5 bästa Amazon Fire Stick-alternativet 2020

Amazon har försökt tävla med Apple TV i flera år nu genom att erbjuda en prisvärd och allt-i-ett medieupplevelse. Med Fire OS-programvara kan du få tillgång till TV-innehåll, filmer och musik allt från ett avsnitt. Amazon gör den intuitiva upplevelsen överkomlig genom att erbjuda lätt maskinvara som inte tar mycket utrymme alls. Ta exempelvis Fire TV-pinnen - den kostar cirka 40 dollar, mindre om den är till försäljning och ansluts snabbt och enkelt på baksidan av din TV via en HDMI-kortplats. Du är redo att titta på TV på bara några minuter efter att ha fått den i posten, och de flesta konsumenter har råd med det. Men, om du bara inte gillar Fire TV-pinnen? Det är överkomligt, men det är verkligen billigt och långt ifrån premium. Följ med nedan, så visar vi dig det bästa Fire Stick-alternativet 2020. Här är våra bästa val.

Fire Stick Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleApple TV (fjärde generationen)149, 00

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD-strömningsspelare med Förbättrad fjärrkontroll (röst, fjärrsökare, hörlursuttag, TV-effekt och volym), Ethernet, MicroSD och USB (2017) (Certifierad renoverad)64, 99

GoogleChromecast Ultra44, 99

AmazonAmazon Fire TV med 4K Ultra HD0, 00

AmazonFire TV Cube | Handsfree med Alexa och 4K Ultra HD | Streaming Media Player0, 00

Fire Cube

Amazon Fire Cube är ny på marknaden, där Amazon säger att det är den första enheten som möjliggör handsfree-videoströmning. Alexa är inbyggd inuti, så att åtkomst till ditt favoritinnehåll är lika enkelt som att berätta Alexa vad du vill titta på och var (dvs. på Netflix). Du behöver inte en fjärrkontroll med Fire Cube - anslut den, logga in på ditt Amazon-konto och du är redo att börja ge Alexa-kommandon. I tillägg till att detta är en handsfree-lösning för videoströmning, kan Fire Cube med Alexa till och med stänga av lamporna på ditt kommando, och det kan till och med kontrollera ett brett utbud av andra enheter. Det kan även spela 4K-innehåll!

Roku Ultra

Roku Ultra är en av våra favoritapparater för strömmande innehåll. Det delar upp innehåll i kanaler, med sitt eget innehåll som erbjuds på The Roku Channel. Du kan hyra och köpa filmer och TV-program här. Roku Ultra ger dig tillgång till oändliga mängder annat innehåll via andra kanaler också. Du kan ladda ner saker som Netflix, Hulu, Hallmark, CBS, FOX, Fox News, NBC News och hundratals andra kanaler. På $ 70 är den här svår att skicka, särskilt med stöd för 4K-innehåll.

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra är inte riktigt en mediestreamer, men den fungerar sömlöst med en mängd olika streamingtjänster. Anslut Chromecast Ultra till din TV och du kan "kasta" innehåll från din telefon eller dator till Chromecast Ultra, som sedan visar det på din TV. Det är ett enkelt sätt att få YouTube-videon eller Netflix-filmen du tittar på din telefon eller dator till din TV på fingrarna. Chromecast Ultra stöder till och med 4K-innehåll, så strömning av dessa detaljerade YouTube-videor borde inte vara ett problem med den här enheten.

Köp det nu: eBay

Apple TV

Apple TV är verkligen ett utmärkt Amazon Fire Stick-alternativ, särskilt om du redan äger iOS-enheter i ditt hem. Det fungerar så bra med Apple-ekosystemet och ger dig tillgång till oändliga mängder tillgängligt i iTunes Store. Du kan hyra eller köpa digitalfilmer och TV-program, ofta alternativ som inte ens är ute i butiken ännu! Apple TV ger dig till och med tillgång till hundratals andra applikationer för att få mer innehåll till din TV - Netflux, Hulu, Amazon Prime Video och så mycket mer. Och med stöd för 4K-video bör du bara få de mest uppslukande upplevelserna med Apple TV.

Fire TV-hänge

Sist, men säkert inte minst, har vi Fire TV-hängen. Det liknar Fire TV-stick på många sätt och erbjuder dig samma fantastiska Fire TV-upplevelse. Du kan komma åt filmer, TV-program och musik allt på ett ställe. Du kan ladda ner olika appar som Netflix, Hulu, FOX, CBS och så många andra. Den stora skillnaden är definitivt i designen, med ett pendel-liknande utseende. Dessutom kan Fire TV Pendant strömma innehåll i 4K, något som den lätta Fire TV-pinnen inte kunde göra. Detta gör det lite dyrare än Fire TV-pinnen, men väl värt investeringen för en premium hårdvara.

Dom

Om du letar efter en premium ersättning från Amazon Fire TV Stick kommer någon av dessa enheter att göra. Vi tycker särskilt mycket om den enorma mängden innehåll som Apple TV och Roku Ultra kan förse dig med, och Chromecast Ultra gör dessa gamla TV-apparater mycket mer mångsidiga.

Fire Stick Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleApple TV (fjärde generationen)149, 00

RokuRoku Ultra | 4K / HDR / HD-strömningsspelare med Förbättrad fjärrkontroll (röst, fjärrsökare, hörlursuttag, TV-effekt och volym), Ethernet, MicroSD och USB (2017) (Certifierad renoverad)64, 99

GoogleChromecast Ultra44, 99

AmazonAmazon Fire TV med 4K Ultra HD0, 00

AmazonFire TV Cube | Handsfree med Alexa och 4K Ultra HD | Streaming Media Player0, 00