5 bästa 2.1-högtalarna 2020

Om du vill uppgradera ditt ljudspel kanske du vill överväga att plocka upp några högtalare med 2, 1 kanals ljud. 2.1 Kanalljud är vanligtvis en tvåhögtalaruppsättning med en enda subwoofer (allt innan “.” Är högtalarna och allt efter att ha varit mängden subwoofer). Detta fungerar för att ge dig en surroundljudupplevelse, eller åtminstone nära en surroundljudupplevelse. En riktig surroundljudinstallation skulle vara 5.1-kanalsljud, medan 2.1-kanalsljud är mer en efterlikning.

Bästa 2.1 högtalare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

BoseBose Companion 20 Multimedia Speaker System249

AudioengineAudioengine A2 + Black (Pr.) 2-vägs högtalarsystem219

Harman KardonHarman Kardon SoundSticks Wireless Bluetooth Enabled 2.1 Högtalarsystem195

Grace DigitalGrace Digital GDI-BTSP201 aptX Powered Bookhelf Bluetooth-högtalare149, 99

KlipschKlipsch ProMedia 2.1 THX-certifierat datorhögtalarsystemKontrollera pris

Fortfarande är 2, 1-kanalsljud ett utmärkt sätt att öka ljud- och ljudkvaliteten på det du spelar på din smartphone, surfplatta eller till och med en Chromebook. Här är några av våra bästa val.

Klipsch ProMedia 2.1

Vårt första val är av ett produktivt varumärke - Klipsch. ProMedia 2.1-inställningen ger dig två mindre högtalare och en stor subwoofer för att ge dig det kristallklara ljudet du behöver. Med THX-certifiering kan du förvänta dig att få bra ljudkvalitet ur dessa högtalare. Klipsch ProMedia 2.1 ger dig en liten kontroll över ditt ljud också - två vred på vänster högtalare ger dig kontroll över volym och en basvred. Det här högtalarparet kan producera upp till 200 watt kristallklart ljud för ditt lyssnande nöje.

Grace Digital GDI

Grace Digitals GDI-högtalare är massiva och erbjuder viss blomstrande ljudkvalitet. De är perfekta för att lägga på en hylla, så att du kan fylla ditt rum med lite högt och kristallklart ljud. Du kan ansluta din telefon till dessa via Bluetooth och sedan komma igång med din spellista för att dyka upp festen. Bluetooth är vanligtvis en smärta för installationen, men Grace Digital ger en lättanvänd Bluetooth-knapp på vänster högtalare för snabb och enkel parning. Du behöver inte oroa dig för att din smartphone dör när du är ansluten till dessa högtalare antingen - det finns en bekväm USB-port runt baksidan för att hålla din smartphone eller surfplatta laddad under uppspelning.

Harmon Kardon Soundsticks

Harmon Kardon Soundsticks är ett unikt snyggt högtalarpar, annorlunda än du antagligen sett tidigare. Dessa högtalare har en transparent design för dem, vilket ger dem en mer modern och kreativ look. Till och med subwoofern tar på sig denna futuristiska-liknande design. Högtalarna själva låter bra - de är helt justerbara, så att du kan få dem i perfekt vinkel för alla rum. Volymen kan styras med vänster högtalare, som använder beröring för att justera volymen upp och ner. De kan också leverera 55 watt per kanal. En sak är säker: dessa talare kommer att vara partiets samtal.

AudioEngine A2 +

AudioEngine A2 + kan se ut som om de är små högtalare, men de kan faktiskt producera oöverträffat ljud. En av de snygga sakerna med dessa högtalare är avsaknaden av digital signalbehandling (DSP) för att konstgjort berika ljudet. De flesta tillverkare använder denna taktik för att få sina högtalare att låta bättre, men A2 + är en av få som inte har det. Ännu mer överraskande är att de låter så bra, även utan DSP. Du får bara två högtalare (ingen fristående subwoofer), men en woofer är inbyggd i en av högtalarna. Du kan matcha dessa högtalare med din rumstil, eftersom de finns i svart, vitt och rött.

Bose Companion 20

Sist, men säkert inte minst, har vi Bose Companion 20. Bose är ett produktivt namn inom ljudindustrin, och de överträffar sig också med Companion 20. Den totala kvaliteten på Bose Companion 20's är enastående. De har ett fantastiskt ljud som spelar alla musikgenre utan problem. Bose TureSpace-teknik inbyggd i dessa högtalare förbättrar akustiskt och elektriskt ljud, vilket ger dig en övergripande bättre kvalitet i dina mids, bas och diskant. De kommer med vad Bose kallar en "kontrollpod" för att styra volym, hörlursfästen och till och med externa enheter.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta 2.1-kanalshögtalare tillgängliga. De kan ansluta till din telefon och förbättra ljudupplevelsen för ditt parti, eller så kan du ansluta dem till din dator för att förbättra din videospelupplevelse. De är också perfekta för att ansluta till TV: n och förbättra din film- och TV-upplevelse också. Men, vilken tar du upp? Om du vill förbättra din datorinställning kan vi rekommendera att du får Klipsch ProMedia 2.1 - en bärbar datorinställning kan förbättras med Bose Companion 20, medan en TV-installation kommer att njuta av kvaliteten på Harmon Kardon Soundsticks.

Bästa 2.1 högtalare

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

BoseBose Companion 20 Multimedia Speaker System249

AudioengineAudioengine A2 + Black (Pr.) 2-vägs högtalarsystem219

Harman KardonHarman Kardon SoundSticks Wireless Bluetooth Enabled 2.1 Högtalarsystem195

Grace DigitalGrace Digital GDI-BTSP201 aptX Powered Bookhelf Bluetooth-högtalare149, 99

KlipschKlipsch ProMedia 2.1 THX-certifierat datorhögtalarsystemKontrollera pris