5 bästa AT & T-signalförstärkare för din Android-telefon

Att få en korrekt cellmottagning kan ibland vara svårt. Eftersom det inte alltid är nätleverantörens fel pekar alla fingrar mot transportören under sådana omständigheter. Så hur exakt är det att du får mindre nätverkstäckning ibland?

Mobilsignalförstärkare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ZboostzBoost ZB645SL Dual Band Cell Phone Signal Booster599, 99

SureCallSureCall Fusion4Home mobiltelefon signal booster kit499, 99

CiscoCisco AT&T Microcell Wireless Cell Signal Booster459, 99

weBoostweBoost Home 4G Cell Signal Booster399, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris

Det finns många olika faktorer när det händer. Låt oss prata om några av dem här. Eftersom celltäckningen är baserad på tornen runt dig kan ibland avståndet mellan tornet och du vara ett problem. Det är anledningen till att nätverksfältet på telefonen säger ”Sökning” ibland. Detta kan vara särskilt hårt på telefonens batteri också.

Du kan också tappa täckningen ibland när det finns ett block mellan ditt torn och din plats. Blockeringar kan vara allt från byggnader, berg, metallstavar, till och med skyltar ibland. Så finns det inget sätt att ta sig runt just den här frågan? Tja, tack och lov finns det. Företag har kommit med flera extender eller signalförstärkare för din telefon och alla enheter runt omkring dig, vilket hjälper dig att få den starkaste signalen om du känner att det inte finns nätverk runt dig.

5 bästa AT&T-signalförstärkare för din Android-telefon

weBoost Home

WeBoost Home-signalförstärkaren är avsedd för ditt hem och täcker upp till två sovrum. Det kan enkelt öka din signalstyrka hemma och erbjuda dig både 4G LTE- och 3G-signaler. Företaget använder en patenterad teknik för att snyggt söka runt i ditt hus och tillämpa booster i enlighet därmed. Genom att få en signalförstärkare för dig själv får du inte bara bättre nätverkstäckning för data utan också för röst.

Vidare kommer det att undvika tappade samtal i ditt område, vilket kommer att vara en stor lättnad för kunderna. Det är för närvarande prissatt till 399, 99 dollar från Amazon, så du kommer inte att spendera mycket pengar på den här. Företaget nämner att det inte stöder vissa nätfrekvenser från Sprint, så se till att du pratar med din operatör och korsar innan du gör köpet. Med tanke på det faktum att den här produkten ökar din signal med cirka 32%, finns det all anledning att fånga upp detta erbjudande.

SureCall Fusion4Home Yagi / Panel

SureCall Fusion4Home-nätverksförstärkaren är ganska lik den från weBoost och den täcker ett hus / kontor på cirka 4 000 kvadratmeter, så att du är väl täckt i alla medelstora hus. Tillverkaren hävdar att den här enheten förutom att öka din signalstyrka också kan spara din smartphones livslängd. Naturligtvis kan det användas av flera användare samtidigt, så det passar alla i huset eller på kontoret.

Antennen ombord på enheten griper uppenbarligen nätverket direkt från celltornet och ger dig det bästa resultatet för dina pengar. För att ytterligare höja kvaliteten kommer enheten med både en inomhus- och en utomhusenhet, så att du vet att du får det bästa priset för dina pengar här. Det är för närvarande prissatt till $ 402, 34 via Amazon, vilket inte är mycket att spendera för något som en signalförstärkare.

zBoost ZB645SL

ZBoost ZB645SL är ganska lik de andra nätverksförstärkarna på den här listan, men den har ett avsevärt förbättrat sortiment. Det kan tydligen stödja rum på upp till 10 000 kvadratmeter, vilket tyder på att det är idealiskt lämpat för stora hus eller kontor. En sak som gör detta till en intressant enhet är det faktum att det inte kräver några manuella justeringar eftersom det automatiskt kan hämta signal för din smartphone eller någon annan enhet som förlitar sig på mobilnätet för datakoppling.

Detta innebär att du kommer att uppleva lägre frekvens av samtalsläpp och andra problem, vilket gör det till ett av de bästa alternativen på listan. Produkten kommer inte att sätta dig tillbaka mycket heller. Du måste betala ut $ 317, 78 för denna artikel, vilket inte är mycket. Detta, tillsammans med det faktum att det är en ganska spännande enhet gör det för en ganska spännande kombination och vi kan inte föreslå detta tillräckligt högt för människor som vill köpa en extender.

SolidRF MobileForce

SolidRF MobileForce fungerar bättre med 4G LTE-nätfrekvenser, så det är avsett för huvuddelen av dagens smartphones och nätverk. Du kommer emellertid att bli lättad över att veta att det också stöder 2G- och 3G-nätverk om du befinner dig i ett område där det inte finns någon LTE-anslutning. Detta betyder att tillverkaren har täckt alla sina baser med just denna produkt. Produkten är kompatibel med nästan alla nätverk i USA och Kanada.

Det faktum att det automatiskt kan plocka upp en signal från ett närliggande torn gör att du kan ha korrekt signal på din enhet även om det finns intermittent täckning i området. Detta är kanske nyckelfunktionen hos signalförstärkare, eftersom de låter dig få en signal även om det inte finns mycket täckning på din plats. Denna speciella signalförstärkare prissätts till 299 $, vilket är ganska rimligt med tanke på priserna för andra produkter på listan här. Så om du blev lite förvånad över prissättningen av de andra produkterna på den här listan, kommer det inte att skada att se den här närmare.

Cisco AT&T Microcell

Kommer från en av de bästa tillverkarna av nätverkskomponenter och tillbehör och denna signalförstärkare från Cisco är utformad för att fungera endast med AT&T-nätverk, så du kan inte använda den med något annat nätverk i USA. Du måste också ha en officiell AT&T-konto innan du fortsätter att använda den här specifika produkten, så om du inte har ett just nu föreslår vi att du får ett direkt.

Den levereras med fyra nyckelstatusindikatorer ombord - Cell-signal, GPS-signal, Internet-anslutning och batteri, som hjälper dig att läsa om den mottagning du får. Om det finns ett problem som jag har med den här produkten är det att enheten bara stöder 3G-nätverk och inte några andra. Så om du ville använda detta med din LTE-smartphone är du tyvärr lycklig.

Det fungerar för nästan alla enheter du kan föreställa dig, inklusive Android, Windows Phone och iOS-telefoner. Även om AT&T inte har lämnat något område upptäckt, kan vissa regioner påverkas av dålig signal på grund av olika skäl. Denna produkt är speciellt designad för sådana kunder. Denna Cisco-enhet ställer dig tillbaka med 234, 99 dollar, vilket är ganska rimligt trots att det bara stöder 3G-nätverk.

Mobilsignalförstärkare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

ZboostzBoost ZB645SL Dual Band Cell Phone Signal Booster599, 99

SureCallSureCall Fusion4Home mobiltelefon signal booster kit499, 99

CiscoCisco AT&T Microcell Wireless Cell Signal Booster459, 99

weBoostweBoost Home 4G Cell Signal Booster399, 99

SolidRFSolidRF MobileForce 4G Cell Phone Booster For CarKontrollera pris