4 Bästa ROM för Pixel 3

Googles Pixel 3 var ett fantastiskt tillägg till smartphonebranschen. Med en unik industriell design skiljer den sig från mängden. Inte bara det, utan dess Pixel Experience-programvara är inget annat än fantastiskt, agerar snabbt, effektivt, smidigt och framför allt utan irriterande bloatware som OEM-tillverkare tenderar att packa sina telefoner fulla av. Det ger dig inte bara en snabbare mjukvaruupplevelse, utan också mer utrymme för det innehåll och media du älskar - foton, videor och appar.

Men som många i Android-rymden blir erfarenheten så småningom gammal. Så om du är en tänker som många inom denna Open Source-community, vill du inte lämna din Pixel 3 på aktien Pixel Experience för alltid - du vill röra dig och se vad som finns där ute. Lyckligtvis finns det ett aktivt community runt Pixel 3, och så finns det massor av alternativ för anpassade ROM-skivor för smarttelefonen.

Låt oss ta en titt på alla de fantastiska alternativen som finns tillgängliga, ska vi?

Bootleggers ROM

Bootleggers ROM kommer in som vår nummer fem utmanare. Utvecklarna kallar detta en eftermarknadsbit med firmware baserad på AOSP. Designad för Pixel 3 och Pixel 3 XL, den är laddad med några korrigeringar och korrigeringar från LineageOS och andra ROM-skivor packade inuti. Målet är att ta med nya funktioner och användbara appar till din enhet som gör att din Pixel 3 "känner sig som hemma." Dessutom är denna ROM fullpackad med anpassade bakgrundsbilder, ringsignaler, teckensnitt och teman som du kan ta med till din enhet i ett fräschare utseende och ger dig en mer livlig upplevelse. Du kan verkligen få fram din personlighet på din telefon med denna ROM.

Skaffa det här: Utvecklare

BlackenedMod

BlackenedMod kommer upp som nummer fyra på vår lista och kommer faktiskt in som ett experimentellt projekt baserat på PK: s Tuning Script från Pixel 2. Det är verkligen inte den mest funktionsfyllda ROM där ute, men det kommer med en ganska ren användarupplevelse . En av höjdpunkterna och målen med denna nya ROM är att förbättra både batteriets livslängd och prestanda på Pixel 3 och Pixel 3 XL för en snabbare och mer strömlinjeformad upplevelse. Den är fortfarande i version 1.0 just nu, men du kan ge den en bild för dig själv på länken nedan (med instruktioner).

Skaffa det här: Utvecklare

LineageOS

Kommer in som nummer två utmanare, vi har LineageOS. Detta är version 16.0 av den anpassade ROM och baseras på Android Pie. Detta är den anpassade ROM-skivan som steg från askan från CyanogenMods hårda fall. Som en översikt tar LineageOS det bästa som Android har att erbjuda och bygger sedan på det genom att lägga till funktioner och bugfixar utöver vad Google erbjuder eller kommer att erbjuda. LineageOS, liknande lager Pixel Experience, ger ett enkelt, rent gränssnitt samt en interaktiv guide som gör installationen lätt för även lekman. Det gör det enkelt för LineageOS att ta emot uppdateringar över tid också. Nu är nackdelen att detta inte är tillgängligt för Pixel 3 ännu, men kommer snart - så hålla ett öga på utvecklarna för en test-ROM. Du kan kontrollera när din enhet officiellt finns på listan här.

RattlesnakeOS

Och som vår första utmanare tittar vi på RattlesnakeOS. RattlesnakeOS, som de flesta Android Pie ROM-skivor, är fortfarande under uppbyggnad, men de har en fungerande byggnad som du kan använda som en daglig förare. Det finns ett enkelt och rent användargränssnitt; dock den främsta höjdpunkten och målet med denna ROM är att ge dig något som är integritetsfokuserat. En annan höjdpunkt i detta operativsystem är emellertid att det definitivt är för tinkerer - detta kräver viss grundläggande kunskaper om Amazon Web Services (AWS) för att komma igång, vilket inte nödvändigtvis är en färdighet som alla har upp sin ärm. Kolla in det själv på länken nedan.

Skaffa det här: Utvecklare

Stängning

Som du kan se finns det ett par coola anpassade ROM-skivor tillgängliga för Google Pixel 3. Eftersom många av dessa är baserade på Android Pie är de fortfarande aktivt under uppbyggnad, så se till att fortsätta på egen risk och uppdatera dem regelbundet! Om du letar efter mer, kom ihåg att det fortfarande inte finns en hel del just nu, eftersom Pixel 3 bara har varit ute ett par månader - det finns fortfarande mycket arbete att göra innan ROM-communityn verkligen tar fart med den här smarttelefonen!

Har du en anpassad favorit-ROM för Google Pixel 3?