5 bästa Android-telefoner som kör Nougat 7.0 för 2017

Efter Android 6.0.1 "Marshmallow" är Android 7.0 "Nougat" den - du har gissat det - den sjunde versionen av Android-operativsystemet. Den släpptes officiellt i naturen den 22 augusti 2016 och har sedan dess blivit tillgänglig på ett antal enheter. I den här artikeln ger vi dig de fem bästa Android-telefonerna som kör Android Nougat 7.0, börjar med Google Pixel, den första smarttelefonen med Google-logotypen på baksidan.

Bästa Android-telefoner som kör Nougat 7.0

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

One PlusOnePlus 3T787

HuaweiHuawei Mate 9646, 71

GoogleGoogle Pixel266, 44

LGLG V20Kontrollera pris

Med Android 7.0 får du tillgång till över 1500 emoji, en helt ny flerfönster som låter dig köra två appar sida vid sida, åtkomsten till Vulkan API för högpresterande 3D-grafik, ett VR-läge som är utformat för att fungera med Daydream-klara telefoner, ett nytt batterisparläge och många andra användbara förbättringar och funktioner.

Många smarttelefontillverkare kommer att uppgradera sina enheter till Android Nougat när tiden går, men om du vill få bästa möjliga upplevelse är ditt bästa sätt att köpa en Android-telefon som kommer med den senaste och bästa versionen av operativsystemet direkt. av lådan.

I samarbete med HTC har Google släppt sin Nexus-telefonlinje i sex år, och företaget har beslutat att det är dags att öka spelet och släppa en smartphone med sin egen logotyp på baksidan. Tänk på att HTC fortfarande är företaget som utför själva montering och produktion, men all teknik och design som går till att skapa en ny smartphone gjordes av Google.

Resultatet är en avancerad smarttelefon med den bästa smarttelefonkameran som någonsin har gjorts, en ny AI-stödd röstassistent och all den vanliga glamour och härlighet som kommer med alla flaggskeppsenheter. Smarttelefonen känns robust och sportar sitt designspråk, vilket är bekant men ändå distinkt tillräckligt från tävlingen för att undvika anklagelser om imitation. Och bara så att du vet, kommer Google Pixel med ett 3, 5 mm uttag. Nackdelen med detta är det faktum att det inte kommer med IPX7 vattenskydd. När det gäller oss är denna typ av avvägning något vi kan leva med.

Google Assistant förlitar sig på det enorma djupet av information som Google sitter på för att hjälpa dig att få svar, hantera vardagliga uppgifter, bli underhållen, hitta bilder snabbare och hålla koll på resan. Det fungerar på ett framkomligt, samtalsmässigt sätt, vilket gör det tilltalande även för den avslappnade publiken.

När det gäller maskinvarespecifikationerna har Pixel en 5, 0 ”AMOLED kapacitiv pekskärm med full HD-upplösning, 12, 3 MP bakkamera, Snapdragon 821-chipset och 4 GB minne.

Vad användare gillar

 • Fantastisk kamera
 • Google Assistant
 • Vackert gjord
 • fingeravtrycksläsare
 • Snabb hårdvara
 • Långvarigt batteri

V20 är LG: s mest premiumenhet, och den visar. Den stora 5, 7 ”IPS LCD-skärmen har en upplösning på 1440 x 2560 pixlar och är skyddad med Corning Gorilla Glass 4-tekniken. Ovanpå denna huvudskärm finns en sekundär skärm med en mycket smal upplösning på 160 x 1040 pixlar. Det används för att snabbt komma åt appar och olika genvägar.

Till skillnad från många andra avancerade smartphones ger V20 användarna möjlighet att byta ut batteriet och utöka lagringsutrymmet. Men även på en enda laddning håller smarttelefonen länge, så de flesta användare kommer förmodligen att vara mer än nöjda med ett enda batteri.

LG förstår att det finns en stor efterfrågan på smartphones med Hi-Fi-ljudfunktioner. På denna front är V20 sport 3 High AOP-mics, en Hi-Fi Quad DAC och möjligheten att banda över ett separat spår. Förutom musikälskare är V20 också perfekt för selfie-fiender och fanatiker för mobilfotografering. Den framåtvända 120-graders vidvinkellinsen hjälper dig att passa in allt och alla i ramen, och paret bakre kameror låter dig välja mellan högre bildkvalitet och större perspektiv.

Vad användare gillar

 • Expanderbart minne
 • Avtagbart batteri
 • fingeravtrycksläsare
 • Dubbel bakre kamerainställning
 • Andra skärmen för appgenvägar
 • Flera mikrofoner

Huawei har kombinerat enastående hårdvaruprestanda med exceptionell uppmärksamhet på detaljer för att skapa en juvelliknande smartphone som heter Mate 9. Insidan är den senaste Kirin-CPU, som erbjuder upp till 180% prestandaökning jämfört med föregående generation. Det hanterar felfritt även de mest krävande multitaskingscenarier och 3D-spel.

Ett vanligt klagomål från smartphoneägare är att deras enheter börjar känna sig allt mindre lyhörda när tiden går. Ut ur lådan är allt smörjsmycket och brinnande snabbt, men efter några månader blir till och med relativt enkla uppgifter en plåga. Mate 9 har smarta maskininlärningsalgoritmer, som outtröttligt arbetar i bakgrunden och utför resursoptimering och håller enheterna så snabba efter 18 månaders användning som de var under den första användningsdagen.

Om batteritiden är viktig för dig, kan Mate 9 lätt vara den rätta Nougat-smarttelefonen för dig. Det 4000 mAh batteriet varar 2 till 3 dagar och stöder en snabb batteriladdningsteknologi som kan leverera en dags användning efter bara 20 minuters laddning.

På baksidan finns den andra generationen av Leicas installation med dubbla kameror. Denna gång med en avancerad optisk bildstabilisering och 4K videoinspelning. Kameraparet ger tydliga bilder även på natten, och med hybridzoomen kan du skapa perfekt sammansatta bilder utan att behöva flytta fram och tillbaka.

Vad användare gillar

 • Fantastisk skärm
 • Dubbel bakre kamerainställning
 • Kompakt profil
 • Långvarigt batteri
 • Polerad UI
 • Högtalare

Om du är ute efter en prisvärd high-end smarttelefon med lager Android 7.0 och en stor skärm kan HTC 10 evo vara svaret. Med sin sofistikerade design och helt vattentäta metallkroppskonstruktion ser och känns smarttelefonen mycket bättre än vad prislappen ursprungligen antyder.

Låt oss sätta rekordet rakt: HTC 10 evo, känd i USA som HTC Bolt, är en av de flaggskepps Android-smartphones som vill inleda USB-typ C-era genom att ta bort hörlursuttaget. Men i det här fallet gör HTC den extra nödvändigheten att bära en separat USB Type-C till 3, 5 mm ljudjackadapter med dig som du känner dig värd besväret genom att inkludera ett par fantastiska hörlurar som på ett intelligent sätt kan skräddarsy ljudet efter dina örons unika struktur. Vi vet inte vilken typ av trolldom det här är, men det verkar verkligen fungera.

Den rymliga 5, 5 ”Super LCD3 kapacitiva pekskärmen har en upplösning på 1440 x 2560 pixlar, vilket är perfekt i kombination med Nougats förmåga att visa två appar sida vid sida. På baksidan finns en 16MP-kamera med optisk bildstabilisering och en flashteknologi som använder ett ljusspektrum närmare solskenet för naturliga bilder i svagt ljus. Fotografentusiasten kommer att uppskatta förmågan att fånga RAW-bilddata och använda Pro-läget för att komma åt avancerade alternativ.

Vad användare gillar

 • Stor skärm
 • Vattentät
 • USB Type-C-kontakt
 • Fantastisk ljudprestanda med de medföljande hörlurarna
 • Möjligheten att spara RAW-bilddata

Till skillnad från de tidigare smartphones på denna lista, som har levererats med Android 7.0 Nougat, har Oneplus 3T nyligen uppdaterats till den senaste versionen av det populära operativsystemet för mobiler. Med den här uppdateringen känns 3T nu som en komplett enhet som kan konkurrera med mycket dyrare smartphones.

Det nya 3400 mAh-batteriet har en kapacitetsökning på 13% jämfört med OnePlus 3, och du kan nu dra nytta av upp till 128 GB internt lagringsutrymme. På insidan finns Qualcomm Snapdragon 821-chipset och 6 GB minne, vilket uppmuntrar dig att prova alla de senaste 3D-spelen och hårdvarukravande appar.

Oneplus 3T har en ny 16 MP frontkamera som hjälper dig att liveströmma i HD och autentiskt fånga varje ögonblick med Smile Capture-tekniken. Utöver allt detta har smarttelefonen konstruerats med en högklassig aluminiumlegering.

Vad användare gillar

 • Stor batterilivslängd
 • Smidig prestanda
 • prisvärd
 • Tar skarpa selfies
 • Har ett 128 GB lagringsalternativ