5 bästa AT & T-telefoner 2020

AT&T-kunder har det fantastiskt i år. De kan välja mellan ett brett utbud av utmärkta smartphones - för att inte tala om att AT&T planerar att granska sina förbetalda planer. Förutom smartphones som säljs direkt av AT&T, kan nya och befintliga kunder också ta med sina egna enheter och använda dem i AT & T: s nätverk. Med så många lockande enheter att välja mellan är det kanske inte alltid uppenbart vilka som erbjuder det bästa värdet och vilka som bör undvikas. Med tanke på flera vanliga kriterier har vi valt topp 5 bästa smartphones för 2017 som fungerar på AT & T: s nätverk.

ProduktvarumärkenamnPris

OnePlusOnePlus 5 A5000 - Svart - 8 GB RAM + 128 GB - 5, 5 tumKolla pris på Amazon

NETGEARNETGEAR Nighthawk AC1900 (24x8) DOCSIS 3.0 WiFi-kabelmodem Router ComboKolla pris på Amazon

ÄppleApple iPhone 7 Plus 32 GB olåst, rosaguld (certifierat renoverat)Kolla pris på Amazon

MotorolaMoto G Plus (femte generationen) - Lunar Grey - 64 GBKolla pris på Amazon

BjörnbärBlackBerry KEYone GSM Unlocked Android Smartphone (AT&T, T-Mobile) - 4G LTE - 32 GBKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Samsung Galaxy S8 är onekligen den bästa telefonen som släpptes i år. Vi kan redan inte vänta med att se vad Samsung kommer fram till nästa version eftersom många aspekter av S8 verkar perfekt som de är. Vid första anblicken, det som skiljer den här smarttelefonen från praktiskt taget alla andra telefoner på marknaden är den fantastiska Infinity-skärmen, eftersom Samsung kallar den 5, 8-tums Super AMOLED-pekskärmen med 1440 x 2960 pixlar och inga ramar alls. När du tittar på smarttelefonen framifrån ser det ut som om skärmen lindas runt smarttelefonen, vilket faktiskt är sant i viss utsträckning.

Trots sitt premiumutseende är Galaxy S8 en touch-smarttelefon designad för att fungera både under vatten och i mycket dammiga miljöer. Samsung har lärt sig av sina tidigare misstag och valt ett måttligt stort batteri som är betygsatt till 3000 mAh. För att ge Galaxy S8 en väntetid över genomsnittet har Samsung optimerat prestandan för chipsetet Snapdragon 835, vilket gör att den förbrukar mycket lite batterikraft när det inte är nödvändigt att använda alla sina åtta kärnor. Men när behöver all bearbetningskraft som chipset kan erbjuda - kanske när du använder Samsung DeX-skrivbordsupplevelsen - kan du vara säker på att Galaxy S8 kan leverera den.

En annan sak som Galaxy S8 kan leverera är vackra bilder som tagits både med den bakåtvända kameran på 12 MP och den 8 MP främre kameran. Den bakåtvända kameran kan spela in 4K-video med 30 bilder per sekund, medan den framåtvända kameran kan spela in 1440p-video, också med 30 bilder per sekund. Förutom de två kamerorna har Galaxy S8 en irisskanner, så att du kan låsa upp smarttelefonen på ett ögonblick.

Om du inte är allergisk mot äpplen skulle du vara en dåre att inte ta hänsyn till iPhone 7 Plus när du letar efter en smartphone som kan fotografera vackra bilder. Den bakre kameran på iPhone 7 Plus har två sensorer med optisk bildstabilisering, en ƒ / 1.8-bländare och en sexelementslins. Den ena linsen är vidvinkel, och den andra är tele, vilket innebär att du kan få zoom av högre kvalitet längre bort. I iOS 10.1 och senare är det också möjligt att ta bilder med suddig bakgrund med det nya porträttläget, som blandar bilder från de två kamerorna till en enda bild. Den 7 MP framåtvända kameran med f / 2.2 och Full HD-videoinspelningsförmåga har inga problem att hålla jämna steg med prestandan för den dubbla kamerainställningen på baksidan av telefonen.

Naturligtvis handlar varje iPhone också lika mycket om sin design och byggkvalitet som den handlar om banbrytande funktioner och processorkraft. I detta avseende kan iPhone 7 Plus vara den bästa iPhone som Apple har släppt hittills. Hela smarttelefonen är vatten- och dammbeständig, den finns i flera iögonfallande ytbehandlingar och har en skarp 5, 5-tums skärm med jonstärkt glas och oleofob beläggning för att hålla både repor och fingeravtryck i avstånd. Hemknappen på framsidan har en inbäddad fingeravtrycksskanner för enklare upplåsning och Apple Pay.

Slutligen finns det också den nya A10-chipseten från Apple och den utmärkta PowerVR Series7XT Plus GPU. Chipsetet A10 är dubbelt så snabbt som chipsetet i Apple iPhone 6, och det hjälper till att leverera den längsta batteritiden någonsin på en iPhone. Enligt Apple borde iPhone 7 Plus pågå i två extra timmar jämfört med iPhone 6. Och när batteriet når ensiffriga siffror kan du ladda smarttelefonen bara en timme trots att belysningskontakten, som nu också fungerar som ett hörlursuttag.

År efter år gör Motorola klart vem som är kungen i budgetkategorin. Den senaste medlemmen i G-familjen av överkomliga smartphones med premiumfunktioner visar hur långt överkomliga smartphones har kommit under åren. Budgettelefoner som tidigare var gjorda av plastmaterial, de brukade skärmar med låg upplösning med dämpade färger och hemska betraktningsvinklar, och deras bearbetningskraft användes för att lämna mycket att önska. Allt detta är nu i det förflutna.

Motorola Moto G5 Plus ser ut och känns som en avancerad smartphone, och vi är säkra på att många inte skulle tro att det i själva verket är en budgetenhet som säljer för cirka 200 dollar. Det avrundade, yttre av metall inspirerar förtroende och återkallar fingeravtryck. Den 5, 2-tums IPS-skärmen har Full HD-upplösning och är täckt med Corning Gorilla Glass 3 för extra skydd mot repor.

Qualcomms nya mellanklass Snapdragon 625-chipset med en integrerad Adreno 506 GPU har hittat vägen in i smarttelefonen, och vi är så glada att Motorola inte har valt en riktig low-end-chipset. Snapdragon 625 är mer än kapabel att utföra alla vanliga uppgifter, inklusive spel- och HD-multimediaförbrukning, med massor av processorkraft att spara. Det stöder nästan varje 2G-, 3G- och 4G-band, vilket gör Moto G5 Plus till en fantastisk smartphone för människor som ofta reser till olika länder. Moto G5 Plus finns med antingen 2 GB eller 4 GB RAM, och båda versionerna fungerar bra. Med tanke på hur snabbt den genomsnittliga mängden RAM-minne för Android-smartphones växer, verkar den 4 GB-versionen verkligen vara mer framtidssäker, men om du inte planerar att använda smarttelefonen i två eller tre år, bör även 2 GB-versionen felfritt klara allt du kastar på det.

För att ytterligare cementera uppfattningen att detta verkligen är en mellanklassapparat som säljs till priset för en budgetenhet har Motorola inkluderat en 12 MP kamera med f / 1, 7 och möjligheten att spela in 2160p video med 30 bilder per sekund. Även om bildkvaliteten är ett hack eller två nedanför Samsung Galaxy S8 eller iPhone 7, är det fortfarande iögonfallande hur skarpa, livliga och väl exponerade bilder den här $ 200-smarttelefonen tar.

Precis som Motorola Moto G5 i huvudsak är en mellanklass-smartphone med en budgetprislapp, kan OnePlus 5 ses som en avancerad smarttelefon med en mellanklass-prislapp. Till att börja med kommer smarttelefonen med samma chipset som Samsungs flaggskeppssmartphone. Snapdragon 835 är för närvarande den mest kraftfulla och mest kapabla chipset från Qualcomm, och den gör OnePlus 5 absolut flyga. Det finns nästan ingenting du kan kasta på smarttelefonen och få den till att nå prestandataket på Snapdragon 835. Det beror också på att OnePlus har beslutat att inkludera upp till 8 GB RAM. Det stämmer, 8 GB RAM i en medelstora smartphone. Självfallet att med så mycket RAM till ditt förfogande är tung multitasking vad den här smarttelefonen är gjord för.

På baksidan av OnePlus 5 finns en dubbelkamerauppsättning liknande den i iPhone 7. En primär 16 MP-sensor med f / 1, 7 och en bred brännvidd på 24 mm åtföljs av en sekundär 20 MP-sensor med f / 2, 6 en mindre bred brännvidd på 36 mm. Med ett enda tryck på skärmen kan du växla mellan de två sensorerna och njuta av 1, 6x optisk zoom samt flera smarta programvarufunktioner som drar nytta av installationen med dubbla kameror.

Även om OnePlus 5 kan spela in 4K-video med 30 bilder per sekund kommer den bara med en Full HD AMOLED-skärm. Skärmen är 5, 5 tum stor och skyddas av Corning Gorilla Glass 5-tekniken. Att inte inkludera en skärm med högre upplösning är kanske den största komprometterade OnePlus har gjort, och vi tycker att deras resonemang var felfritt. Full HD-upplösning resulterar fortfarande i drygt 400 pixlar per tum, och det hjälper smarttelefonen att hålla längre på en enda laddning än om den hade en 4K-skärm.

Efter BlackBerry Priv, en flaggskepps Android-smarttelefon med ett glidande fysiskt tangentbord, har BlackBerry nyligen släppt sin senaste Android-smarttelefon, BlackBerry KEYone. När jag tittar tillbaka på Priv verkar det som om BlackBerry på något sätt har blivit mer självförtroende sedan det släpptes och KEYone är en BlackBerry-enhet vid första anblicken.

Huvudattraktionen här är det relativt stora QWERTY-tangentbordet som ligger direkt under skärmen. Tangentbordet har 35-chicklet-stilknappar, där varje tangent är bakbelyst för exakt skrivning på natten. Det kommer att ta några timmar att vänja sig med det, men din skrivhastighet och noggrannhet kommer att förbättras dramatiskt när du gör det. Dessutom har tangentbordet 52 anpassningsbara genvägar, så du kan använda det för att öka din produktivitet även om du inte skriver.

Förutom tangentbordet kan KEYone erbjuda många andra lockande funktioner. Dess design är avgörande professionell med en stark aluminiumram och en mjuk struktur på baksidan. Smarttelefonen levereras med Android 7.1 Nougat och BlackBerrys säkerhets- och kommunikationsappar. Det kraftfulla 3505 mAh-batteriet har tillräckligt med juice för en hel arbetsdag, och det kan snabbt laddas till sin maximala kapacitet via USB Type-C-porten.

Inuti KEYone finns Snapdragon 625 mellanklassiga chipset från Qualcomm och 3 GB RAM. Den relativt lilla IPS-skärmen är bara 4, 5 tum stor och har 1080 x 1620 pixlar. Både dess storlek och den ovanliga upplösningen indikerar tydligt att den här smarttelefonen inte är avsedd att spela - den är gjord för arbete.

ProduktvarumärkenamnPris

OnePlusOnePlus 5 A5000 - Svart - 8 GB RAM + 128 GB - 5, 5 tumKolla pris på Amazon

NETGEARNETGEAR Nighthawk AC1900 (24x8) DOCSIS 3.0 WiFi-kabelmodem Router ComboKolla pris på Amazon

ÄppleApple iPhone 7 Plus 32 GB olåst, rosaguld (certifierat renoverat)Kolla pris på Amazon

MotorolaMoto G Plus (femte generationen) - Lunar Grey - 64 GBKolla pris på Amazon

BjörnbärBlackBerry KEYone GSM Unlocked Android Smartphone (AT&T, T-Mobile) - 4G LTE - 32 GBKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.