4 bästa Washington DC tunnelbana karta app för iPhone

Washington DC-området är känt för sin löjliga trafik. Med många pendling för arbete i omgivande stater är det inte okänt att en pendling kan ta två till tre timmar, eller mer beroende på olika variabler. Som sagt, många människor har valt att använda Washington DC: s snabba transportsystem istället och erbjuder en mycket snabbare pendling runt området. Det kan minska din pendeltid och få dig dit du behöver vara i tid, särskilt om du planerar framåt med en Subway Map-app.

Tyvärr är det inte alltid lätt att få tillgång till information om tunnelbanelinjerna, särskilt när det gäller att hitta beräknade ankomsttider, men som det verkar med allt finns det en app för det! Om du följer med nedan, visar vi dig de bästa alternativen för att navigera i Washington DC: s masstransportsystem.

Washington DC Metro Route Map

Och när vi kommer in som vår första utmanare, har vi den passande namnet Washington DC Metro Route Map-appen, som definitivt sitter på femteplatsen. Den här har en interaktiv karta som du kan navigera genom i appen, så att du till och med kan få specifik information om enskilda järnvägslinjer över Washington DC. Eftersom det hämtar data i realtid får du också saker som beräknade ankomst- och väntetider, såväl som serviceinformation på räls och busslinjer.

DC Metro och buss

På tredje plats har vi DC Metro och Buss-appen. Den här är först och främst en utmärkt buss- och tunnelbaneplanerare för att planera dina rutter över det vansinnigt upptagna Washington DC-metronsystemet. Du får direkt tillgång till alla typer av tunnelbanekartlinjer över Washington DC och det omgivande området, men också busslinjer. Inte bara det, utan appen drar i realtid data, vilket ger dig information om realtidsstatus på enskilda tunnelbanelinjer. Eftersom det drar i realtid data kan du se servicestatus för många stationer utan att ens öppna appen! Dessutom finns det några offlinefunktioner här, och du kan till och med se realtidsdata utan att öppna appen - dra bara åt vänster på din iPhone: s hemskärm.

Citymapper

Avgörande på andra plats tittar vi på Citymapper. Citymapper, som är en personlig favorit, är en mångsidig applikation med ett vackert användargränssnitt som är lätt att navigera. Citymapper visar dig information för transitering över Washington DC samt det omgivande tunnelbanområdet. Citymapper har alla vanliga transitfunktioner som buss-, tunnelbana- och tågrutter samt realtids- och ankomsttider. Det finns även funktioner för ridesharing för cyklar, mopeder och skoter. Citymapper uppdateras ständigt, så du har alltid all den senaste transportinformationen till hands. Citymapper är ganska mångsidig, så att du kan välja från listan över städer som den stöder.

Genomresa

Transit kan vara applikationen som vi besöker sist på vår lista, men den kommer in på första plats på våra fem bästa val. Transit är utan tvekan ett väsentligt som bör finnas på alla smarttelefoner, inte bara på grund av mångsidigheten i att arbeta i de flesta större städer, utan det är ett rent användargränssnitt. Transit liknar Citymapper på många sätt - främst i design - du får en premium och topp användarupplevelse med ett modernt grafiskt användargränssnitt. Som sagt, den faktiska höjdpunkten för Transit är dess mångsidighet - Transit stöder många fler städer över hela världen, till exempel i de asiatiska regionerna, medan Citymapper inte gör det.

Dom

Det finns massor av olika applikationer för att hjälpa dig att bäst navigera i Washington DC-metronsystemet. Någon av dessa kommer att få dig i kontakt med nödvändiga tunnelbanekartappar, samt allmän information om transitering och ruttplanering. Transit och Citymapper är dock lätt några av de mest utmärkta alternativen som finns idag.

Har du en favoritöverföringsapplikation för iPhone? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan!