5 bästa alternativet för Google Foton 2020

Google inkluderar Google Photos med nästan alla Android-telefoner nuförtiden. Det är svårt att säga nej till det, eftersom det kommer som i huvudsak standardgalleriet för de flesta smartphones. Det har många attraktiva funktioner, till exempel helt gratis molnfotolagring som inte äter i ditt Google Drive-utrymme. Du kan komma åt dessa foton var som helst - även på iOS-enheter. Den olyckliga delen är att målet med Google Foton är att få foton från din telefon lokalt och sätta i molnet. Genom att göra detta kommer du inte nödvändigtvis att ha snabb åtkomst till dina foton och videor, särskilt om du någonsin tappar en Internet-anslutning.

Som sagt, kanske du vill titta på andra sätt att lagra dina favoritfoton och videor. Om du följer med nedan visar vi dig de bästa tillgängliga alternativen.

Prime Photos

Prime Photos fungerar ganska likt hur Google Photos fungerar, men fokuserar på att ge fördelar för Amazon Prime-användare. Om du är en Prime-abonnent får du gratis, obegränsad fotolagring, medan det är begränsat så långt som ett gratis konto går. Du kan lagra alla dina favoritfoton och videor online med Prime Photos och sedan när de alla är säkerhetskopierade kan du ta bort dem från din enhet. Prime Photos gör det enkelt att dela foton och videor med andra också. Om du prenumererar på Amazon Prime kan du faktiskt ge fem andra Prime Photos-användare obegränsad lagring också, så länge du behåller ditt prenumeration. Prime Photos har också utmärkta synkroniseringsfunktioner - ladda ner Prime Photos på alla enheter, logga in på ditt konto så får du omedelbar åtkomst.

Piktures

Piktures fokuserar på att vara det moderna galleriet för din smartphone. Du får ett fantastiskt galleri som sammanfogar alla dina foton och videor sömlöst tillsammans. Det här rika galleriet kan nås via och laddas upp till Dropbox, Google Drive och till och med OneDrive. Det finns till och med ett alternativ att lagra fler privata foton (kanske foton av dina barn) i en Secret Drive som är lösenordlåst.

Du kan enkelt dela foton med Piktures, även direkt till sociala medier. De har ett par fina vyer för att organisera innehåll också, inklusive en album och platsvy. Du kan använda Piktures gratis på länken nedan.

Flickr

Om du inte har hört talas om Flickr tidigare har du förmodligen bott under en sten. Flickr drivs av Yahoo och har funnits i riktigt länge. Den uppdaterades nyligen för att uppfylla moderna standarder, och har nu många funktioner som liknar Google Photos. De ger dig 1000 GB gratis data för att lagra dina foton och videor i molnet - du kan ta bort dem från din lokala lagring om du så väljer detta. Dessutom har Flickr en fullständig foto- och videoredigeringssvit så att du kan beskära, lägga till filter och justera foton på olika sätt direkt från appen. Din första 1000 GB är gratis att använda, men efter det kan du köpa mer lagringsutrymme.

QuickPic

QuickPic är ett annat utmärkt alternativ, även med Google Drive-support. Det har över tio miljoner nedladdningar, och det är lätt och snabbt att använda. Det följer Googles egna standarder för materialdesign och du kan enkelt ladda upp till ditt Google Drive-utrymme. Du kan komma åt tusentals foton med en knapptryckning och du kan hålla säkra foton privata med en säker mapp som är skyddad med en PIN-kod.

A + Galleri

Ett + -galleri kan vara sist på vår lista, men det är fortfarande ett anständigt alternativ till Google Foton och andra molnbaserade galleri-appar. De kopierar faktiskt Google Photos-designen på många sätt, vilket gör appen lätt att navigera och använda. Du kan enkelt organisera dina foton och du kan till och med bläddra bland dem efter plats och var du har tagit dem. Du kan enkelt låsa in privata foton och du kan ändra det övergripande temat för A + -galleriet för att det ska bli lite trevligare. Kolla in det själv på länken nedan.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta alternativ från Google Foton på marknaden. Vår favorit är enkelt Piktures eller Prime Photos. Båda är gratis att använda, även om du prenumererar och betalar för premiumfunktioner kan ge dig en ny resa med dessa Galleri-appar.