5 bästa alternativet till 10 minuters post

10 Minute Mail började långsamt i popularitet, men det blir en massiv "hit" -tjänst som människor använder över hela världen. I grund och botten ger det dig en e-postadress som du kan använda i 10 minuter, och sedan raderas den automatiskt eller försvinner.

Det finns många bra skäl att använda en tillfällig e-postadress. Till exempel, nästan varje webbplats vi besöker idag kräver ett e-postmeddelande som en del av någon slags inloggningsinformation. Det är ett gäng skräppost som du inte vill gå till din primära e-postlåda. Och ibland behöver du bara ett e-postmeddelande för att ge någon att kasta dem från din spår. Det är ett bra sätt att hålla dig privat och säker på nätet.

Och när den tillfälliga e-postadressen raderas raderas alla dina e-postmeddelanden genom den adressen säkert. De kastas inte ut på webben för nyfikna ögon att ta tag i.

Som sagt, 10 Minute Mail är en fantastisk plattform; Det finns dock många andra alternativ för tillfälliga e-postadresser också. Låt oss dyka rätt in och visa dig våra fem favoritalternativ.

Guerilla Mail

När vi kommer på plats fem har vi Guerilla Mail. Guerilla Mail är ett bra ställe att få tillfälliga e-postadresser. Du kan ställa in en på några sekunder. Guerilla Mail har dock funnits sedan 90-talet, och utformningen av deras webbplats är ett bevis på det. Det har inte förändrats mycket sedan dess, bortsett från några små saker för att göra det lättare att få en tillfällig e-postadress.

Det finns många olika domäner som Guerilla Mail tillåter dig att använda. Det finns inte en inställd timer när din adress raderas - den varar så länge du håller din "session", fönster eller flik öppen. När du stänger det i din webbläsare kan du inte få tillbaka den adressen.

Mailinator

10 Minute Mail kanske har funnits länge, men Mailinator är en annan tillförlitlig tillfällig e-posttjänst som har funnits i flera år. Mailinator gör tjänsten enkel att använda, så att nästan vem som helst kan ställa in en tillfällig e-postadress på under 60 sekunder. Mailinator är gratis, men de erbjuder tillfälliga e-postadresser på företagsnivå för dem som behöver hantera mycket volym. Det erbjuds till en extra kostnad, men återigen är grundläggande, tillfälliga e-postadresser gratis.

maildrop

Maildrop har några liknande drag som Mailiantor; men Maildrop är definitivt en av våra favoriter, eftersom det har ett mer modernt och rent användargränssnitt. Det är väldigt lätt att titta på och följa, och det kan bero på att det mycket följer Googles egna riktlinjer för materialdesign.

Du kan skapa en tillfällig e-postadress med Maildrop gratis och på bara några sekunder. Den har ett verktyg för att automatiskt föreslå ett adressnamn; alla adresser slutar dock med domänen @ maildrop.cc, som vissa e-postformulär kanske inte accepterar.

Fake Mail Generator

Det finns inte en hel del Fake Mail Generator - det är bokstavligen en ansökan med bara ben. Du går till Fake Mail Generator, skaffar din tillfälliga adress, och det är det! Det blir rätt till en tillfällig e-postadresstjänst och gör inget annat. Du kan uppdatera sidan för att automatiskt generera en ny adresstyp med ett annat domännamn, men det är det.

Getairmail

Och slutligen, på plats ett, har vi en webbplats som heter Getairmail. Det är ett annat enkelt sätt att generera en tillfällig e-postadress; men det har en mycket renare och lättare att använda design än Fake Mail Generator och några av de andra. För att få en tillfällig e-postadress trycker du bara på knappen Hämta tillfällig e-post i mitten av sidan och sedan föras du till din tillfälliga inkorg. Härifrån kan du justera din e-postadress samt ändra domännamnet på den.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta alternativ till 10 Minute Mail. Tillfälliga e-postadresstjänster är ett bra sätt att hålla din primära inkorg ren och hålla din egen integritet säker. Om du någonsin hatat att översvämma din primära inkorg med hundratals marknadsföringsmeddelanden, dumma nyhetsbrev och mer, är en av dessa tillfälliga e-postadressgeneratorer ett bra sätt att undvika det.

Har du ett favoritalternativ på 10 minuter? Ljud av i kommentarerna nedan.