5 bästa Android-telefoner med microSD-kortplats för ytterligare utvidgbart minne

Trots att priset på ditt genomsnittliga 32 GB microSD-kort har sjunkit dramatiskt under de senaste åren, är många smarttelefontillverkare fortfarande ovilliga att förse sina enheter med mer internt lagringsutrymme. De flesta mellanklassiga smartphones har bara 16 GB lagringsutrymme, och situationen är inte så bra i high-end-segmentet, där 32 GB är normen.

Bästa Android-telefoner med microSD-kortplats

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ZTEZTE Axon 7529, 99

MotorolaMotorola Moto Z Force229, 99

LGLG G580

LGLG V20kontrollera pris

Med så många AAA Android-spel som kräver mer än 1 GB utrymme är det oerhört enkelt att helt och hållet få slut på ledigt utrymme efter bara några dagar med din nya smartphone. Lägg till full HD-videoinspelningar, högupplösta bilder, offline GPS-navigering, och det blir uppenbart varför det är så bra att köpa en Android-telefon med en microSD-plats för ytterligare utvidgbart minne.

Idag stöder de flesta smartphones med ett microSD-kortplats upp till 256 GB microSD-kort. Men om du verkligen behöver så mycket utrymme som du kan få, erbjuder ett mer blygsamt kort på 32 GB eller 64 GB mycket bättre värde. Ett snabbt, tillförlitligt 32 GB microSD-kort från Samsung kostar bara $ 9, 99 på Amazon. Ett 64 GB-kort kostar dubbelt så mycket, och priset fördubblas ännu en gång när du går upp till 128 GB. Naturligtvis finns det andra tillverkare förutom Samsung, så du har många alternativ att välja mellan.

Vår kärlek till Galaxy S7 Edge är förmodligen uppenbar vid denna punkt, och du borde inte bli förvånad. När allt kommer omkring har Samsung kokt upp en verkligt fantastisk flaggskeppssmartphone som har något för alla. Om stil och design är högst upp i din prioriteringslista, bör den fantastiska böjda Super AMOLED kapacitiva pekskärmen med 534 PPI pixeltäthet tillfredsställa dina teknofiliska krav.

Om du anser att prestanda är det enda riktiga riktmärket för alla avancerade enheter kommer S7 och dess Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820-chipset, Adreno 530 GPU och 4 GB RAM till höger upp.

Eller så kan du lita på din smartphone för att spela in kvalitetsvideor och ta livliga bilder av några av de viktigaste ögonblicken i ditt liv - Samsung Galaxy S7-kanten och dess 12 MP-primära kamera med fasdetektering autofokus och optisk bildstabilisering har ryggen igen .

Lägg till Quick Charge 2.0-tekniken, som laddar ett helt tomt batteri till 60% på 30 minuter, en microSD-kortplats som stöder upp till 256 GB-kort, IP68-certifiering för damm- och vattenbeständighet, och du tittar på det perfekta livspartner.

Vad användare gillar

 • Underbar böjd display
 • Fantastisk kamera
 • Lång batterilivslängd
 • Kompatibel med Gear VR
 • Vattentålig
 • Stöd för upp till 256 GB microSD-kort

Det verkar som att någon över hos LG har beslutat att det är dags att bevisa för världen att det sydkoreanska multinationella konglomeratföretaget kan producera en enhet som kan konkurrera med Google, Apple, Samsung och andra stora namn. LG visste att det enda sättet för dem att lyckas är att erbjuda något annat.

V20 är ett multimediakraftverk med professionell ljudhårdvara och en spektakulär vidvinkelkamera, bland många andra funktioner. Standardkamera-appen låter dig fånga högkvalitativ ljud när du är på språng med möjligheten att banda över ett separat spår. Du kan sedan lyssna på inspelningen via trådbundna hörlurar eller högtalare, med hjälp av den inbyggda Hi-Fi DAC för att få skarpt, fullt ljud.

På framsidan av LG V20 finns en 120-graders vidvinkelkamera med 5 MP upplösning. Vänd telefonen så upptäcker du en inställning med dubbla kameror med ett 135-graders perspektiv och fantastisk prestanda med svagt ljus.

Rätt ut ur lådan levereras smarttelefonen med Android 7.0 Nougat, vilket ger alla de efterlängtade nya funktionerna, inklusive flerfönster med delad skärm, strömlinjeformade aviseringar med direkt svar och förbättringar av batteriets prestanda. En trevlig extra bonus är den andra skärmen som har lagts till ovanpå den huvudsakliga 5, 7-tums Quad HD-skärmen. Det visar viktiga aviseringar och genvägar till favoritappar och inställningar, så att du inte behöver slösa tid på att gräva genom komplicerade menystrukturer.

Vad användare gillar

 • Avtagbart batteri
 • Vidvinkel kamera
 • Audiofil ljudkvalitet
 • Kraftfull hårdvara
 • Mycket ljus display
 • Andra skärmen

Under åren har det gjorts flera försök att producera en modulär smarttelefon som gör det möjligt för kunder att utan problem byta delar och anpassa enheten efter deras smak. G5 från LG är troligen den första smarttelefonen som får rätt.

Till skillnad från sina föregångare förstår LG G5 att den genomsnittliga kunden inte kunde bry sig mindre om internalen, antalet processorkärnor eller den totala mängden RAM. Den genomsnittliga ägaren till en flaggskepp förväntar sig felfri prestanda och ett komplett utbud av funktioner direkt ur rutan. Det är därför LG har fokuserat på hur användare faktiskt använder sina enheter med avsikt att identifiera de vanligaste smärtpunkterna.

Företaget har insett att vissa användare litar på sin smarttelefons kamera mycket mer än andra, medan en annan grupp användare vägrar att köpa någon smartphone som inte levereras med ett löstagbart batteri.

LG G5s modulära design låter dig helt enkelt skjuta ut batteriet och ersätta det med ett nytt. Det gör det också möjligt att förbättra din kameraupplevelse med CAM Plus-kameragreppet med fysiska kamerakontroller, inklusive en särskild slutarknapp och zoomhjul.

Förutom smarttelefonens modularitet är G5 en fantastisk flaggskeppsenhet med Qualcomm Snapdragon 820-chipset, 4 GB RAM, 5, 3 ”IPS LCD-kapacitiv pekskärm och en microSD-kortplats som stöder upp till 256 GB stora kort.

Vad användare gillar

 • Stark prestanda
 • Vidvinkel kamera
 • Avtagbart batteri
 • Modulär design
 • USB-C-port
 • Visas alltid

Så mycket som vi älskar vad LG har gjort med LG G5 är det Motorola som gjorde den modulära designen övertygande och rolig att använda. Moto Z har magnetiska metallstift på baksidan, som används för att fästa Moto Mods, Motorolas utbud av utbytbara ryggar.

Dessa ryggar fästs enkelt på alla Moto Z med integrerade magneter. Smarttelefonen känner sedan genast igen vilken Moto Mod som har anslutits utan att först behöva starta om telefonen, som du måste göra med LG G5. Det finns en kameratillbehör från Hasselblad, som har 10x optisk zoom, Xenon-blixt, RAW-format, och legendarisk Hasselblad-design och ergonomi kombinerar för oöverträffade upplevelser och bilder. Andra tillbehör inkluderar en högtalare från JBL, en kompakt projektor, ett kraftpaket för upp till 22 timmars extra batterilivslängd och en stilig bakväska tillverkad av premiummaterial, som äkta trä och äkta läder.

När det gäller själva smarttelefonen kommer den med en Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820-chipset, Adreno 530 GPU, 5, 5 ”AMOLED kapacitiv pekskärm, en dedikerad microSD-kortplats och ett icke-löstagbart Li-Ion 2600 mAh-batteri. Det är synd att Motorola har utelämnat 3, 5 mm ljudkontakt och tvingat användare att lita på ett enda USB Type-C 1.0-vändbart kontakt.

Vad användare gillar

 • Tunn och välbyggd
 • Modulära tillbehör
 • Flaggskeppspecifikationer
 • USB-C-port

Det kinesiska multinationella telekommunikationsutrustningen och systemföretaget med huvudkontor i Shenzhen har framgångsrikt släppt en annan prisvärd flaggskeppsanordning för att tävla med några av de mer erkända märkena där ute. Om vi ​​var tvungna att sammanfatta Axon 7 i bara en mening, skulle vi kalla den "en prisvärd Android-upplevelse."

Vad gör ZTE Axon 7 exakt så premium? Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820-chipset med 4 GB RAM, till att börja med. Närvaron av två flaggskeppsljudprocessorer, AK4961 och AK4490, som ger den högsta ljudkvaliteten med upp till 32-bitars Hi-Fi-uppspelning och inspelning. Axon 7 har två inbyggda högtalare på framsidan, vilket låter helt fantastiskt. De är lika höga och tydliga som många mindre Bluetooth-högtalare på marknaden.

Designen av smarttelefonen utformades i samarbete med Designworks, ett dotterbolag till BWM Group, för att skapa all-metal unibody som är lätt att hålla i ena handen. På baksidan finns en fingeravtrycksläsare och en 20 MP-kamera med F1.8-bländare och optisk bildstabilisering för fantastisk prestanda med lågt ljus.

Vad användare gillar

 • prisvärd
 • Gott om internt lagringsutrymme
 • Utmärkta fronthögtalare
 • En microSD-kortplats
 • Premium design
 • Vibrerande display

Oavsett vilken Android-smarttelefon med ett microSD-kortplats du slutligen bestämmer dig för att köpa, är det alltid en bra idé att kontrollera om det stöder ditt val av microSD-kort. Generellt sett bör alla microSD-kort upp till 64 GB i storlek fungera utan några problem. Det är bara när du flyttar upp till 128 GB och därefter kan du stöta på kompatibilitetsproblem. Onlineforum är din bästa vän, så var inte rädd att fråga på webbplatser som om eller reddit. I de flesta fall kan du förvänta dig att få svar inom de första 24 timmarna.

Bästa Android-telefoner med microSD-kortplats

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ZTEZTE Axon 7529, 99

MotorolaMotorola Moto Z Force229, 99

LGLG G580

LGLG V20kontrollera pris