokurserna genom marknadsvärde.

Om du har tur och bor i ett land som är hausseartat på Bitcoin och andra kryptokurser, kan Bitcoin-bankomater vara det bästa alternativet för hur du byter dina cryptocurrency-tillgångar och samtidigt undviker KYC-verifiering, förutsatt att du kan leva med relativt höga växelavgifter. För att hitta närmaste Bitcoin-ATM rekommenderar vi iOS-appen Coin ATM Radar. Appen kostar ingenting, och den har en omfattande och regelbundet uppdaterad karta över Bitcoin-bankomater från olika företag.

Är du intresserad av att investera i Bitcoin, Ethereum eller andra altoiner?

Så här köper vi Ethers och Bitcoins. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

För att köpa Altcoins (annat än Bitcoin):

  1. Köp Bitcoin
  2. Byt ut Bitcoin (BTC) Alla andra Altcoins du vill ha