4 bästa korsord för barn på iOS

Korsord. Du kan se din pappa eller farfar göra dem vid matsalsbordet och tänka hur dumt det är; korsord är dock ett fantastiskt sätt för barnen att ha kul och växa många fördelaktiga färdigheter i livet. Kärnan i korsord är problemlösning och kritiska tänkande. Det hjälper även på andra områden, som att förbättra minnes- och koncentrationsförmågan. De kan också öka ditt barns ordförråd, vilket i sig är en tidig indikator på framgång i barnets liv. Att ta reda på hur man hittar vilka ord som skulle passa i ett korsord är en lektion i att lära sig att lära sig. Det här är allt vi vill ha för våra barn. Så nästa fråga är vad är de bästa korsorden där ute för barn på iOS?

Följ med oss ​​nedan, så visar vi några av våra bästa val. Låt oss dyka rätt in.

Korsord för barn - Ordspel för barn

Kommer upp som nummer fem på vår lista har vi Korsordspelsspel för barn. De har teman som djur, pirater, mat och mer. Barnet ser definitionen och har möjlighet att se ordet som används i en mening så att det kan stärka ordförrådets inlärning. Stora animationer ses hela tiden. De hjälper barnet att visualisera många av de ord som de stavar. Det fina med det här är att du kan ladda ner det gratis utan kostnad för dig.

Korsord för barn

På det fjärde har vi det passande namnet Crossword Puzzle For Kids. Den här erbjuder både pedagogiska och roliga pussel, vilket gör det till ett utmärkt sätt att utveckla ordförråd, stavning, läsning och skrivfärdigheter - det finns en massa återuppspelbarhet i appen också, med över 48 korsord med mer än 300 ord från olika kategorier, inklusive djur, mat, kläder, färger och många fler. Appen är också en gratis nedladdning. Den här är mest intressant för barn mellan 3 och 10 år, inte nödvändigtvis mycket äldre än så.

Ordspel för barn

Denna app har korsord såväl som sökningar och saknade bokstäver. Detta gör att barn kan ha olika sätt att öva på att lära sig nya ordförråd. Med 13 olika nivåer finns det många olika ord och sökningar att använda i den här appen. Det finns också pussel baserade på olika teman som gård, park, skog, djur, hav, mat, nummer och mer. Det finns faktiskt ett gäng olika typer av spel inom den här:

  • Word Builder - Sätt ihop ordet en bokstav i taget
  • Match Up - Kan du matcha bilden till rätt ord?
  • Ordsökning - Kan du hitta varje ord?
  • Unscramble - Gissa vilket ord som gömmer sig bakom brickorna
  • Missing Letter - Kan du hitta det saknade brev?
  • Korsord - Kan komplettera korsordet?
  • Minneskort - Kan du hitta matchande objekt?
  • Bingo - En tidlös klassiker som aldrig blir gammal
  • Läsare - Kan du läsa ordet och hitta motsvarande bild?

Leo spanska korsord: ett lärande spel för barn

På fjärde plats på vår lista har vi Leo Spanish Crosswords. Detta korsord är inte bara annonsfritt och har korsord och i-spy-spel, men det lär barn också spanska ord. Det sätter ett riktigt unikt snurr på att börja lära sig ett nytt språk. Ditt barn kommer faktiskt att ha möjlighet att lära sig över 175 vanliga spanska ord, vilket sätter dem på rätt spår för att lära sig konversationsspanol.

De kommer också att få chansen att höra de ord som talas av en inhemsk spanska talare, vilket hjälper till för ytterligare behållning. Det finns många kategorier att välja mellan: Öppna (ord som slutar i vokaler), Blandade (ord som slutar med en konsonant), Blandningar (ord med en kombination av två eller tre konsonanter tillsammans) och Digraphs (ord med vokalkombinationer). När varje korsord har slutförts finns det ett i-spionpussel som blir tillgängligt för barnet att granska orden som de lärde sig i korsordet för att verkligen borra materialet i.

Dom

Här har vi visat dig fem av de bästa korsord som finns tillgängliga för iOS. Korsord är ett underbart sätt för barn att lära sig en hel del saker. Att använda dem för ordförrådstester, stavningspraxis, fonetik eller till och med lära sig ett helt nytt språk, detta är ett mycket användbart verktyg som ditt barn kommer att tycka roligt. Vilken som helst av dessa applikationer hjälper dig att få ditt barn igång med korsord.

Har du ett favoritkorsord för barn på iOS? Låt oss veta i kommentarerna nedan.